!!_ VataN Sana CanıM Feda _!! (Tüm Şehit haberleri ve olaylar burda)

Allah o aslanlardan razı olsun , onlar bizim namusumuzu korudukları için ŞEHİT oldular , ölmediler....

ŞEHİDİMİZ NUR İÇERİSİNDE YATIYOR..........YAN GELİP DEĞİL.......!!
viewimage.php

Hakkari'nin Çukurcu İlçesi’nde teröristlerin döşediği mayının patlaması sonucu şehit olan Piyade Teğmen Ömer Azak (27) İlçemizde yüzlerce vatandaşımızın katıldığı törenle toprağa verildi. Cenazede ’Asker yan gelip yatmıyor, nur içinde yatıyor’,’Terörü ABD’ye ihale edenleri, biz Allah’a ve millete havale ediyoruz’ pankartları açıldı. Emekli bekçi 59 yaşındaki Mustafa Azak, oğlunun tabutu önünde saygı duruşunda bulundu. Ardından kendisine başsağlığı dilemek için yanına gelen AKP Çorum Milletvekili Agah Kafkas’a "Benim çocuğum asker ocağında yan gelip yatmadı. İşte Türk bayrağı altında yatıyor" dedi. Ev hanımı anne 58 yaşındaki Pakize Azak ise kendisini görüntülemeye çalışan gazetecilere, "Ne olur ben ağlarken fotoğrafımı çekip de aşağılıkları sevindirmeyin" dedi. Tüm şiddetiyle yağan yağmura rağmen şehitlerine son görevini yapmaya gelen Sungurlulu lar teröre lanet yağdırdılar Şehit Teğmen Azak’ın Çorlu’da görev yapan kardeşi 24 yaşındaki Astsubay Serkan Azak, öğretmen olan ağabeyi 30 yaşındaki Hakan Azak ile kızkardeşi 22 yaşındaki Funda Azak da törende gözyaşı döktü.Sungurlu halkının yüreğine defnedilen şehidimize Allahtan rahmet yakınlarına ve Türk Milletine başsağlığı diliyorum.....16/10/2006

viewimage.php

HAKKARİDE Kİ HAİN PUSUDA
SUNGURLU BİR ŞEHİT DAHA VERDİ........!
viewimage.php

Hakkari-Çukurca bölgesinde bir grup teröristin bulunduğu ve eylem hazırlığı içinde olduğu duyumunun alınması üzerine, 13 Ekim 2006 tarihinde operasyon başlatıldı. Piyade Teğmen Ömer Azak ile Piyade Er Mahmut Elçi, teröristlerin döşediği mayına basarak şehit oldu. Piyade er Süleyman Şanverdi ise yaralandı...Şehidimiz Teğmen ÖMER AZAK ın naaşıBugün öğle namazına mütaakip ulucamiden kaldırılarak Karşıyaka Şehitliğinde toprağa verilecek.ALLAH RAHMET EYLESİN...15/10/2006
ALLAH ANNENE BABANA KARDEŞLERİNE YAKINLARINA VE BU HABERİ DUYUPTA YÜREĞİ PARÇALANAN ARKADAŞLARINA SABIR VERSİN
İLK SENLE TANIŞMIŞTIM OKULDA HEP KUCAK AÇARDIN İLK GELENLERE ODANI PAYLAŞIRDIN ÇABUCAK KAYNAŞIRDIN İNSANLARA... DAHA FAZLA YAZAMIYORUM
ŞEHİT ÖMERİM BU VATAN SENİN GİBİ YÜREKLİ ŞEHİTLERİMİZLE GURUR DUYUYOR.
ALLAH NUR İÇİNDE YATMANI NASİP ETSİN

YÜZBAŞI' Alıntı:
Bunlari Ne Unutalim Ne Unutmayalim

1= Bunlar Dediklerin ŞEHİTLER ve AİLELERİ oluyor

2= Ne unutalım ne unutmayalım yazmışın
PEKİ NE YAPALIM ???

3= Nickine yakışanı yap ve düzgün mesajlar yaz !!!

de_fans' Alıntı:
bu şiir size mi ait??
milli güvenlik hocam şehitler ile ilgili şiir yazmamızı istedi ne yapsam ŞEHİTLERİMİZE layık olmadıgını dusundum şiir guzelmiş ornek olarak kullanabilir miyim????

Hayır dostum şiir bana ait değiL

Öyle doLaşırken yani tesadüfen buLdum ve beğendim konuyla alakalı olduğu içinde koydum;)

Şiir "Tayyip Sağ" a aittir;)

abi bunlar kan uykusundada cıkmıstı saol bizi duygulandırdı

Merhaba,

Ben bir şehit annesiyim. Oğlum PKK terör örgütü mensupları ile Sasan ilçesi Bağlarbaşı mevkiinde girilen silahlı çatışmada şehit düştü.

Benim amacım kendimi acındırmak değil sadece şehit ailelerine verilen haklardan hiçbirine sahip değilim hiçbir derneğe üye falan değilim hiç kimse bizi tanımıyor. Benim isteğim beni tanımanız ve sormanız tek isteğim bu.

Ben bu vatana zorluklarla büyüttüğüm evladımı şehit verdim. Gerekirse bir oğlum daha var onuda onuda vatana seveseve veririm.

Sözlerimi bitirmeden önce bende şehit annesiyim beni unutmayın sorun bana yeter başka isteğim yok hepinize saygılarımı sunarım.

Alime ÇELİK - Pasinler / ERZURUM

Mektub'un Orjinal Metni​

Geri