8100030d hatası

cadixxx

New member
Reaction score
0
herkese selamlar arkadaslar benim msn 8100030 hatası veriyor yardım edecek olan varmı hayırına

bilgisayarının saatini ayarla her açılışta yapıyorsa saat pili var değiştir onu
google amcadan baksaydınya je burda bekliosn

Arkadaşım Geçmiş OLsun. Aynı Sorun 1 Hafta Önce Benim Başıma da GeLdi. 3 Gün Boyunca Araştırdım. ÖneriLen ÇözümLeri UyguLadım. Hiçbirinde Tam Bir ŞekiLde Sorunumu Çözemedim.
Sana Tavsiyem ELinde İmkanın Varsa Bas Formatı,Ben ÖyLe Yaptım. Yoksa Da Hatayı ALmadan Önceki Bir Tarihe Sistem Geri YükLeme YapabiLirsin.

abi senin dediğin gibi ben de uğraştım durdum mailleri kontrol edebiliyorum lakin msni açamıyorum ne yapacağız bu konuda birşey yapalım

arkadaşlar ben msnin 8.00 sürümünü yükledim tekrar açıldı msnim deneyin işe yarıyor

arkadasım bu hata için tek çözümün eger antivirüs olarak AVG kullanıyorsan kaldır coğu sistemde yapıyor bunu yada su anda kullandığın virüs programını devre dışı bırak ayrıca bir personal güvenlik duvarı kullanıyorsan kapat sorunun muhtemelen nerden olduğunu bulacak ve otomatik olarak çözümüde bulmus olacaksın

msn sil tekrar yükle. windows live messenger diye arat son sürümünü yüklersin hem.

hem biraz araştırmacı olun ya!!! Az google yahoo felan yapın. Sırf mesaj sayısı artırmak için de yani.

ayrıca hatayı verdiği zaman seni microsoftun sitesine yönlendirir ordan gir bak

aynı sorun bendede var ama ben neden oldugunu biliorum. nedinliyorum özelliği winampta yok die googledan arastırma yaptım ve msn plusing die bi proram buldum program programfileste winampin içine plusing klasoru olarak kuruldu.kurulurken kendı msnim acıktı kurulum sırasında msn kapattı ve bır daha benım msni acmadı dıger msnlerı acıo ama benım msn gelınce baya bi bekliyor ve hata kodu8100030d veriyor.anlayan varsa benım kurdugum programı nasıl kaldırıcamı yardım etsin.pcyi yeni formatladım bir daha ugrasmak ıstemıyorum.sıstem gerı yuklemede yaptım işe yaramadı.

arkadaşlar bu sorunun nedeni dinlediğiniz müziğin msn de gösterilmesi için kullanılan eklentidir msn yi kaldırın winampı kaldırın tüm dosyalarını silin oda olmazsa sistemi geri yükleyin sorun hallolacaktır ben yaptım oldu

Geri