...

miraa

New member
Merhaba sevgilim.

Yine sana kelimeler hazırladım. Gücümün yettiği kadar seviyorum seni. Bünyemin kaldırabildiği kadar. Ve en az senin kadar senden nefret ediyorum, ne kadar tuhaf değil mi ? Bir yanım ölmen için dualar ediyor diğer yanım ölürsen yaşayamayacağımı düşünüyor. Sonra ikisini de bir yana bırakıp seni seviyorum. Herkesi bir kenara bırakıp seni seviyorum. Tüm geçmişi ve geleceği.

Bir seni çift görmez gözlerim eşsiz sanar aklım. Kaç insanla tanıştım, kaç insana sevgili gözüyle baktım. Yok, senden öncesini zerre kadar umursamıyorum ve senden sonrasını düşünemiyorum. APTALLIK. Ve ben seni sevdiğim için kendimden tiksiniyorum. Aklında bile değilken kalbinde olmak için uğraşıyor-dum.

Elinde ki kalbim. Her sıktığın yumrukta ezdiğin bir kalp var orada. Her sinirlenişinde eziyorsun kalbimi. Ve eğer başkasının ellerini tutuyorsan kalbim aranızda ezilmeye devam edecek.

Kış geldi gördüğün gibi ve ben seni kış mevsiminde tanıdım. Geçen sene bugünlerde hayatımı tamamen değiştirdin. Ellerim nasıl üşür bilirsin, artık daha kötüyüm. Tüm vücudum buz kesiyor. Bazen ellerimi hareket ettiremiyorum. Geçen haftalarda ilk kez elimi senden başkası ısıttı, güldüm sevindim. Kendime nasıl kızdığımı bilemezsin. Aynaya bakamadığımı, ellerimi o gün boyunca hiç ısıtmadığımı, bilemezsin.

Çokça zamandır “çok şey”din benim için
Şimdi her zaman “her şey”sin.

Cehenennem de görüşürüz unutmam asla gülüşünü. Aynıyız. İkimizde mükemmel hatalar yapıyoruz. Ve ben yavaş yavaş ölürken sen kendini öldürüyorsun. Eğer başka bir hayatta karşılaşırsak yolumuzu değiştirelim. Birbirimize zararız.

Seni boğazımla sever gibiyim. Oysa insanlar kalpleriyle severler.

Yutkunmak zor, anlatılmayacak derecede çok canım acıyor. Zaman duruyor ve nefes alamıyorum bazen.

Biliyor musun, neden yazdığım ve neden seni sevdiğim hakkında hiç bir fikrim yok. Ben seni sevmek istemiyorum ki, o kumral çocuğu ya da o gamzeli çocuğu falan sevmek istiyorum. Ama işte bir yıldır o kadar hayatım oldun ki bırakamıyorum seni, içki gibisin içince dünyamı döndürüyorsun, sevdikçe dünyam oluyorsun. Senden kaçmazsam seni kaybedeceğimden korkuyorum.

Sevseydin beni hep yanımda olsaydın yüreğim de senin olurdu. Eğer ben başka birisiyle mutlu olursam bir gece yüreğim ellerimde o kişiyi seveceğim ve yemin ederim aklıma bile gelmeyeceksin. Aklıma gelmeyeceksin. Aklıma gelmeyeceksin . Aklıma gelmeyec…

…

İşte bunlar gibi binlerce kelime edesim var. Ama dedim ya artık gerçekten gücüm yetmiyor. Nefessiz kaldığım zamanlarda kimi düşünüyorsun, kimlesin, neler düşünüyorsun bilmiyorum bile.

Diyeceğim şu ki sevgili, ben artık çok yoruldum.

Kendine iyi bak.
 

>ahm@t<

>HayalperesT
Ellerine o ezilen yüreğine sağlık Umarım günlük açmayı düşünürsün yazılarını takip etmek isterim
 

HTML

Üst