AÖF Bütünleme Sınavi İçin Harç Ödeniyormu...

pulat

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar belkide bu konunun yeri burası değil bilmiyorum ama bişey merak ediyorum... yarın malum aof sınavı var ve hiç ders çalışmadım. Neyse ben bir veya iki dersten bütünlemeye kalabileceğimi varsayıyorum ve Acaba bütünlemeye kalırsam extra harç veya sınav bedeli ödemem gerekirmi onu merak ettim... Bu arada Hazırlık bölümü öğrencisiyim.
yanıtlarınız için şiödiden teşekkür...

bu sorunun cevabını bence merak ediyorum sanırım bende mat ve hukuk ya da davranış bilimlerinden kalırım

Yok arkadaşım öle bişey
sınıf tekrarı yaptığın yada bi üst sınıfa geçtiğin zaman harç ödersin

iyiymiş öyleyse sağolun arklar

cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar merak ediyordum çünkü verecek param yoktu :) içimi ferahlattınız allahta sizin içinizi ferah etsin...

arkadaşlar aöf bütünleme sınavları için yeni kayıt ve harç ödeniyormu bilginiz varmı

Bütünleme Sınavı icin herhangi bir kayıt yenileme veya harç yatırma olayı yoktur.
Cünkü yıllık kayıt yaptığınız da bu paranın icerisinde vize, final ve kaldığınız dersler icin bütünleme sınavına girmek icin sonuna kadar hakkınız vardır.

Bütünleme sınavı bittikten sonra sınıf tekrarı icin veya bir üst sınıfa kayıt yaptırmak icin genellikle aralık ve subat ayı icin iki harc ödersiniz. vee bütün sınavlara girmeye hakkınız vardır.

Geri