___Milliyetçiler çileden çıkacak!________

LOOPUSED

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

Milliyetçiler çileden çıkacak!
Halkı maymuna benzetip uzun kollu kıllı diyen, Kürtleri "asalak" olarak gören, Sünnilere "dönme" suçlaması yönelten Kırıkkanat,şimdi de milliyetçilere saldırdı.

Daha önce Güneydoğu sorunuyla ilgili yazısında Kürtleri 'asalaklıkla' suçlayan, Alevilerle ilgili yazısında Sünnilere 'dönme' diyen Vatan Gazetesi yazarı Mine Kırıkkanat bugünkü yazısıyla da milliyetçileri kızdıracağa benziyor.

ORTA ASYA KÜLTÜRÜ CAHİL FAŞİSTLERİN ELİNDE
Mine Kırıkkanat, yazısında sadece bugün kullandığımız kelimelerin değil, tarihin de yozlaştığını belirtiyor ve 'Türklerin ‘İslamiyet öncesi geçmişini' hatırlatan Orta Asya sembollerinin de kara cahil ve koyu dinci faşistlerin tekeline terk edilerek ‘tu kaka' edildiğini eklerseniz, üstüne bir de Türk tarihinin en temel efsanesi Ergenekon'un günümüzde hangi ‘temizlik' için kullanıldığını koyarsanız, Türk kimliğini Araplıktan ayıran kök tarihin nasıl bir komploya kurban edildiğini anlarsınız' diyor.

ASENA KURT DEĞİL DAĞ KEÇİSİ
Mine Kırıkkanat'ın yazısında en dikkat çekici bölüm ise milliyetçileri kızdıracak. Kırıkkanat, milliyetçilerin sembol olarak kullandığı Asena'nın aslında kurt değil, dağ keçisi olduğunu savunuyor. Kırıkkanat sözlerini şöyle sürdürüyor:

'..Oysa (Hristiyanlık öncesi) Roma uygarlığının kurucusu Etrüskler ile (İslamiyet öncesi) Türklerin baştanrıçası, aynı beyaz dişi kurt sembolüdür. Ne gariptir ki bugün Etrüsk Kurdu'nu sadece müzelerinde değil, hem kiliselerinde sergileyen, hem de Etrüsklerin kurduğu eski kentlerin ‘sembolü' olarak yücelten İtalyanları ‘faşist' diye nitelemek kimsenin aklına gelmezken, Türkiye'de aynı dişi kurt sadece ‘ırkçılık's embolü olarak kullanılmakta, üstelik bilmediğini uyduran miliyetçi cehalet sayesinde dişi kurt Akana, Şaman dininde kutsal dağ keçisi Asena adıyla anılmaktadır. Başka bir deyişle Türk'ün ırkçısı da aslını bilmez olup, dağ keçisini, bozkurt sanmaktadır!'

http://www.habervaktim.com/haber/43918/milliyetciler_cileden_cikacak.html

Milliyetçiler çileden çıkacak!
Halkı maymuna benzetip uzun kollu kıllı diyen, Kürtleri "asalak" olarak gören, Sünnilere "dönme" suçlaması yönelten Kırıkkanat,şimdi de milliyetçilere saldırdı.

Daha önce Güneydoğu sorunuyla ilgili yazısında Kürtleri 'asalaklıkla' suçlayan, Alevilerle ilgili yazısında Sünnilere 'dönme' diyen Vatan Gazetesi yazarı Mine Kırıkkanat bugünkü yazısıyla da milliyetçileri kızdıracağa benziyor.

ORTA ASYA KÜLTÜRÜ CAHİL FAŞİSTLERİN ELİNDE
Mine Kırıkkanat, yazısında sadece bugün kullandığımız kelimelerin değil, tarihin de yozlaştığını belirtiyor ve 'Türklerin ‘İslamiyet öncesi geçmişini' hatırlatan Orta Asya sembollerinin de kara cahil ve koyu dinci faşistlerin tekeline terk edilerek ‘tu kaka' edildiğini eklerseniz, üstüne bir de Türk tarihinin en temel efsanesi Ergenekon'un günümüzde hangi ‘temizlik' için kullanıldığını koyarsanız, Türk kimliğini Araplıktan ayıran kök tarihin nasıl bir komploya kurban edildiğini anlarsınız' diyor.

