__Hablemitoğlu cinayetinde şok bağlantı_______

LOOPUSED

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

Hablemitoğlu cinayetinde şok bağlantı!

Alman vakıflarının Türkiye aleyhinde nasıl çalıştıklarını deşifre eden Hablemitoğlu'nun cinayetindeki gelişmeler, Alman faşistler ve Ergenekon işbirliğinin ipuçlarını veriyor...

Ergenekon operasyonu kapsamında tutuklanan Emekli Yüzbaşı Zekeriya Öztürk’ün notlarından Doç. Dr. Hablemitoğlu cinayeti ile ilgili notların çıkması, “Hablemitoğlu’nu da Ergenekon öldürüp, suçu Müslümanlara attı” iddialarını iyice güçlendirirken, Ergenekon’dan tutuklu Veli Küçük ile Alman Özel Harpçi Komutanların sık sık bir araya geldiklerinin de açıklanması, cinayette Ergenekon parmağını ve Alman faşistlerle işbirliğini iyice günyüzüne çıkarttı.

Ümraniye bombaları ile ilgili tutuklanan Emekli Yüzbaşı Zekeriya Öztürk’ün not defterinde bir türlü aydınlatılamayan suikast ve olayların peşpeşe yazıldığı görülmüştü. Öztürk’ün defterindeki ‘Danıştay-Şemdinli-Cem-Bitlis-Hablemit’ şeklinde kodlu not, bu cinayetlerle, Gladio benzeri bir terör örgütü olduğu belirlenen Engenekon arasında bağlantı olduğu iddialarını güçlendirmişti.

Faili meçhul bir saldırıya kurban giden Doçent Doktor Necip Hablemitoğlu’nun 12 yıllık arkadaşı olan Prof. Dr. Tahir Hatipoğlu ise, kanlı saldırı sonrasında 2002 yılında ilk yaptığı açıklamada, Hablemitoğlu’nun çok derin araştırmalara imza attığı ve bu yüzden derin yapılar tarafından öldürüldüğü olmuştu. Alman vakıfları üzerine önemli araştırmalara Hablemitoğlu’nun imza attığını da o günkü açıklamalarında belirten Prof. Hatipoğlu, “Arkadaşımı Alman derin örgütleri öldürmüş olabilir” demişti.

Alman Narkotik İstihbaratı’nda görev yapmış Talip Doğan Karlıbel de, Alman faşistlerle Türk Ergenekon’u arasındaki ilişkiyi deşifre etmişti. Alman faşistlerle Ergenekon çetesinin bağlantısını ortaya koyan Talip Doğan Karlıbel, bu ilişkinin temelini ideolojik birliktelik olarak ortaya koyuyor. Karlıbel, Alman faşistlerin, Türkiye’nin AB sürecini bloke etmek için Ergenekoncularla birlikte hareket ettiğini, Ergenekoncuların da kendi çıkarları çerçevesinde bir devlet yapılanması kurmak için Almanya’daki faşistlerden destek almak istediğini söylüyor.

VELİ KÜÇÜK, DÜNYA FAŞİST LİDERLER ÇADIRINDA

Karlıbel’in verdiği ve insanın kanını donduran bilgi ise; Alman ve Avusturya Özel Harp Dairesi’nde uzun yıllar görev yapan Yarbay Wilhelm Hillek’le, Veli Küçük’ün özel günlerde bir araya geldiklerini söylemesi. Bununla ilgili birçok belgenin Alman Güvenlik birimlerinde bulunduğunu belirten Karlıbel, son açıklamalarında şunları söylüyor; “Birçok buluşmaları olmuş. Bununla ilgili bir sürü belge var. Gerhard Frey’in başında bulunduğu, Mölln ve Solingen katliamlarını organize eden DVU Partisi’nin geleneksel çadır günleri yapılır. Bu çadır gününe dünyadaki faşist liderler gelir. Buraya Türkiye’den Veli Küçük katılıyor.”

http://www.habervaktim.com/haber/47849/hablemitoglu_cinayetinde_sok_baglanti.html

bence bu cineyeti CHP lilere sormak lazım bu cinayeti

Çünkü bölücü Alman vakıfları ile CHP nin sıkı fıkı olduğu hatta bu vakıfların CHP ye para yardımında bulunduğu daha önce belgeleriyle ispatlandı

kimbilir belkide cinayyette kullanılan bomba akepe li i melih gökcek in parasıyla alınmıştır.

dünya bu çok ufak...

