Parental Control Toolbar
Evet evde yada internet cafede bloke hususunda sorun yaşayan arkadaşlar vardır. Hele mevzu internet hızının düşmesi olunca işler artık içinden çıkılmaz hal alır. Evet şimdi sizlere vereceğim bu program tam size göre. Ben 2 hafta kadar test ettim. Program ücretsiz. Ama tam 50-60 $ fiyatındaki programlardan daha iyi ve sağlıklı çalıştığını gördüm. İnternet hızında 1 Kb dahi düşme söz konusu değil. Program ekle kaldırdan kaldırılmaya karşı korumalı. Çalışmasında sorun yok. Şimdi sizlere çalışması hakkında biraz bilgi verdikten sonra hemen programı paylaşmaya geçiyorum.
Çalışması Ve Ayarları :
Program her zaman çalışmamaktadır. Sadece internet Explorer ve Mozilla Firefox 1.5 ile çalışmaktadır. 2.0 ile çalışmaması büyük eksiklik ama en kısa zamanda oda olacakmış. Program kurulurken belki sorun olabilir tekrar denerseniz kurulumu başarı ile gerçekleştirirsiniz. Explorer kesinlikle kapalı olsun kurulumda.
Programı kurduktan sonra Explorer açıyoruz ve resimde gösterdiğim şekilde ayarları yapıyorsunuz. Programı siz birkaç siteye girerek deneyin ayarlarda sorun çıkmaması için. Zaten bu esnada tamamen ayarları anlayacaksınız. Program farklı kullanıcı hesaplarında farklı şekilde kullanılabiliyor. Mesela : Çocuk modundan çıkmak isterseniz şifre soruyor. Ama genel kullanıcıdan çocuk moduna geçerken direk geçiyor. Bu özellik güzel. Örneğin sizin oturumunuzda bloke kapalı iken kardeşinizin yada başkasının oturumunda bloke açık durumda olabiliyor. Bu özelliğide çok hoş. Her zaman açıkmıydı kapalımıydı derdi yok. Aynı zamanda sitelerin listesinide görebilirsiniz. Bloke edilenler ve edilmeyenler olarak.
İsteyen arkadaşlara umarım faydalı olmuşumdur..Ben kullanıyorum çok güzel bir program. Önce Child Control 2006 ve Net Dog programları vardı. İkiside hızı düşürmüyor. Yeterli oluyordu ama artık resimlerin altındaki yazıları kaldırdılar ve şu serials.ws sitesi gibi sitelerdeki görüntüleri engelleyemiyordu. Ama bunuda ekleyince mükemmel korumayı sağladım…%98 içim rahat..
sAYGILARr.......
...:: DONLOAD ::...