ASENA KURT DEĞİL DAĞ KEÇİSİ
Mine Kırıkkanat'ın yazısında en dikkat çekici bölüm ise milliyetçileri kızdıracak. Kırıkkanat, milliyetçilerin sembol olarak kullandığı Asena'nın aslında kurt değil, dağ keçisi olduğunu savunuyor. Kırıkkanat sözlerini şöyle sürdürüyor:

'..Oysa (Hristiyanlık öncesi) Roma uygarlığının kurucusu Etrüskler ile (İslamiyet öncesi) Türklerin baştanrıçası, aynı beyaz dişi kurt sembolüdür. Ne gariptir ki bugün Etrüsk Kurdu'nu sadece müzelerinde değil, hem kiliselerinde sergileyen, hem de Etrüsklerin kurduğu eski kentlerin ‘sembolü' olarak yücelten İtalyanları ‘faşist' diye nitelemek kimsenin aklına gelmezken, Türkiye'de aynı dişi kurt sadece ‘ırkçılık's embolü olarak kullanılmakta, üstelik bilmediğini uyduran miliyetçi cehalet sayesinde dişi kurt Akana, Şaman dininde kutsal dağ keçisi Asena adıyla anılmaktadır. Başka bir deyişle Türk'ün ırkçısı da aslını bilmez olup, dağ keçisini, bozkurt sanmaktadır!'

http://www.habervaktim.com/haber/43918/milliyetciler_cileden_cikacak.html

bu hatun dini hakkında bu kadar bilgiye sahip mi acaba:D

Kadının yazdıkları özünde haklı konular benim için üslup sert de olsa.
Bu yazıdan milliyetçiler değil en fazla ülkücüler çileden çıkar.

Kürtlere asalak benzetmesi yapması normal benim için. Kaçak elektrik tüketimini, işporta korsan yayın işini, devlet arazisine gece konu dikme pişkinliğini ve her türlü kaçakçılık ile vergilendirilmemiş kayıt dışı ekonomiyi elinde bulundurup "devlet bize yardım etsin devlet bizi hor görüyor" diyen zihniyete asalak demek çok da yanlış değil. Kürtçü zihniyet tembel ve batının çalışıp doğuya bakması gerektiğini iddia eden, doğuda bir katma değer yaratmak yatırım yapmak yerine durmadan çocuk yapıp o çocukları devlete baktırmaya çalışan zihniyettir.

Sünnilerin dönmeliği konusu da doğrudur. Türkler coğrafi konumları gereği islamiyet ile İranlılar üzerinden tanışmışlardır. Hatta Türklerin kullandığı islami terimlerin önemli kısmı farsça üzerinden dilimize girmiştir. Osmanlı imparatorluğu üzerinde acem kültürünün ağırlığı hilafetin alınışına kadar daha fazladır. Ve normalde tüm Türkler şii dir. Anadoluya geçenler şiiliği terkedip sünni olmuşlar, sonra sünniliğe geçmeyen diğer Türklere de baskı politikası uygulamış ve çatışmışlardır. Bu islamiyet üzerindeki acem arap çekişmesinde Türklerin bölünmüşlüğünü ve Türklüğünü unutup kardeşi ile çatışmasını anlatıyor bence.
Sünniliğin asıl dönekliği dinine olan dönekliği değil alevi kardeşine olan dönekliğdiir.

Gelelim milliyetçilik meselesine.
Aynen katılıyorum. Türkiye'de geniş toplum kitlelerini kucaklayacak Türk temelli bir milliyetçilik yok. İslamcılığın osmanlı şövenistliğiyle buluştuğu ülkücülük maalesef bu ülkede milliyetçilik sanılıyor. Bazı Türkçüler ise nasyonal sosyalizm ve ağır şiddet içeren politikalara, brakisefal kafataslarına takılmış durumdadır.

Başbuğ Atatürk ün getirdiği temeli bilime dayalı, örgütlü ve disiplinli çalışmayı ilke edinen, yüksek Türk ahlakı ve şuurundan gücünü alan bir milliyetçilik maalesef ülkemizde halka anlatılamamıştır.

Öncelikle islamiyet adı altında sünni arap emperyalizmi ile kültürümüze sokulan arap öğeleri temizlenmelidir. Türk çocuklarına Türk isimleri konulmalıdır. Türk çocuklarına necati hayati ahmed mahmud gibi isimler konulan bir ülkede Asena ne anlama gelir diye hiç tartışma çıkmaması doğaldır. Çocuklarımıza tarih dersi olarak 2 hafta orta asya tarihi 2 yıl osmanlı ve islam tarihi öğretirseniz varılabilecek sonuç budur.
Bu ülkenin ve milletin Avrupalı ve Ortadoğulu olmadığını bir Asya kavmi olduğunu hatırlaması lazım. Ve Türk gibi Türklük şuuru ile yaşayacağı bir kültürü oluşturması lazım.