Necip Hablemitoğlu sadece alman vakıflarını değil aynı zamanda fettullah gülen yapılanmasını,Cumhuriyetin laik ve üniter yapısını bozmaya çalışanlarıda deşifre etmiştir.Türkiye'de gerçekleşen bütün olaylarda olduğu gibi bunda da suçlamalar gene malum basın tarafından gene malum soruşturmaya bağlanıyor.Necip Hablemitoğlu yaşasaydı eminim bu soruşturma da sanık olarak yargılanırdı..

Necip Hablemitoğlu gibi korkusuz bir vatan evladını katleden hainlerin Tanrı belasını versin.

Necip Hablemitoğlu sadece alman vakıflarını değil aynı zamanda fettullah gülen yapılanmasını,Cumhuriyetin laik ve üniter yapısını bozmaya çalışanlarıda deşifre etmiştir.Türkiye'de gerçekleşen bütün olaylarda olduğu gibi bunda da suçlamalar gene malum basın tarafından gene malum soruşturmaya bağlanıyor.Necip Hablemitoğlu yaşasaydı eminim bu soruşturma da sanık olarak yargılanırdı..

Necip Hablemitoğlu gibi korkusuz bir vatan evladını katleden hainlerin Tanrı belasını versin.

Doçent Doktor Necip Hablemitoğlu’nun 12 yıllık arkadaşı olan Prof. Dr. Tahir Hatipoğlu ise, kanlı saldırı sonrasında 2002 yılında ilk yaptığı açıklamada, Hablemitoğlu’nun çok derin araştırmalara imza attığı ve bu yüzden derin yapılar tarafından öldürüldüğü olmuştu. Alman vakıfları üzerine önemli araştırmalara Hablemitoğlu’nun imza attığını da o günkü açıklamalarında belirten Prof. Hatipoğlu, “Arkadaşımı Alman derin örgütleri öldürmüş olabilir” demişti.

Düzletme:
Arkadaşım bu ben değil hablemitoğlunun arkadaşı söylüyor

( bazen bizde dalgınlıktan çuvallayabiliyoruz :)

neyse sonuçta yakın arkadaşı söylemiş

Arkadaşım bu ben değil hablemitoğlunun eşi söylüyor

yazıyı okumadan yorum yaparsanız böyle çuvallarsınız

Birader ben okumadığım şeye yorum yapmam!Gösterdiğin alıntıyı eşi değil yakın arkadaşı söylemiş!Kaldıkı bende buna birşey demedim...Alman vakıflarını deşifre ettiği için alman istihbaratı tarafından öldürülmeside yüksek ihtimal.Benim lafım herşeyi olduğu gibi bunuda ümraniye soruşturmasına bağlayan malum basına.Bununla birlikte en son cümlemde de katledenlere herkimse bela okudum açık mı ?

.Benim lafım herşeyi olduğu gibi bunuda ümraniye soruşturmasına bağlayan malum basına.Bununla birlikte en son cümlemde de katledenlere herkimse bela okudum açık mı ?

mahkeme Daha öncede Danıştay katlimanı hatırlarsanız Alparslanın dinci olduğuna hükmedip bu saldırıyı başörtüsü için işlediği karaına varmış ve dosyayı kapatmıştı

ama daha sonra orta çıkan belge ve bilgiler ışığında bu cinayetin çok kuvvetli bir ihtimalle Ergenekoncular tarafından işlenmiş olabileceği gerekcesiyle YARGITAY tarafından bozulmuş ve YARGIYAY dosyanın Ergenekon dosyası ile birleştirilmesine karar verdi

