7 nisan çoğu insan için onemli bir gun

imgesel

New member
Reaction score
0
7 nisan ozellikle bu sene oss e girecek insanlar aileleri ve basvuru merkesleri için onemli bir gun bu gun oysm nin sitesi bilmem kaç kes azırı yuklenmeden çokme tehlikesi atlatacak çoğu insan ah vah tuhlar yapacak ama kimse bunlar olmasını istemes bu gun ÖSS nin son basvuru gunu tum oğrencilere geçmiş olsun umarım kasanırsınız istediğiniz yerelri

ÖSYM'nin sitesinin bilmem kaç kez aşırı yüklenmeden dolayı çökme tehlikesi geçireceği son başvuru gününüz kutlu olsun arkadaşlar :saskin :durdurun

E Abi Adam Senin Gibi Türkçe öğretmeni Değil Ki :)

Olacak Tabi Bazı Yazım Yanlışları...

Hayırlı Olsun Bakalım...:)

ÖSYM'nin sitesinin bilmem kaç kez aşırı yüklenmeden dolayı çökme tehlikesi geçireceği son başvuru gününüz kutlu olsun arkadaşlar :saskin :durdurun

ya bu ustteki nie bni aziyo şimdi bende gsf oğrancisiyim eer resim çizerken hata yaparsa bende ona bole tepki verirse olurmu şimdi herşein bi şeyi var :D

ya bu ustteki nie bni aziyo şimdi bende gsf oğrancisiyim eer resim çizerken hata yaparsa bende ona bole tepki verirse olurmu şimdi herşein bi şeyi var :D

Ya arkadaşım nerden çıkardınız ?:D
Ben niye küçümseyeyim ki seni? Ben sadece senin bahsettiğin günü kutladım.
Ahanda bakın: :D

geçen Senee Öss Den 0 Puan Çıkardım hehehehe:==)))

abi ben denedim de olmuyo yhaa biri tutar bee :durdurun:

Ya arkadaşım nerden çıkardınız ?:D
Ben niye küçümseyeyim ki seni? Ben sadece senin bahsettiğin günü kutladım.
Ahanda bakın: :D

neyse usatmayak hojam dusuk bi ihtimal ama bnmde oğretmen olma ihtimalim varda çoookkk dusuk ort bozar bni :D ama çok seviyorum onları ve saygım sonsun ayrıca ben bir oğretmen çocuğuyum:melek

az başvuru olcak bu sene diye herkez yüklendi şimdi daha da beter oldu

Geri