Yoksa amerikanın komünizme karşı uydurduğu islam türklüğü ile bir yere varılamayacağı açıktır. Bütün dünya daha gelişmiş ve güçlü devlet olmayı gelecekte görürken, Osmanlı'ya saplanıp gücünü ve kudretini geçmişte arayan melankolik şövenistlerdir şu an kendini Türk milliyetçisi sanan bir kısım saf.

Bu yoldan tek çıkış son 1000 yılın en büyük Türk lideri Başbuğ Atatürk'ün gösterdiği hayatını bilim, disiplinli çalışma ve örgütlü hareket ile mümkündür. Ve Başbuğ'un dediği gibi en büyük motivasyon ve başarı kaynağı
"Muhtac olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur."

saygılar

İyide Etrüskyalılar zaten Ön-Türklerin Orta asyadaki uygarlığından gelmiş olan bir klan değilmi Kazım Mirşan bunu belgelerle ispatlamadımı etrüskçeyi dünyada ilk kez çözebilen hemde ön-türk lehçesi kullanarak çözebilen tek bilim adamı değilmi Mine KIRIKKANAT karşısındakini cahillikle suçlarken kendisi cahil konumuna düşmüş çünkü dolaylı olarak Romüs Romülüs yani dişi kurt ön-türk medeniyetinden gelen bir semboldür dolayısıyla dağ keçisi falan değildir

asena'nın kökeni hakkında bir araştırma yapmadığım için dağ keçisi mi kurtmu bilemem belki de dediği gibi karıştırılıyor olabilir ama öyle bile olsa asena olmaz da akana olur sonuç değişmez,bizim sembolümüz kurttur.kurt yırtıcı bir hayvandır asildir bağımsızdır ve develeri sadece av olarak görür.deve ne alaka diyecek olursanız orasını da ben uydurdum.

şimdi gelelim diğer mevzuya,kadın burada milliyetçilere değil ırkçı cahillere yani mhp li ve bbp li takımına saldırıyor.bir çok insanın gözünde mhp lilerin profili budur.gerçek milliyetçilikle yakından uzaktan alakası olmayan bu arkadaşlar sakın boşa alınmasın,okusun araştırsın milliyetçilik nasıl olur kendileri bulsun.turancılık ve ümmetçilik siyahla beyazdır,siyahla beyaz yalnızca beşiktaşa yakışır.

birisi engin tarih bilgisini fazla uçurmuş yukarıda,,adeta tozutmuş..lafa bakın'' türkler normalde şiiymiş.,islamı irandan devşirmişiz'' falan falan..bir bak bakalım iranla benzeyen neremiz var.100lerce yıldır komşuluk olmasına rağmen bize geçen farsi kelimeler haricinde kültürde,sosyolojide alıp vermişlik varmı?? öyle bile olsa bu çok normal.kaldıki kültürel etkilenmenin altında dininde yeri vardır.sünnilere dönme diyene sen dönme olduğun yerde kal demekten başka yapabilecek bişey yok..fazla yoruma gerek yok,kırıkkanat iyi saçmalamış ama sevdalısı olanlar kendi kültürüne küfredebilmekten çekinmemiş.

asena'nın kökeni hakkında bir araştırma yapmadığım için dağ keçisi mi kurtmu bilemem belki de dediği gibi karıştırılıyor olabilir ama öyle bile olsa asena olmaz da akana olur sonuç değişmez,bizim sembolümüz kurttur.kurt yırtıcı bir hayvandır asildir bağımsızdır ve develeri sadece av olarak görür.deve ne alaka diyecek olursanız orasını da ben uydurdum.

şimdi gelelim diğer mevzuya,kadın burada milliyetçilere değil ırkçı cahillere yani mhp li ve bbp li takımına saldırıyor.bir çok insanın gözünde mhp lilerin profili budur.gerçek milliyetçilikle yakından uzaktan alakası olmayan bu arkadaşlar sakın boşa alınmasın,okusun araştırsın milliyetçilik nasıl olur kendileri bulsun.turancılık ve ümmetçilik siyahla beyazdır,siyahla beyaz yalnızca beşiktaşa yakışır.

