yaa ben buu sitenin açığı buldum nasıl hackleyecem acığı olan siteler nasıl hackleniyoooo:hhman:
E emreg New member Katılım 17 Mar 2006 Mesajlar 1 Reaction score 0 Puanları 0 7 Nis 2006 #1 yaa ben buu sitenin açığı buldum nasıl hackleyecem acığı olan siteler nasıl hackleniyoooo:hhman:
Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ ےσℓđ Katılım 3 Eki 2005 Mesajlar 13,708 Reaction score 0 Puanları 0 Yaş 37 7 Nis 2006 #2 Hack sandığın kadar basit ve beynin açılıpta çorba gibi döküldüğünde öğrenebileceğin bişey değildir. kendi kişisel merakın varsa araştırma yaparak bilgi edinebilir kendini geliştirebilirsin. Hackhellde bu konuda çok sayıda döküman mevcut Hack konusunda Hackhell sadece bir rehberdir bunu öğrenmek için bu yolda yürüyecek olan sensin bilmem anlatabildim mi
Hack sandığın kadar basit ve beynin açılıpta çorba gibi döküldüğünde öğrenebileceğin bişey değildir. kendi kişisel merakın varsa araştırma yaparak bilgi edinebilir kendini geliştirebilirsin. Hackhellde bu konuda çok sayıda döküman mevcut Hack konusunda Hackhell sadece bir rehberdir bunu öğrenmek için bu yolda yürüyecek olan sensin bilmem anlatabildim mi
ChaMuR Altın Üye Katılım 19 Ocak 2006 Mesajlar 11,259 Reaction score 0 Puanları 0 7 Nis 2006 #3 mesaj 1 istek 1 ........ biraz dolaş burda öğrenirsin......
J@CK@L [ υηƒσяgιν Katılım 21 Eyl 2005 Mesajlar 12,200 Reaction score 0 Puanları 0 Yaş 45 7 Nis 2006 #4 bugun yıne çöpü baya bı doldurduk.