Yani Danıştay başkanını öldürme ihtimali neredeyse kesin gibi olan Ergenekon cu katillerin Hablemitoğlu cinayetini işleme ihtimali sanki çok komik bir düşünceymiş gibi yorum yapmanıza şaşırıyorum

ayrıca konu dada yazdığı üzere " Emekli Yüzbaşı Zekeriya Öztürk’ün notlarından Doç. Dr. Hablemitoğlu cinayeti ile ilgili notların çıkması, “Hablemitoğlu’nu da Ergenekon öldürüp, suçu Müslümanlara attı” iddialarını iyice güçlendirirken, Ergenekon’dan tutuklu Veli Küçük ile Alman Özel Harpçi Komutanların sık sık bir araya geldiklerinin de açıklanması, cinayette Ergenekon parmağını ve Alman faşistlerle işbirliğini iyice günyüzüne çıkarttı.

sonuçta bu belgelere göre bir takım fikirler yürütülüyor

bu iştende ergenekon çıktı vay anasını :D:D sen neymişsin be ergenekon abi :D:D serdengeçtide chp'den bu kadar nefret edilir ya :D:D bu iştende chp çıkardın ya bravo valla.. bu işte'de chp yaptı.. bari baykal yaptı de tam olsun :D:D... bak sana hablemitoğlunun ağızından bi söz söyleyeyim.. kim öldürdü anlarsın ondan sonra sallamazsın bi daha..!!!

VE O DEDİ Kİ : Almanlardan fethullahçilara, Türkiye Cumhuriyeti’nin üniter ve laik yapisina göz diken tüm unsurlara karsi bunca zahmete ve mihnete deger mi, diyorsaniz, Atatürk’ün manevi mirasçisi olarak evet deger, diyorum.
Çünkü Türküm ve baska Türkiye yok!..
http://www.hablemitoglu.com/

bence sen ve senin gibi düşünenler güzel kapak olsun :goz::goz::goz::goz:

Bu ülkede Fetullhacı denilen kesim hiç kimseyi öldür medi ama
sizin Vatansever diye övündüğünüz katillerin kimleri öldürdüğü

mahkeme lerce birer birer ortaya çıkmaya başladı

Son olarak Yargıtay bile Danıştay Cinayetini ergenekoncuların işlem ihtimalin çok yüzksek olduğu kannaatine vardığı için davayı bozup ergenekonla birleştidi

Bu aslında çok önemli bir gelişöeydi ama CHP yaladı ergenekoncu medyanın işine gelmediği için yazmaya cesaret edemedi

Son olarak Yargıtay bile Danıştay Cinayetini ergenekoncuların işlem ihtimalin çok yüzksek olduğu kannaatine vardığı için davayı bozup ergenekonla birleştidi

Bu aslında çok önemli bir gelişöeydi ama CHP yaladı ergenekoncu medyanın işine gelmediği için yazmaya cesaret edemedi

bence sadece bu söz sana yeterli arkadaşım... kimseyi öldürmedi diyorsun ya altına basa basa bence bu yeterli sana..

VE O DEDİ Kİ : Almanlardan fethullahçilara, Türkiye Cumhuriyeti’nin üniter ve laik yapisina göz diken tüm unsurlara karsi bunca zahmete ve mihnete deger mi, diyorsaniz, Atatürk’ün manevi mirasçisi olarak evet deger, diyorum.
Çünkü Türküm ve baska Türkiye yok!..
http://www.hablemitoglu.com/

bence sadece bu söz sana yeterli arkadaşım... kimseyi öldürmedi diyorsun ya altına basa basa bence bu yeterli sana..

söyle bakim
kimi öldürmüş

kusura bakma ama kendi yandaşlarını katledipde (danıştay başkanı gibi)

alçakca göz yaşı dökeneler anca sözde ulusalcı geçinen katil şarlatanlarda olur

Tuğra Han bana ümraniye soruşturması hakkında mahkeme tarafından açıklanmış sanıkları suçlu bulan bir karar gösterir misin?(Kaldı ki mahkeme karar versede bunun daha temyiz yolu var)Danıştay davasıyla birleştirildi deme bu suçlu bulmak değildir.Malumunuz kesin bir karar olmadıkça kimseyi suçlu ilan edemezsiniz.Ama siz sanıkların savunmalarını okumadan malum basının en ufak iddalarıyla insanları suçlu ilan ediyorsunuz.