arkadaşım sol şimdiye kadar Türkiyede bu kadar kötü duruma düştüyse bu Mine KIRIKKANAT gibi kendini bir halt sanan millete tepeden bakmayı erdem zanneden ve bu milletin değer verdiği şeylere yapıcı değil yıkıcı eleştiriler getiren gardırop solcuları yüzünden bu hale geldi bende MHP ve BBP nin tutumunu beğenmiyorum ama Atatürk ün dediği gibi bu şartları düzeltmek bizim görevimiz bence şu an tartışılacak konu milletçe en önemli sorunumuz olan Bağımsızlık sorunudur ve şunu çok iyi biliyorum ki MHP tabanında da BBP tabanında da enaz bizim kadar bu ülkenin bağımsız olmasını isteyen bir çok arkadaş var peki bu arkadaşları Mine KIRIKKANAT gibi bir ayakları yere basmayan bir lümpen yüzünden harcayamayız çünkü hem bizim hemde kedilerini ülkücü olarak değerlendiren arkadaşların ortak bir paydsı var nedir o VATAN ama mine kırıkkanatın böyle bir derdi olduğunu hiç zannetmiyorum çünlü eğer olsydı bu kadar kritik bir dönemde bu kadar ahmakça laflar etmezdi

Turklerın Nerden geldigini size Hadisle Soylıyım,EGER HADISLERE ITIMATINIZ VARSA.

Bırgun Hz Omer,Kureyslılerle savasırken,Turklerın Bır kavime saldırdıgını gorur,ve o kavim muslumandir.
Tam turklere kılıç cekecegı sıra peygamberımız derki;
Turkler sana sılah cekmedikce,onlara sılah cekme,sana dokunmadıkca onlara dokunma.
Hz.Omer nedenını sorunca,Peygamberımız bunu sadece Allah bilir der.

Sımdı ben İranlımıyım :]

ÖNCÜ06 arkadaşım sol şimdiye kadar Türkiyede bu kadar kötü duruma düştüyse bu Mine KIRIKKANAT gibi kendini bir halt sanan millete tepeden bakmayı erdem zanneden ve bu milletin değer verdiği şeylere yapıcı değil yıkıcı eleştiriler getiren gardırop solcuları yüzünden bu hale geldi bende MHP ve BBP nin tutumunu beğenmiyorum ama Atatürk ün Bursa nutkunda da belirttiği gibi bu şartları düzeltmek bizim görevimiz bence şu an tartışılacak konu milletçe en önemli sorunumuz olan Bağımsızlık sorunudur ve şunu çok iyi biliyorum ki MHP tabanında da BBP tabanında da enaz bizim kadar bu ülkenin bağımsız olmasını isteyen bir çok arkadaş var peki bu arkadaşları Mine KIRIKKANAT gibi bir ayakları yere basmayan bir lümpen yüzünden mi harcayacağız çünkü hem bizim hemde kendilerini ülkücü olarak değerlendiren arkadaşların ortak bir paydsı var nedir o VATAN ve BAĞIMSIZLIK ama Mine Kırıkkanat'ın böyle bir derdi olduğunu hiç zannetmiyorum çünlü eğer olsydı bu kadar kritik bir dönemde bu kadar ahmakça laflar etmezdi ayrıca Etrüsk medeniyeti ile ilgili sana çok güzel bir kitap önerebilirim Kaynak yayınlarından Haluk TARCAN ın Ön-Türkler adlı kitabını mutlaka okumanı öneririm müthiş bir kitap seni çok şaşırtacağından eminim kal sağlıcakla

haklısın kardeşim şu anda kimseye sırt çeviremeyiz,bağımsız türkiye diyen herkese iytiyacımız var fakat benim demek istediğim şu;
mine kırıkkanatın eleştirisi milliyetçilere değil ülkücüleredir.ülküceler kesinlikle ve kesinlikle milliyetçilikle yakından uzaktan alakası olmayan kendileri dahi ne olduğunu bilmeyen iki arada bir derede kalmış tayfadır.mhp tamamen abd nin islamcı türkiye projesinin bir ürünüdür ve akp den hiç bir farkı yoktur.akp bile bunlardan daha tutarlıdır çünkü akp ümmetçidir,ümmetçilik her ne kadar çağ dışı yobaz ve ciddiye alınmayacak türden bir akım olsa da ben ümmetçiyim diyen adamın ben hem milliyetçi hem ümmetçiyim diyen adamdan daha tutarlı olduğunu kabul etmek zorundayım.
fakat sana katıldığım nokta şu ki mhp tabanında çok ciddi bir isyan var ve bu arkadaşlar milliyetçiliğin ne olduğunu kavradıkça benim mhp de ne işim var ya da ben aslında ülkücü felan değilmişim demeye başlıyor işte bizim görevimiz bu arkadaşlara işte sizin yeriniz burası diyerek onları ulusal politikayla tanıştırmak.
fakat sana katılmadığım bir nokta var;
sen diyorsun ki türkiye millete tepeden bakan sol takımı yüzünden bu hale geldi;
hayır çok yanlış ve tamamen dinci takımının iftiralarını içeren bir yargı.türkiye bu hale sadece ve sadece anti komünist abd'ci politikaları yüzünden geldi.
1960 devriminden sonra abd türkiye de çok ciddi bir biçimde güçlendi ve ordunun içine sızdı,nato ayağıyla yetiştirdiği abd ci generaller önce 70 lerde binlerce kemalist subayı ordudan ihrac etti ardından 80 darbesiyle kemalist orduyu bitirdi bunu yaparken toplum mühendisleri sürekli yeşil kuşaklar yetiştirecek zemini hazırladı,yeşil sermaye yaratıldı,tarikatlara her türlü imkan sunuldu imam hatiplerle devlet kendi parasıyla kendini hançerledi ve sağ iktidarlar oy için dinci kesime taviz verdikçe verdi ve sonunda erbakanın dediği gibi kadayıfın altı kızardı ve gün geldi islamcı akp tek yumrukla merkez sağı nakavt etti.
artık olan oldu yapılacak birşey yok,artık bundan sonra her kesimden vatanseveri yanımıza almalı ve tek kurtuluşun milli hükümet ve milli demokratik devrim olduğunu anlatmalıyız.

