80630.Com Php

saolda özel mesajlarına bakarmısın

script te çok eksik var istatistik.php eksik ve admin panelinde de üye giriş tuşu çalışmıyor.

bu kadarınına şükredicemize şikayet etmiyelim bence.. eyw. paylaşım için

pardon rapidshare ben indirmek istedigimde d11 sunucusunda sorun vardıı link hatalı zannettim

bişeyini bulduk bişeyini istiyoruz beyler bunada şükür saol kardeş

güzelde scriptte açıklar var benden soylemesi bi arkadaş anlıor o login oldugunda başka siteye yonlendırıyor.. daha bi dünya benden soylemesı

hiç bir site full güvenlik diye bişey yoktur olsa bile serverde vardır server full güvenlikse makinalar güvenliksizdir müyüm olan hack bilmek ve hacklemek

yanı solim en ufak acıgını soyledım ben bunu bilen yapar site başka yere yonlendırme

beyler bu davetiye gönderdigi zaman junk olarak gidiyor bunu nasıl engelleri bilen biri varmı

Beyler bir cok sorunu halletim ama :)

User Resimleri Ekliyor Fakat gostermiyor Bu Sorunu Yasıyan yada yardım edebilcek birisi varmı ?

ya ben davetiye yollamaya kalktıgımda hata veriyorbunu nasıl düzerltebilirim ?

ya bi db si ile uğraşamıyormusunuz... onu tanıımlamak kolay... bende kurulu hatta

arkadaşlar kuruluumu yapıp cesitli hatalar bulanlar toplanalım birbirimizin hatasını düzeltekim [email protected] benim msn

Hakan' Alıntı:
bu kadarınına şükredicemize şikayet etmiyelim bence.. eyw. paylaşım için

Link Saglam Da Eksik Dosya Olduktan Sonra Script Bi İse Yaramaz.Kodlardan Anlasaydık.Burdan Hazır Script İndirecegime Kendi Scriptimizi Yazardık.

Ekleyen Arkadasa Da Tesekkurler.Emegıne Saglık.

Geri