ergenekou savunanlar süpersiniz.

siz ergenekoncu doğu perinçek denen kişiyi de savunursunuz.

pkklı köpeklerle çekindiği resimleri de bi şekilde savunursunuz.

neden?

çünkü siz chplisiniz.

genel başkanınız ben ergenekonun avukatıyım dedi.

yani doğu perinçek denen kişini avukatı sizin başkan.

240708_perincekk2.jpg

BAYKALIN AVUKATI OLDUĞU ERGENEKONUN BİR ÜYESİ - CHP'Lİ kişilerin desteklediği ERGENEKON'un bir üyesi

240708_perincekk3.jpg

BAYKALIN AVUKATI OLDUĞU ERGENEKONUN BİR ÜYESİ - CHP'Lİ kişilerin desteklediği ERGENEKON'un bir üyesi

240708_perincekk4.jpg

240708_perincekk5.jpg

240708_perincekk8.jpg

Sizce chp böyle yaparak kimi desteklemiş oluyor?

Ergenekon'un siyasi bir hesaplaşma olarak görenlerden biride benim dolayısıyla remixtr nin mesajını üstüme alınıp cevap verme lüzumunu hissettim.Kendi adıma konuşayım..Birincisi ben CHP li değilim.Tutuklu yanlış hatırlamıyorsam 86 sanık var.Bunlardan biride doğu perinçek.doğu perinçek denen dönek adamdan nefret ettiğimi yanlış hatırlamıyorsam geçmişte açılmış bir çok konuda beyan ettim.Bunun yanında tutuklu olan,Ergün Poyraz,Sevgi Erenerol,Hurşit Tolon,Şener Eruygur,Muammer Karabulut v.s. gibi sanıkların bu soruşturmayla yıpratılmaya çalışıldığını.Ve amacın milliyetçi/ulusalcı kişilerin toplum önünde küçük düşürülmeye çalışıldığını düşünüyorum.

ozaman fazla heyecana gerek yok antidepresan kardeş,birileri sizin kesimden birileri bizim kesimden basına yansıyan iddiaları buraya taşıyacak ,yukardakiler tepiştikçe halk tartışarak kamuoyunu vicadni görüşünü ortaya koyacak ve mahkemelerde gerekli kararını verinceye kadar bu hengame devam edecek, ..evet haklsıın kimse hüküm giymedi mahkemede bitmedi ama ortaya konulanlardan bu millet kendi duygu dünyasında şimdiden birilerini asacak birilerini serbest bırakacak birlierini aklayacaktır..buna neden karşısın ki.. deniz fenerinden tayyip hükümmmü yediki iddiaları verirken naraları savuran bazı arkadaşlar sanki ipe giden bir başbakan görmüş gibi seviniyordu.. bakacaz görecez hep birlikte..ben de partici değilim ,isterse tayyip ipe gitsin ,bu ülkede hırsıza namussuuza hep birlikte darbeciye çeteciye karşı durmak erdemine nezaman sahip olacaz açıklarmısın...

Kurtlar vadisi tadında bir iddaaname ile milli değerlere sahip çıkan milliyetçiler/ulusalcılar daha dava başlamadan haksız bir şekilde,mahkeme kararıyla konulan yayın yasağına rağmen, daha mahkeme önüne çıkmadan suçlu ilan edilip küçük düşürülüyorsa buna yapım gereği karşı çıkarım.

Hırsıza namussuza karşı durmak için önce insanların bağımsız düşünmesi gerek.Birileri insanları borçlandırıp üretimden uzaklaştırıp oduna kömüre muhtaç ederse bu erdeme asla ulaşılmaz.

Geri