arkadaşım sol şimdiye kadar Türkiyede bu kadar kötü duruma düştüyse bu Mine KIRIKKANAT gibi kendini bir halt sanan millete tepeden bakmayı erdem zanneden ve bu milletin değer verdiği şeylere yapıcı değil yıkıcı eleştiriler getiren gardırop solcuları yüzünden bu hale geldi bende MHP ve BBP nin tutumunu beğenmiyorum ama Atatürk ün dediği gibi bu şartları düzeltmek bizim görevimiz bence şu an tartışılacak konu milletçe en önemli sorunumuz olan Bağımsızlık sorunudur ve şunu çok iyi biliyorum ki MHP tabanında da BBP tabanında da enaz bizim kadar bu ülkenin bağımsız olmasını isteyen bir çok arkadaş var peki bu arkadaşları Mine KIRIKKANAT gibi bir ayakları yere basmayan bir lümpen yüzünden harcayamayız çünkü hem bizim hemde kedilerini ülkücü olarak değerlendiren arkadaşların ortak bir paydsı var nedir o VATAN ama mine kırıkkanatın böyle bir derdi olduğunu hiç zannetmiyorum çünlü eğer olsydı bu kadar kritik bir dönemde bu kadar ahmakça laflar etmezdi

görüşlerin için tşkrler arkadaşım..bu mesajından sonra birisi demişki bu mhp ve bbp gibi ortak paydası vatan olan arkadaşların oralardan kurtulup ulusalcı politikalara çekmemiz gerekiyor demişte ..bu çok komik olmuş bence. ya mhp den kaçanlar zaten mhp nin fazlaca ulusalcı olmasından ,derinlere kayan devletçiliğinden kaçtıkları için orda bulunmuyorlar. bunu birileri anlaması için ne yapmaları gerek bilmem.. ülkücülüğünü payanda etmeden,biz olmassak bari chp ye oy verin diyen yada aynı sözü chp den duyan bir ülkücünün orda ne işi var.. bunu öncü gibiler anlamaz tabide, durum bundan ibaret ..

Kadının yazdıkları özünde haklı konular benim için üslup sert de olsa.
Bu yazıdan milliyetçiler değil en fazla ülkücüler çileden çıkar.

Sünnilerle ilgili yazdıkları gerçekten çileden çıkaracak nispette olsada keçileri, kurtları Türk Milliyeçiliğinin olmazsa olmazları kabul etmediğim için konuyu bir ülkücü olarak gayet sıradan karşıladım diyebilirim. Türklüğü sembollerde arayan maskot milliyetçilerinden olmak ülkücülüğün şiarına aykırıdır.

Sünnilerin dönmeliği konusu da doğrudur. Türkler coğrafi konumları gereği islamiyet ile İranlılar üzerinden tanışmışlardır. Hatta Türklerin kullandığı islami terimlerin önemli kısmı farsça üzerinden dilimize girmiştir. Osmanlı imparatorluğu üzerinde acem kültürünün ağırlığı hilafetin alınışına kadar daha fazladır. Ve normalde tüm Türkler şii dir. Anadoluya geçenler şiiliği terkedip sünni olmuşlar, sonra sünniliğe geçmeyen diğer Türklere de baskı politikası uygulamış ve çatışmışlardır. Bu islamiyet üzerindeki acem arap çekişmesinde Türklerin bölünmüşlüğünü ve Türklüğünü unutup kardeşi ile çatışmasını anlatıyor bence.
Sünniliğin asıl dönekliği dinine olan dönekliği değil alevi kardeşine olan dönekliğdiir.

