7Loader (Windows 7 Aktivasyon)

-HaKiKaT-

Altın Üye
Reaction score
0
t6w4na.png

Windows 7 işletim sistemini %100 aktifleştiren harika bir crack dosyası.

RapidShare

süresiz mi aktiflestiriyor yoksa 2010 kadarmi?

programı deneyen varmı? ben denedim ama aktifkeşmedi

64 bitte denedim olmadı işe yaramadı yada yanlıs kullanıyoruz

birisi anlata bilir mi lütfen nasıl yapacagız bu aktivasyon işlemini..
mininovadan çektiğim "Windows.7.Activator-HAZAR" onu denedim bilgisayar yeniden başladı sonra acılmadı büyük kırmızı bir yazı ile "EROR" hata verdi yeniden sistem kurmam gerekti.. :(

gerçekten bu sistemleri nasıl kuracagız onu anlayabilmiş degilim artık şu işletim sistemi cıkasada adamlar cok daha rahat hareket etseler

bence herkez cok aceleci davranıyor diye crackerler pek bişey yapmıyor...

Anlatım

programı deneyen varmı? ben denedim ama aktifkeşmedi

64 bitte denedim olmadı işe yaramadı yada yanlıs kullanıyoruz

mininovadan çektiğim "Windows.7.Activator-HAZAR" onu denedim bilgisayar yeniden başladı sonra acılmadı büyük kırmızı bir yazı ile "EROR" hata verdi yeniden sistem kurmam gerekti.. :(

gerçekten bu sistemleri nasıl kuracagız onu anlayabilmiş degilim artık şu işletim sistemi cıkasada adamlar cok daha rahat hareket etseler

bence herkez cok aceleci davranıyor diye crackerler pek bişey yapmıyor...

http://www.hackhell.net/4517175-post37.html

1. programa sağ tıkla; yönetici olarak çalıştır.

2. Uninstal 7 loader yazısına tıkla ve yeniden başlat.

3. Bilgisayar yeniden başlatınca tekrar programa sağ tıkla, yönetici olarak çalıştır.

4. Listeden anakart markanı seç ve tıkla

5. İnstall7Loader yazısına tıkla.

6. Bilgisayarı otomatik yeniden başlatacak.

7. Tekrar programa sağ tıkla; yönetici olarak çalıştır.

8. 7 Activation report yazısına tıkla.

Burada kısaca anlatılmış bende ayrıca daha detaylı anlattım bu yazılanları sırasıyla

uygularsanız aktifleştirme işlemini gerçekleştireceksiniz arkadaşlar iyi forumlar.

programı yönetici olarak çalıştırıp ekrandaki marka logolarından sana uygun olanı tıklayıp sonra "install 7loader" butonunu tıklamak.....sonra pc yi yeniden başlat

64 bitte denedim keisinlikle olmadı hatta diğer disk bölümünde bulunan orjinal vista yı korsan yaptı bu program daha sonra produckt key i tekrar girince orjinal oldu.

Geri