______Fıkra bolluğu burada gel kardeşim ....

€rd@ls10

Altın Üye
Reaction score
0
Küçük kız çocuğu, küçük oğlan çocuğuna “Haydi evcilik oynayalım” demiş. “Tamam” demiş oğlan, “Ben ne olacağım?..” Kız bilmiş bir tavırla “Önce ‘karar vermek’ konusunda fikrini öğrenmek istiyorum” diye cevaplamış. Oğlan ise şaşkın bakışlar arasında sormuş: “Fikir mi? Karar vermek mi? Ne demek onlar?” “Tamam..” demiş minik kız sırıtarak, “Sen ‘Koca’ ol!”
Memur, patronuna giderek “Zam istiyorum efendim” demiş, “Yoksa peşimde koşuşturan üç şirket var yakında beni bulamayacaksınız, bilesiniz!” Hafif alaylı bir şekilde sormuş patronu: “Hangi şirketler onlar?” Memur, “İnanmıyorsanız söyleyeyim efendim” demiş, “Elektrik şirketi, doğalgaz şirketi ve su şirketi!”

İki aristokrat kadın karşılıklı sohbet ederken birbirlerine hava atıyorlarmış. “Benim ailem Büyük İskender’e kadar dayanıyor... Ya sizinki?” diye sormuş birinci kadın. “Vallahi maalesef tam olarak bilemiyoruz...” demiş ikincisi, “Tüm evraklar Nuh Tufanı’nda kaybolmuş!”

Omuza Yumruk ve Anlamları..
Karı - Koca Fıkraları
Sevgilim larenjit olunca sesi gitti ve 1 hafta hiç konuşamadı.. Onun yerine elleri ile kah bana dokunarak, kah vurarak derdini anlatmaya çalıştı..
Omuza bir yumruk: Gel beni öp..
Omuza 2 yumruk: Hayır..
Omuza 3 yumruk: Evet..
Sırtıma 95 yumruk: Kalk üzerimden..Artık istemiyorummmmm!.

Selam Batman..
Biri bekâr ama çapkın, biri nişanlı, biri evli 3 kadın cinsel fanteziler üzerine konuşuyormuş.
Sonunda hepsi havaya girip erkeklerini ayni şekilde mutlu etmek istemişler.. O gece üçü de simsiyah uzun topuklu deri çizmeler, siyah deri body ve maske takmayı kararlaştırmışlar..
Birkaç gün sonra üçü tekrar buluşmuş..
Nişanlı kız "Benimki eve geldi.." diye başlamış anlatmaya, "Beni deri body, 12 santimlik sivri topuklu çizmeler ve deri maske ile görünce 'Sen benim hayatımın kadınısın.. Seni seviyorum..!' dedi ve sabaha kadar seviştik..! Ohh..Harikaydı.."
Çapkın olanı, "Ah, ben de, ben de.." diye atılmış sohbete, "Sevgilimle bürosunda buluştuk, deri body, mega topuklu çizme ve deri maskemi takmıştım, siyah pardösümü birden açınca resmen dili tutuldu sanki.. Bütün gece çılgın bir aşk yaşadık..!"
Evli kadın "İlk işe evde olmasınlar diye çocukları anneme bırakmakla başladım.." diye girmiş mevzuya.. "Hazırlandım.. Simsiyah deri body, süper sivri topuklu deri çizme ve gözlerime siyah deri maske taktım, siyah deri pardösümü omzuma attım, kocam işten geldi, içeri girdi, beni görünce 'Selam Batman..!' dedi, 'Yemekte ne var?..'"

Kendi Kendini Ödeyen Program..
Bilgisayar programı satıcısı sarışın müşterisini telefonla arayarak "Hanımefendi" demiş, "Geçen sene aldığınız stok programını 1 yıldır kullanmanıza rağmen tek kuruş ödemediniz?.."
"Aa.. Ama.." diye cevap vermiş sarışın, "Sen onu bana satarken 'Göreceksiniz bu program 1 yılda kendi kendini ödeyecek' dememiş miydin?.."

Olaganustu "Tek" Şey Var..

Adamın biri uzak bir iş seyahatine giderken en iyi arkadaşını, yeni evlendiği genç karısına göz kulak olması için görevlendirmiş. "Olağanüstü bir durum olursa hemen haber ver" diye sıkı sıkıya tembih etmiş.. İlk iki hafta geçmiş en ufak bir haber yok. 3. hafta tek cümlelik bir SMS almış..
"Her gece gelip sizde kalan adam dün gece gelmedi..!"

:hhmanD

.gülemedim ya komik deeldi pekk ama solll

€rd@ls10;3724966' Alıntı:
sana komik gelmeyebilir birde gelenlere sormak lazım

Konuya yeni post atmaya gerek yok. Hakaret içeren bir durumda şikayet başlığına bildiriniz. Biz ilgileniriz..

güselmiş siteye yeni üye oldum okula yenni başlamış çocuk gibiyim dikkatle inceliyorum

yine gülemedim.yokmu beni sandalyeden geriye düşürecek bir fıkra. yıllardır düşemedim

Geri