'9 maçı da alacağız'

-HaKiKaT-

Altın Üye
Reaction score
0
Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam takımına güveniyor: 'Mücadele ediyoruz, ter döküyoruz. Dakika 90 da olsa, kazanacağımızı biliyoruz.'
10.3.2008

7_202592_ertugrul1003bb.jpg

‘İşi sağlam tutacağız’
Gençlerbirliği zaferi sonrasında ligdeki son 12 maçında 11. galibiyetini elde eden Beşiktaş’ta teknik direktör Ertuğrul Sağlam iddialı açıklamalarda bulundu. Maçlarda zaman zaman kötü oynadıklarını kabul eden başarılı çalıştırıcı, “Ankara’da ilk yarıdaki tablodan rahatsız olduk. Artık işi baştan sağlam tutmalıyız. Şampiyonluk için mücadele ediyorsak, bir dakika bile kaybetmeye tahammülümüz yok. Şampiyon gibi oynayacağız” dedi.

‘9 maçı da kazanacağız’
Takımın mücadeleci ruhunun kendisini memnun ettiğini dile getiren Ertuğrul Sağlam, “Artık kazanmaya alıştık. 4 maçtır geriye düşmüyoruz, 90. dakikada da olsa, kazanacağımızı biliyoruz. Hücumda daha etkili olmalıyız. İleride çoğalmalı ve rakibi baskı altına almalıyız. Fikstür olarak avantajlı olduğumuz söylenebilir. Ancak en önemli maç, ilk maçtır. 9 final karşılaşmamız var... Hepsini kazanıp, kupayı kaldıracağız” ifadesini kullandı.

golü yedikten sonra da kazanacagız diyor muydu acaba?9maçı kazanacak kapasitesinin beşiktaşta olmadıgını düşünüyorum ve hüsran olur diyorum

90. dk da kazanmayı bıraksak çok hoş olur
yoksa şu genç yaşımızda kalp hastası olucaz, saçlar dökülcek :sigara:

son 12 maçta 11 galibiyet hiç dikkat etmemiştim gerçekten harika bir seri yakalamışız

Geri