___HH Camiası;Kadir Geceniz Mubarek olsun______

LOOPUSED

Altın Üye
Reaction score
0

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

"Şüphesiz, o Kur'ân'ı Kadir Gecesinde indirdik. Bilir misin, Kadir Gecesi nedir? Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır."O gecede melekler ve Cebrail Rablerinin izniyle her iş için arka arkaya iner. O gece, tan yerinin aydınlanmasına kadar bir selâmettir.""

"Kim inanarak, sevabını ancak Allah'tan bekleyerek Kadir Gecesinde kıyam üzere olursa (uyanık kalıp ihya ederse) geçmiş günahları affedilir."​

Bu gecede nasıl dua edelim?

Bunu da Hazret-i Âişe (r.a.) vasıtasıyla yine Peygamberimizden, öğrenelim:
"Dedim ki, 'Yâ Resulallah, Kadir Gecesine rastlarsam nasıl dua edeyim?

Resulullah Aleyhissalâtü Vesselam "Allahümme inneke afüvvün tuhibbü'l-afve fa'fu annî _-

(Allahım, Sen affedicisin, affetmeyi seversin, beni de affeyle) dersin' buyurdu"

HH ÜYELERİNİN VE TÜM İSLAM ALEMİNİN KADİR GECESİNİ TEBRİK EDER, FEYZ VE BEREKETİNDEN MÜSTEFİT OLMASINI NİYAZ EDERİM...

Tüm İslam aleminin kadir gecesi mübarek olsun ...

Herkesin Kadir gecesi Mübarek oLsun. . .

ALLah bu mübarek gecede edeceğimiz duaLarı kabuL etsin. . .

Tüm İslam aleminin mübarek Kadir Gecesi'ni en iyi şekilde değerlendirmesi dileğiyle.

Allahım, Sen affedicisin, affetmeyi seversin, beni de affeyle.

Geceniz Mübarek ve GüzeL Bir YoLun BaşLangıcı OLsun. HakkıyLa NasipLenenLerden EyLesin Rabbim.

Hepimizin "Kadir Gecesi" mübarek olsun ..

Türk & IsLam ALeminin Kadir Gecesi Mubarek OLsun InsALLAH

TeşekkürLer... Tüm Hackhell üyeLerinin 1 kişi dışında müslüman eleminin kandili mübarek olsun

eyvallah kardeşim.tüm islam aleminin kandili mübarek olsun...

Herkezin Kadir Gecesi Mübarek olsun inş. Vatanımıza ve milletimize mutluluk getirir....

tüm Ümmet-i Muhammed'in kadir gecesi mübarek olsun..O gece İnşallah tövbe edip tövbemizi bozmayız ve hackhell deki diğer mümin kardeşlerle cennette buluşuruz...

herkesin kadir gecesi mübarek olsun.....

LeyLetüLkadri Hayrun Min ELfi Şehrin.
Rahmet Deryasından Bir DamLacıkda BizLer KapaLım İnşaaLLah.
İsLam ALeminin Kadir Gecesi Mübarek OLsun.

Allah razı olsun.
Türk İslam Aleminin bu bin aydan da kıymetli KADİR Gecesini yürekten kutlar. Hayırlara vesile olmasını cenab-ı Haktan Niyaz ederim

Geri