76 puanla şampiyon olunur mu?

PePeSanceS

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
2crpxy9.png

Lig tarihinde 85 puanla rekor kırıp 100. yılında şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş, kalan tüm maçlarını kazanıp, 76'yı yakalarsa mutlu sona ulaşabilir.

Tarihte 7 şampiyon 76 ve altında puanlarla kupayı kaldırdı. Siyah-Beyazlılar son şampiyonluğunu da 71 puanla elde etmişti. Geçen sezon ise Bursaspor 75 puanla kupayı müzesine götürmüştü. 34 haftalık lig maratonunun sonunda, en az puanla şampiyon olan takım ise 70’le Fenerbahçe...

- FANATİK -

Medya kasti olarak böyle beklentimiz olduğu yönünde haberler yapıyor, herkes biliyor ki bu çok zor. Bir maç puan kaybındaysa bizim iddiamızmış gibi üzerimize geliyorlar.

Beşiktaş'ı karıştırmak için yapılan haber olarak niteliyorum ben bu haberi. Önümüzdeki seneyi bekleyin renkli basın!

Yeter ulan yeter... 17de17 biz söylemedik yine fenerbahçeli spor medyası çıkarttı. Spor medyasının pisliğini bu hafta Hıncal Uluç izlediyseniz sizde yeni yeni öğrenmişsinizdir. Biz şampiyon olmak istemiyoruz. Takımımızdan memnunuz. Ligin en başarılı takımıyız. 3 kulvarda da öyle veya böyle ilerliyoruz. Her maçımız kapalı gişe oynuyor. Bulgar televizyonu bütün maçlarımızı yayınlıyor, maç sonralarını bile. Yönetim doğru adımlar atıyor. Klubün içinde kanserleşen hücreler birbir yok ediliyor. Basın ama bunları BASIN!

Geri