80 Yillik Parmak :)

SĦARK

Lord Of The Game
Reaction score
0
Hollanda'da çalışıp emekli olduktan sonra memleketine dönen, okuma yazma bilmeyen bir Türk, hayatta olduğunu ispât etmek için düzenli aralıklarla Hollanda'dan gönderilen belgelere parmak basarak maaşını alır.

Aradan uzun yıllar geçer, söz konusu kişinin yaşı kâğıt üzerinde 80'i geçince şüphelenen Hollanda'lı müfettişler Türkiye'ye gelirler.

Hollanda'dan emekli vatandaşın öldüğünü, onun sağ başparmağını kesip derin dondurucuda saklayan âilesinin gelen belgelere parmağı basarak, yıllarca bu yolla emekli maaşı aldığını öğrenirler.

işte turk aklı başka bişi demiom

oha be kardeşim ya oha yani..

Yuhh be dolandırıcılık kanımıza işlemiş kardeşim bu kadar da olmaz be.

abi kolay yoldan para kazanma hastalığımız var ne yapalım genetik.sonra bizi neden A.B'ye almıyolar diyoruz.

!StayAway!' Alıntı:
hiç şaşırmadım desem yeri:D teşekkürler paylaşım için kardeş

Bende Walla Başka Bir Topluluktan Beklemem Zaten :D

harbidende çüşşş diyim yani bide dolapta saklamışlar zekiyiz işte

TÜRK=ÖĞÜN (evet öğünmeliyiz)

ÇALIŞ (zar zor belki )

GÜVE(burada biraz sıkıntı doğacak)

taa hollanda dan heyet gelişyor yahu ama taktdir e şayan bir olay hor görmemek lazım helal olsun

el insaf.........

TÜrk Bİrİ Ameraİkaya Gİder Ne Yaptiysa İŞ Bulamaz Memleketİnede DÖnmeye Utanir BİrgÜn Dahİyane Bİr Fİrİk Bulur Bozuk Parayla ÇaliŞan Kola Makİnelerİnİ AkŞamdan Kaliplara Koyup DondurduĞu Para BİÇİmİndekİ Buzlarla BoŞaltip Satmaya BaŞlar Kola Makİnelerİnİn Nasil Olupta BoŞaldiĞini Anlamaya ÇaliŞan Yetkİlİler Takİbe Alir Makİnelerİ Ve Bİ SÜre Sonra TÜrk Yakalanir TÜrk Gence YÜklÜ Bİr Mİktar Para Ödeyİp Sinir DiŞi EderLER Nedenİyse Mahkemede SuÇunun Kanitlanamamasidir CÜnkÜ Makİnelerİn Nasil Kirilmadan Zorlanmadan BoŞaldiĞinin Delİlİnİ Bulamazlar Sadece Makİneler Islaktir O Kadar :hh?

yok hocam benim milletim kadar başka uyanık bi millet daha var mı bilmiyorum...paylaşım için teşkrler

Geri