__Renkli Medeniyet(sizlik)-Yaşasın Yamyamlık___

LOOPUSED

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

1-13.jpg

2-13.jpg

35353.jpg

5353.jpg

ryry5.jpg

4-13.jpg

fsfs.jpg

r3etyr.jpg

rwrwr.jpg

tutut.jpg

1-12.jpg

10-11.jpg

11-9.jpg

12-8.jpg

13-8.jpg

14-8.jpg

15-8.jpg

16-7.jpg

17-5.jpg

18-7.jpg

19-6.jpg

2-12.jpg

20-4.jpg

21-4.jpg

22-3.jpg

23-3.jpg

24-2.jpg

25-3.jpg

26-2.jpg

27-3.jpg

29-3.jpg

3-12.jpg

4-12.jpg

5-12.jpg

6-12.jpg

7-11.jpg

8-11.jpg

9-11.jpg

SevimLi YamyamLar BuLmuşsun. ÜLkemizde BunLarın MedeniLeri Mevcuttr.=)

.

güzel resimler. hatrı sayılır bi yerde okumuştum; yamyamların kökeni türkmüş :)

yapma be))) onlaradamı tohum ıslahı yapılmış atalarımızca... kızılderili yi hadi anladık ta bu kadarına da pes be birader))

24mic68.jpg

Ne tatli seymis bunlar böyle:)

vala öleymiş, zamanında kim var kim yoksa türkleştirmişiz, maşallah her yere uzanmışız övünmek gibi olmasın :)

Biryerde Okudum Dediğin Şey, Güneş DiL Teorisinin SaçmaLıkLarından Başka Birşey DeğiL. Peygamber Efendimizn Soyunundan TürkLere Dayandığını İddia Etmektedir. Aynı Teori KızılDereLi BaLonunuda İdda Eden Bir FeLsefi Görüş OLmanın Ötesine Geçemeyen Bir Ütopyadır.DoLayısıyLa Her Okuduğuna İtibar Etmemenin Tavsiye Ederim.

.

ıhyyyy medeniyetmi?? iyiki oralarda doğmadık...

yukarıdaki resimlerdeki mevzu nedir? anlamadım ben

Biryerde Okudum Dediğin Şey, Güneş DiL Teorisinin SaçmaLıkLarından Başka Birşey DeğiL. Peygamber Efendimizn Soyunundan TürkLere Dayandığını İddia Etmektedir. Aynı Teori KızılDereLi BaLonunuda İdda Eden Bir FeLsefi Görüş OLmanın Ötesine Geçemeyen Bir Ütopyadır.DoLayısıyLa Her Okuduğuna İtibar Etmemenin Tavsiye Ederim.

.

yok bilader itibar etmiyorum, sadece okudum dedim.bir iddiam yok yani öyleymiş böyleymiş diye.Güneş DiL Teorisinide hiç okumadım görmedim yani bunuda belirteyim.adamların kökeni türk olsa ne yazar olmasa ne yazar, sadece geyiğini yaptık heryere uzanmışız maşallah diye.Benimde sana tavsiyem her yazılanı ciddiye alma.

MAymunlar çok şirinb duruyolar paylaşım için saol dostum ...

€rd@ls10;4688775' Alıntı:
dai ben bi şey anlamdım başlıktan resimler iyi de :)))))

sen kara afrikadan ne anlıyon ? bak ben renkliye geçtim.. espriyide yazınca anlamı almazki dai..))

Geri