70'lerde Herkes Bunlardan Bahsediyordu!

sonsuzluğa

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
Ayağın taşa mı çarptı, dön kalbine bak. ETTİN Mİ B

Uzay Yolu

Efsane televizyon dizisi o dönemin çocuklarını ve gençlerini avucuna aldı. Mr. Spak en unutulmaz karakterdi...

Barış Manço

Türk rock müziği en özgün, en farklı sanatçılarından biriyle en güzel dönemlerinden birini yaşadı.

Murat 124

Ona Hacı Murat da deniyordu. O dönem için Mercedes kadar kıymetliydi nerdeyse...

Cenk Koray

Televizyonculuğun unutulmaz isimlerinden biriydi. Nice program onunla güzelleşti.

Bruce Lee

O dönemin gençleri aynaya bakıp o olduklarını hayal ettiler! Ölümü ise bir muamma olarak kaldı!

Cin Ali

80lerde de popülerdi ama asıl parlayışı 70lerde oldu. Onsuz ilkokulu bitirmek mümkün değildi!

Kaset çalar

O zaman CD ne gezer! Kaset, gerçek bir mucizeydi... Şimdi CDler bile kıymetsiz oldu.

Müjde Ar

Aşkı Memnu o zaman Beren Saat değil, Müjde Ar demekti! Ve bir efsane böyle başladı, bugüne kadar geldi...

Cumartesi okulları

O zamanlar cumartesi günleri de okula gidilirdi! 1974 bu kabusun bittiği yıldır!

Pembe Panter

Evin içinde dolaşan pembe bir panter vardı! Aileden biri gibiydi!

Charlienin Melekleri

Bu kadar güzel melek bir daha görülmedi! En güzelleri ise en erken ayrıldı aramızdan!

Heidi

Pazar sabahları Heidi şarkısına eşlik ederek kahvaltısını yapan nesil şimdi 30lu yaşlarında...

Bülent Ecevit

Türk siyasi tarihinin en mütevazı, en romantik isimlerinden biriydi... Ve sanatçıydı! Temiz siyaset denildiğinde o hatırlanır!

Voltran 80 Lerdemi idi ? Ben Siyah Önlükle gidiyordum Şimdiki Mavi Önlükleri bende Seçtim :D

Geri