7 Katlı Bir Binanın Mimari Projesi

Arakdaşlar proje hakkındaki yorumlarınız????

Binanın kendisi olsa neyse projeyi napalım burada inşaat mühendisi yüzdesi kaçtır hem :D

Projenin içinde her çizimde bi köşede Y.Mimar yazılmış. bu projenin bir yüksek mimarın elinden çıktığına kesinlikle inanmıyorum. bi tekniker olarak tam detaylı incelesem projeyi bir sürü eksik bulurum.

proje baya eksi bir çalışma sanırsam.. alan antre ve holda tüketilmiş... deprem ülkesi olduğumuz düşünülürse biraz perde konsa fena olmazdı.. yangın merdiveni olmamış, h=9,50 m yi geçen yapılarda döner merdivene izin yok artık.. yangın yönetmenliğine aykırı.. mahallerde sadece isim yazılı aslında mahal isminin yanında alanı ve kaplama cinsleride belirtilmelidir.. daha çok bir öğrenci çalışması gibi geliyor bana...

Projenin içinde her çizimde bi köşede Y.Mimar yazılmış. bu projenin bir yüksek mimarın elinden çıktığına kesinlikle inanmıyorum. bi tekniker olarak tam detaylı incelesem projeyi bir sürü eksik bulurum.

siz her yükek mimar güzel çizermi sanıyorsunuz piyasada neler var 30 yıllık tecrübeli mimarlar mühendisler ne ucubeler yapıyor. ayrıca herkeste onlara gidiyor .. ben sadece paylaştım. alıntı diyede yazmıştım

Geri