Gayet yanlış bir tanımlama. Türkler ehli sünnetten milim şaşmadı. Mevcut iran veya şii itikadlara hiç bulaşmadılar. Selçuklu ve Osmanlı tarihi ortadadır. Anadolunun Türkleşmesi ve İslamlaşmasında büyük rol sahibi Hoca Ahmed Yesevi nin itikadı ortadadır. Tasavvufun Türk devletlerinde yoğun bir ağırlığı olması bile şii olmadığına delildir ki şiilik tasavvufu inkar eder. Tüm Türkler normalde şiidir diyerek iyi sallamışsınız, ama tutmaz bence boşa çabalamayın.

Gelelim milliyetçilik meselesine.

Aynen katılıyorum. Türkiye'de geniş toplum kitlelerini kucaklayacak Türk temelli bir milliyetçilik yok. İslamcılığın osmanlı şövenistliğiyle buluştuğu ülkücülük maalesef bu ülkede milliyetçilik sanılıyor. Bazı Türkçüler ise nasyonal sosyalizm ve ağır şiddet içeren politikalara, brakisefal kafataslarına takılmış durumdadır.

Başbuğ Atatürk ün getirdiği temeli bilime dayalı, örgütlü ve disiplinli çalışmayı ilke edinen, yüksek Türk ahlakı ve şuurundan gücünü alan bir milliyetçilik maalesef ülkemizde halka anlatılamamıştır.

Milliyetçilik fikriya birbirinden apayrı fikirlerle üç şekilde cereyan eder ülkemize ve en büyük handikap herkes kendi fikrini gerçek milliyetçilik olarak savunur.
Aslında tüm kamuoyuna bir teklifim var bu fikirlerin isimlerini değiştirelim kimse kimseye karışmasın.

Türk-İslam Ülküsünü benimseyenlerin milliyetçilik anlayışı fransız ihtilaliyle dünyaya yayılan ulus devlet projeli akımada, ırkçılık tabanlı soy milliyetçiliğinede uymaz. Çünkü bu iki akım İslama uymaz.

Bugün birlik ve bütünlüğü soy ırkçılığında aramak imkansız gibi bir şeydir. Bırakın birliği parçalanmaya zemin hazırlar. Ancak Türkçülerin yozlaşmaya ve asimile olmaya karşı verdikleri mücadeleyi takdir etmekte ülkücülerin vazifesidir. Nihal Atsızın çoğu fikrine katılmasakta dik duruşunu ve tarihini ayırt etmeksizin sahip çıkışını, Töreye bağlılığını takdir ediyoruz.

Kemalizmin milliyetçilik anlayışı İslamın alemşümul yapısına terstir. Ayrıca batı kökenli bir fikir olduğundan yönü batıya dönüktür, çağdaşlık, laiklik gibi terimleri baştacı yapar, asimile olmuş yozlaşmış adı türk ama yaşantısı ve töresi yabancılaşmış bir toplum angaje eder. Bununla birlikte son devletimiz olan Türkiye ulus devletin projesine uygun olarak "Ne mutlu Türküm diyene" prensibiyle bütünlüğü temin etmeye çabalamaktadır ki başarılı olması zor gözüksede birlik bütünlük adına pratikte bu prensibin dışına çıkmamaya ülkücü fikriyat olarak özen gösteririz. Veya şartlar olgunlaşıncaya kadar diyebiliriz.

Türk-İslam Ülküsüne göre;

Hem Türk, hem Müslüman olarak kalıp, hemde muasır medeniyet kurmak mümkündür. Bilim teknoloji hamlesinin yanısıra, İslam ahlakı ve nizamı muhafaza edilmeli bütün ümmete öncülük görevi kaldığı yerden devam etmelidir. Türk töresi yaşanmalı yaşatılmalı her türlü kültür emperyalizminin önüne set çekilmeli yozlaşmaya son verilmeli millet özüne dönmelidir. Tüm dünyaya İslam nizamının hakim kılınması için Türkün Cihan Hakimiyeti mefkuresi güdülmelidir.

Öncelikle islamiyet adı altında sünni arap emperyalizmi ile kültürümüze sokulan arap öğeleri temizlenmelidir. Türk çocuklarına Türk isimleri konulmalıdır. Türk çocuklarına necati hayati ahmed mahmud gibi isimler konulan bir ülkede Asena ne anlama gelir diye hiç tartışma çıkmaması doğaldır. Çocuklarımıza tarih dersi olarak 2 hafta orta asya tarihi 2 yıl osmanlı ve islam tarihi öğretirseniz varılabilecek sonuç budur.
Bu ülkenin ve milletin Avrupalı ve Ortadoğulu olmadığını bir Asya kavmi olduğunu hatırlaması lazım. Ve Türk gibi Türklük şuuru ile yaşayacağı bir kültürü oluşturması lazım.

