___Nezaketen arada olur___

LOOPUSED

Altın Üye
Reaction score
0
Adam herzamanki gibi iş yoğunluğundan akşam saatlerine rağmen işini bitirememiş ve ofisinde sekreteriyle mesaiye devam etmişler,,

Vakit yemek saatini oldukça geçince , İşadamı nezaketen sekreterine yemeğe çıkalımmı? diye sormuş ,sekreter de nezaketen kabul etmiş ve yemeğe çıkmışlar ,yemek sırasında bir kaç kadehte içmişler...

Saat bayaa geç olduğu içinde işadamı yine nezaketen sekreterini eve bırakmayı teklif etmiş,sekreterde kabul etmiş ve evin kapısına geldiklerinde bu kez sekreter nezaketen;

- Efendim buyurmazmısınız bir kahve içelim demiş sekreter...

İşadamıda yine nezaketen kabul etmiş; kahve yerine bir kaç kadeh daha derken, iş alkol sınırını aşınca Patron sekreter muhabbeti koyulaşmış ve işi pişirmişler...

Sabaha karşı işadamı biraz ayılınca evdeki durumu aklı kesmeye başlayınca hafiften titremiş ve düşünmüşki üstüne başına biraz tebeşir tozu sürerek güya proje üstünde çalıştı numarası çekerim düşüncesiyle evine doğru yoıla çıkmış..

Kapıyı açan karısı hiddetle ;

-------- Yine nerde kaldın diye bağıracak olmuş,

Adam başlamış anlatmaya;

___ Ya sorma karıcığım; işim çok uzadı sekreterle mesaiye kaldık,sonra ona nezaketen yemeğe çıkardım ,sonra o da beni nezaketen evine kahve içmeye çağırdı,kahve yerine alkol falan derken biz işi büyüttük ve onunla yattım diye itiraf edecek olmuş...

Karısı nın tepkisi ne olsa yeridir;;;?????

___ SERSEM HERİF !!! SEN YİNE SABAHLARA KADAR KLÜPTE ARKADAŞLARINLA BİLARDO OYNADIM DESEN ŞUNA...ÜSTÜNE BAŞINA BAK HER YERİN TEBEŞİR TOZU..!!!:saskin:eek:ha:saskin

demekki veli göçerde projeleri tebeşirle çizdi. zaten olacağı buydu. artan tebeşirlerden beton dökerse tabiki evler depremde yıkılır.

Geri