__Ağda-Aft-Göğüs üzerine 3 pratik güzellik___

LOOPUSED

Altın Üye
Reaction score
0
---Ne zaman ağda yapsam, bacaklarım kıpkırmızı oluyor.
Ağdadan sonra pürüzsüz bacaklara sahip olabilmenin yolu nedir? Merve F./İzmir

Ağda yaptırdıktan bir-iki gün sonra, iki kâse deniz tuzu, bir yumurta akı, bir limon kabuğu rendesi ve bir çorba kaşığı susam yağını karıştırın. Bu karışımla bacaklarınıza masaj yapın. Bacaklarınızı yıkayıp kuruladıktansonra ise, bebek pudrası sürün.

----Aftın ilacı civanperçemi çayı

Ağzımın içinde canımı yakan yaralar çıktı. Aft olduklarını düşündüğümbu yaralardan nasıl kurtulurum? Eda K./Rize

Öncelikle bu yaraları bir uzmana göstermenizi öneriyorum. Eğer ağzınızdaki yaralar aft ise; 25 gram civanperçemini bir litre suyun içinde yarım saat çay gibi demleyin. Bu karışımı bir şişeye doldurun ve gün boyunca için. Ayrıca, bir gazlı bezi sumak tozuna batırıp, gece yatmadan önce aft olan bölgelere sürün.

Göğüslerinizi melek otuyla dikleştirin

Henüz 22 yaşındayım ama göğüslerim çok sarkık. Çocuk yapıp emzirdikten sonra ne hale geleceklerini düşünmek bile istemiyorum. Bana önerebileceğiniz göğüs dikleştirici bir formülünüz var mı? Zehra D./Antalya

Göğüs kaslarınızı güçlendirmek için her gün mutlaka egzersiz yapmalı ve iki adet hurma yemelisiniz. Ayrıca, bir tutam şerbetçi otu çiçeği, bir tutam melek otu ve bir tatlı kaşığı çemen tohumunu kaynatıp, yaklaşık beş dakika boyunca demleyin. Ortaya çıkan karışımdan her yemekten sonra bir su bardağı kadar için. Bu karışım, göğüslerinizin dikleşmesine yardımcı olacaktır.

Lavanta ve yaseminle kendi kokunuzu yaratın - SAĞLIK - HABERTÜRK - Türkiye'nin En Büyük İnternet Gazetesi

----Aftın ilacı civanperçemi çayı

bunun için ıhlamur ve balın karışımına çörekotu ilaveside iyi geliyor diye duymuştum. eline sağlık

Geri