Osmanlının duraklama döneminden sonra ki Türklük olgusunu ihmal etmesi bilinen bir gerçek ülkücüleri salt osmanlıcı olarak tanıtmakta sanırım camiayı tanımamaktan ileri geliyor. Ülkücü tarihte kurulan her devletin doğrusu ve yanlışını değerlendirip en mükemmelini tesis etme derdindedir. Osmanlının İslam adına bilimi hiçe saymasınıda, kozmopolitliğin yanlışlarını önemsememesini de görüyor ve tasvip etmiyoruz.

Yoksa amerikanın komünizme karşı uydurduğu islam türklüğü ile bir yere varılamayacağı açıktır. Bütün dünya daha gelişmiş ve güçlü devlet olmayı gelecekte görürken, Osmanlı'ya saplanıp gücünü ve kudretini geçmişte arayan melankolik şövenistlerdir şu an kendini Türk milliyetçisi sanan bir kısım saf.

O sizin yüzeysel bakış açınız. Yukarda saydıkların saf olabilir ama o fikirleri savunanların ülkücüleri olduğunu zannetmekte saflıktır.

Bu yoldan tek çıkış son 1000 yılın en büyük Türk lideri Başbuğ Atatürk'ün gösterdiği hayatını bilim, disiplinli çalışma ve örgütlü hareket ile mümkündür. Ve Başbuğ'un dediği gibi en büyük motivasyon ve başarı kaynağı
"Muhtac olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur."

saygılar

Bir Milletin dinini ve töresini hiçe sayarak, yozlaşarak, taklit ederek Milliyetçilik yapmak mümkün değildir bugün bu hareketin adına ulusalcılık deniyor. Benim damarımdaki kan asaletini zulme boyun eğmeyen, küfre boyun eğmeyen anlayıştan alır. Danslı, valsli, leblebili rakılı fötr şapkalı gardrop devrimciliğinden değil.

Bir Milletin dinini ve töresini hiçe sayarak, yozlaşarak, taklit ederek Milliyetçilik yapmak mümkün değildir bugün bu hareketin adına ulusalcılık deniyor. Benim damarımdaki kan asaletini zulme boyun eğmeyen, küfre boyun eğmeyen anlayıştan alır. Danslı, valsli, leblebili rakılı fötr şapkalı gardrop devrimciliğinden değil.

İlginç... Gerçekten ilginçsin.

Sözde, milliyetçisin. Kendine layık gördüğün isim Türk Ocağı. Türk Ocaklarının kapısından girdin mi meraktayım, orası ayrı...

Milliyetçilik kavramının olmazsa olmazını reddetmek, hatta reddini geçtim bu olmazsa olmaza hakaret etmek TÜRK OCAKLARI'nın etiğinde de, kitabında da cezası büyük suçlardandır.

Milliyetçi olduğunu iddia eden kişi 1299 - 1923 arası milliyetçilik yapamaz... Milliyetçi olan kişi TÜRK'ün adının tarih sahnesine çıkışından itibaren milliyetçi olmalıdır.

Milliyetçi olan kişi milliyetçilerin BAŞBUĞ dediği kişilerin devrimlerine ve kendisine hakaret edemez. Dolayısıyla milliyetçiler için ATİLLA, CENGİZ, OĞUZ KAĞAN, TEOMAN, FATİH SULTAN MEHMET nasılsa ATATÜRK'te aynıdır.

BAŞBUĞDUR.

Ve bu mihenk taşını taklitçilikle suçlayan zihin kendini milliyetçi olarak tanıtıyorsa bir TÜRK MİLLİYETÇİSİ olarak milliyetçiliğin sadece adını kullanan biridir benim için.

ATSIZ'a ATA demeyenden milliyetçi mi olur? ATA'ya ATA demeyenden adam bile olmazken...

Mİne Kirikkanat Denİlen Kadin Ermenİdİr Her Pazar Hangİ Ermenİ Kİlİsesİne Gİder Onuda Yazsa Ya Bu Kıt Akilli KadInIn Amaci BaŞka, Mİlltİ, Bİrbİrİne DÜŞÜrmek

İlginç... Gerçekten ilginçsin.

Sözde, milliyetçisin. Kendine layık gördüğün isim Türk Ocağı. Türk Ocaklarının kapısından girdin mi meraktayım, orası ayrı...

