700 mb bır fılmı nasıl 100 er mb rarlara bolebılırım bılgılerınızı esırgemeyın

K€N@N

Fearles Hack
Reaction score
0
bende arsıv cok her telden var ama rapı 100 den yukarısını almıyo nasıl olcak bı zahmet arkadsalr yardım

kardes fimin oldugu klasoru sec sag tus add to archive'İ tıkla acilan sayfada "split to volumes,bytes" kismina tikla cd 700mb yaziyor bunu sec,700 yazan kismlari sadece rakkamlari degistirerek 100 yap,yani(CD100: 100mb) olsun tamama bas bolmeye baslasin

Ama Önce Emeğe Saygı :D Bi Teşekkür Yeter :D

Evet arkadaşlar bazı video Klipler filmler vb 100 Mb ın üStünde oluo ancak bililndiği üzere Rapidshare 100 Mb üzeri verileri uplad etmemize İzin vermio Bizde videoları 2-3 e ye bölüp öle ıpload edioz

Dİlerseniz Başlayalım :D

3660962

Videomuzun Üzerine Geliyoruz Sağ Tıklıyoruz Add To Archive(Arşive Ekle)Diyoruz Sonra karşımıza General(Genel)bölümü geliyo

3660963

Burada Split to Volumes(Parçalara Ayır) Sekmesini tıklıyoruz

3660964

O alanı Silip 100 mb yazıyoruz Daha küçük değerler de girebilirsiniz isterseniz tamam deyim işimizi bitirebilirsiniz winrar dosyanın boyutuna göre 6-7 parta bölüo
Rar DOsyasına Şifre Koyma

3660965

YUkarıda GeneralSekmesinin yanında Advanced(gelişmiş Sekmesi Var Ona tıklayın daha sonra set password (Şifrele) gelin 2 Kez şifrrenizi girin :D

Rar Dosyasına Mesaj Yazma

3660966

Yukarıda Comment Sekmesine Gelin Mesajınızı Yazın
Son Hahli :D
3660967

29dip08.jpg

ben dosyaya sağ tıklayıp arşive ekle diorm

5p1iyb.jpg

sonra ciltlere böl yazan yere '' 104857600 '' sayısını yazıorm ve tamama basıorm.Bu kadar..

vd3bjb.jpg

eger şifreli yapıcaksam;
dosyaya sağ tıklayıp arşive ekle dedikten sonra

sccoau.jpg

gelişmiş sekmesine geliorm,parolayı ayarla diorm ve şifremi yazıp tamam diorm.
Daha sonra genel sekmesine gelip cilt numarasını yazdıktan sonra tamama basıorm ve parçalara bölüno film.

biçok filmi bu şekilde yaptım. her filmin boyutu için aynı değeri yazıorm.

Geri