-_-_-_-mSN şakA ViRüSü-_-_-_-_

kesh_34

New member
Reaction score
0
mükkemmel bi şaka virüsüdür....açıklama:Açtıınız gibi bi sürü program açılıor(not defteri,hesap makinesi vs..)kurban bunları kapatmayı bitirdikten sonra bilgisayar kendi otomatik kapanıo buyrun link---> http://rapidshare.com/files/134708102/MSN_SaKa_viruesue_goker_x.zip.html

:durdurun:durdurun:durdurun

Bi teşekkürü boş gormeyelim emeğe saygı

15 GORUNTULENME 1 TEŞEKKÜR BRAVO.....

Şaka yı severim :D..........

acıklamaya yapmaya gerek yok diyen bir zihniet neden tşk isterki? =))

bide anlatsaydın dostum nedir nasıl kullanılır ??

teşekkürler ama açıklama yapsaydın daha iyi olurdu yani nası bişey olduğuyla ilgili

":durdurun:durdurun:durdurun

Bi teşekkürü boş gormeyelim emeğe saygı

15 GORUNTULENME 1 TEŞEKKÜR BRAVO"

bu mu yani senin teşekkür isteme şeklin! teşekkür edenin aklına şaşarım. "15 GORUNTULENME 1 TEŞEKKÜR BRAVO" demeden dövseydin bide kardeş :)

''Düzeltilmiştir''açıklama yapılmıştır :)

sakayı bende severim:D...(ama bana yapılmasından pek hoslandıgmımı söylüyemem..)

sen teşekkür istiyosun ama senin teşekkülerine bakarsak bek de eli açık biri değilsin... bilmiyorum arkadarşlar da bana katılıyo mu :S

birader deli eder adamı bu bende severim şakayı :S

Tsk Mü istiyon bana gore bu koydugun seye gore cok sacma bunu yolluyucan karsıdakı sana sovmeyecegı kufur kalmıyıcak ne anladım sakasından !

kardes sakadan anlamadn birine yaparsan adam sana sower tabi yapcaan kişiler bellidir herzmn

bunu ben kendimde denemiştin ilk defa yasayan korkabilir :D

şaka yapmayı severim guzel paylaşım ancak ben şaka vürüsü bile olsa indirmem.Belki icinde gerçek vürüs vardır.Şaka yapalım derken vürüs bulaşmasın.

Geri