8 Metre Penis Olur Mu Demeyin

Fatih Hoca

Banned
Reaction score
0
8 metrelik penis Almanya'yı karıştırdı !

Şehrin göbeğindeki tahtadan penis Türkler'in tepkisini çekiyor.

Vedat Ali Aydın'ın haberi...

penisalmanya.jpg

15.05.2008 11:36
Almanya’nın Baden Wüttemberg Eyaleti sınırları içerisindeki Neckar nehri kenarında bulunan bir parka bir süre önce konulan sekiz metre uzunluğunda ve 30 cm. kalınlığında tahtadan penis Türkler'in tepkisini çekiyor.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

’BABA BU NE?’’

Her gün yüzerlerce kişinin uğradığı parktaki tahta penis üzerinde çocukların oynuyor olması görenlerde şaşkınlığa neden olurken, penisin ne amaçla konulduğu ise kimse. Adının açıklanmasını istemeyen N.Ö, ‘’buradan geçince inan utanıyoruz. Geçen bizim oğlan, baba bu nedir diye sordu, ne cevap vereceğimi şaşırdım. Heykeldir, deyip geçiştirdim. Yanımda ailem varken buradan geçmemeye özen gösteriyorum’’ şeklinde konuştu.

BAŞKA YERE YÖNELİYORLAR

Çok uzun bir koşu parkuruna sahip olan park, bu özelliği ve yanındaki nehir manzarası nedeniyle tercih edilen bir mekân olarak biliniyor. Parkta bulunan tahta
penisin olduğu yerdeki parkurdan insanların özenle başka yere doğru yöneldikleri gözlenirken, bu durumdan habersiz penis üzerinde oyun oynayan çocuklar dikkat çekti.

Vedat Ali Aydın-ALMANYA

haberturk

Şerefsiz almanlar soyları gittikçe ihtiyarlıyor ya güya halkı azdırıp soylarını tazeleyecekler salaklar.

eeeeee dunyanin civisi cikms en gen hristiyan olan eyaletlere sahip bir bir memlekettten ne beklenir

Demekki Azdırmaya çalışıyolar :d

Geri