____Hintli Taksici

€rd@ls10

Altın Üye
Reaction score
0

Hintli Taksici..

Adamın biri iş için Hindistan'a gitmiş, Delhi Havaalanı'na inip otele gitmek için taksiye binmiş, müthiş kalabalık bir trafik, uzunca bir yolculuk sonrası otele varmışlar, otel müdürü onu kapıda karşılamış, taksi şöförü makul sayılacak 8 dolar karşılığı bir para istemiş, adam parayı uzatır uzatmaz otel müdürü araya girmiş, "Seni değersiz parazit.. Seni eşşoğlu eşşek!" demiş şöföre, "Böyle kazıklar atarak ülkemizin adını kirletiyorsunuz.. Aşağılık mahluklar..!" Müdür paranın yarısını alıp adama iade etmiş, şöförün ensesine bir tokat patlatarak "Defoll..!" demiş, "Defol ve bir daha seni buralarda görmeyeyim..!"
Şöför trafiğin içinde kaybolurken müdür " Özür dilerim efendim.." demiş, "Nasılız?.."
"Valla.." demiş şaşkınlığını atlatamayan adam , "Taksinin bagajında kalan bavulumu buldurabilirseniz sanırım iyi olacağız..!" :goz:

Babişkoooo 'nun Anlamı..!

Adam yattığı divanda gazetesini okurken genç kızı "Babişkoooo..!" diye girmiş odasına, "Arkadaşlarımla buluşmaya gitmeden önce sana kocaman bi bye-bye öpücüğü vermeye geldim..!"
"Çok geç kaldın kızım.." diye cevap vermiş adam gözlerini gazetesinden ayırmadan, "Annen 2 dakika önce gelip aynı şeyi yaptı, ve inan hiç nakit param kalmadı..!"

Ahh, Seher..!

Profesör, sabah ilk dersinde öğrencilerine "Güne başlamanın en iyi yolunu buldum" demiş, "Sabah gün doğarken kalkacaksınız, pencereyi açıp derin bir nefes alacaksınız, 5 dakika bir egzersiz ve arkasından soğuk bir duş.. O zaman doğanın hediyesi eşsiz seheri hissetmeye başlıyacaksınız.."
Arka sıralardan uykulu bir ses gelmiş, "Seher'den biraz daha bahseder misiniz?.."

:clap

iğrenç mesaj karakteri 10 olduu için uzattım bilginize ::p

fena diildi...:))

Geri