Girmedim, girmeyede niyetim yok. Rumuzum seni şaşırtmasın Ocakcıyım ama ALPEREN Ocaklıyım.

Milliyetçilik kavramının olmazsa olmazını reddetmek, hatta reddini geçtim bu olmazsa olmaza hakaret etmek TÜRK OCAKLARI'nın etiğinde de, kitabında da cezası büyük suçlardandır.

Kitap denince Kuran-ı Kerimden ve onun hükümlerinden başka hiç bir fasa fisoyu sallamıyorum bilgilerinize...

Milliyetçi olduğunu iddia eden kişi 1299 - 1923 arası milliyetçilik yapamaz... Milliyetçi olan kişi TÜRK'ün adının tarih sahnesine çıkışından itibaren milliyetçi olmalıdır.,

Haklısın tamamına sahip çıkar bizde öyle yaptık ancak bu konu içerisinde o yazdığın tarihleri es geçenler var dön önceki mesajlara...Bizim milliyetçiliğimiz hepsine sahip çıkmakta ancak hepsini eleştirip en mükemmeline ulaşmaya çalışmaktan geçer. Dediğim gibi ben OĞUZ HAN dan bu zamana bütün ecdadıma sahip çıktım çünkü islamdan önce töreye TANRI BUYRUĞU dediler. İslamdan sonra ise zaten son din, hak din İslamla yönetildiler. Seküler laik sistemi savunup dini töreyi hiçe sayıp atalarına ihanet edenler sizsiniz. Sizin ki nasıl milliyetçiliktir asıl bu tartışılır.

Milliyetçi olan kişi milliyetçilerin BAŞBUĞ dediği kişilerin devrimlerine ve kendisine hakaret edemez. Dolayısıyla milliyetçiler için ATİLLA, CENGİZ, OĞUZ KAĞAN, TEOMAN, FATİH SULTAN MEHMET nasılsa ATATÜRK'te aynıdır.

BAŞBUĞDUR.

Peki hangi devrim, kimin devrimi? Fatih Sultan Mehmed'in devrimimi, Atatürk'ün devrimimi? Biri ayasofyayı ibadete açar, diğeri kapatır müze yapar. Velhasılı kelam bizim gözümüde BAŞBUĞ; Allah yolunun kılıcı, Allah için cihad'la memur Türk Hükümdarıdır.

Ve bu mihenk taşını taklitçilikle suçlayan zihin kendini milliyetçi olarak tanıtıyorsa bir TÜRK MİLLİYETÇİSİ olarak milliyetçiliğin sadece adını kullanan biridir benim için.

ATSIZ'a ATA demeyenden milliyetçi mi olur? ATA'ya ATA demeyenden adam bile olmazken...

Atsızın dik duruşunu severim, inandığını adam gibi savunmuş ancak onun inandığına ben inanacak değilim. Türk Milliyetçiliğine katkısı heyecanlı romanlardan ibaret. Irkçılık haramsa haramdır mesele benim açımdan bitmiştir. İslamı "milletimin dinidir hürmet ederim" diye tanımlayan bir kişiyi atam olarak görme zorunluluğum yok. Onun hürmet ettiğine biz baş koyduk.

O zaman milliyetçilik kavramını sulandırma yeter. Bunun için de milliyetçi değilde ümmetçiyim diyebilirsin. Zira dediğim o kadar şeyden sadece 1'ine ki ona da yarım yamalak ve yanlış cevap verdin. Müslüman olmayan Türk'ü savunmayan milliyetçi mi olurmuş?.

Müslüman olduğu için senelerdir arkamızdan bizi hançerleyenleri savunmanın adı milliyetçilik kitabında hainliktir.

halamda da*ş*k olsaydı amcam olurdu

O zaman milliyetçilik kavramını sulandırma yeter. Bunun için de milliyetçi değilde ümmetçiyim diyebilirsin. Zira dediğim o kadar şeyden sadece 1'ine ki ona da yarım yamalak ve yanlış cevap verdin. Müslüman olmayan Türk'ü savunmayan milliyetçi mi olurmuş?.

Müslüman olduğu için senelerdir arkamızdan bizi hançerleyenleri savunmanın adı milliyetçilik kitabında hainliktir.

TÜRK MÜSLÜMAN olduğu için zaten milliyetçilkitir..müslüman olmayan türke sevgi ırkçılıktır.. ne dediğini iyi öğrende sonra hüküm ver.. gagavuz türkse bana ne..müslüman olan türk sevgisi ve bağlantısı bizi milliyetçi kılar,bizde ırkçılık mayası bulamsssın.. önce kavramları bir araştır..ırk nedir millet nedir.?

Geri