7 askerimizin katili belirlendi

sky

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
4yfnmfb.jpg

Pülümür ilçesi Kocatepe Karakolu'na gerçekleştirdiği saldırıda 7 askeri şehit eden terörist belirlendi. PKK'lı teröristin "Çiya Amed" kod aldı Kenan Güzel olduğu belirlendi.

Tunceli'nin Pülümür ilçesi Kocatepe Karakolu'na gerçekleştirdiği saldırıda 7 askeri şehit eden teröristin kimliği belirlendi.
2 gün önce Pülümür ilçesi Kocatepe Karakolu'na bombalı saldırı düzenleyerek, 7 askerin şehit, 8 askerin de yaralanmasına neden olan PKK'lı teröristin "Çiya Amed" kod aldı Kenan Güzel (26) olduğu belirlendi. Saldırıyı gerçekleştiren Kenan Güzel isimli terörist, saldırı sırasında güvenlik güçleri tarafından öldürülmüştü.

Sky Sence bu adamın Leşini ne yapmalı ;)

bence bu adam ailesinde kim varsa işkence yapmalı hergun bi taraflarını kesip tuz basarak dogduklarına yaptıkalrına pişman etmeli ama nerde bunu yapacak anayasa nerde devlet

TheMetaor' Alıntı:
Sky Sence bu adamın Leşini ne yapmalı ;)

köpeklere atsan köpeklere yazık
biyerlere sokmalı derdim amaaaaaaaa...

bana getırsınler yalvarıorm ılk once kafasını azcık keserım ama tam olarak vucudundan ayırmam soluk borusu gozukur bı sekılde durur nefes aldıkca borunun oynadıgını gorursun ondan sora kollarını ve bacaklarını bedenınden ayırır sora pıpısını keser agzına sokardım ondan sorada gozlerını yerınden cıkartırdım wala bunların hepsını yaparım bana gondersınler bende resımlerını hackhell morgue da yayınlarım bı ton tesk alırım:D:D

SickDreTh' Alıntı:
bana getırsınler yalvarıorm ılk once kafasını azcık keserım ama tam olarak vucudundan ayırmam soluk borusu gozukur bı sekılde durur nefer aldıkca borunun oynadıgını borursun ondan sora kollarını ve bacaklarını bedenınden ayırır sora pıpısını keser agzına sokardım ondan sorada gozlerını yerınden cıkartırdım wala bunların hepsını yaparım bana gondersınler bende resımlerını hackhell morgue da yayınlarım bı ton tesk alırım:D:D
Sen yaparsın..=)

korku bölünümde yazan herşeyi deneyelim üzerinde

Bu .................... nun ceseti başka ülkede yakmak lazım TÜRK topraklarını Kirtletmesin Sülalesini Kaşarı...

bizde yörük türesidir yapan çekecek cezasını belki yavaş belki hızlı ama ölecek acı çekecek,
o 7 bozkurdum bekliyorlar orada peygamberin dizi dibinde, elbet onlar en güzel cezayı orada verecek.. Allah razı olsun paylasımın için kardaşım..

ben bu adamın warya bunu bi güzel öldürmek lazım

Ne Mutlu Türküm Diyene...!!!:clap

Asıl bu adam değil bunların arkasındaki güçler kim...
Bunları motive ederek ekmeğini yedikleri ülkenin masum insanlarına saldırtan kim...
Bu kadar büyük bir ordumuz varken bize saldırma cesaretini veren kim...
Onları Devlet kuracağız diye bir hayal dünyasına atanlar kim......
İşte bizim ülkemizde hep EYLEMİ YAPAN FAİLLER yakalanır ama TEŞVİKÇİLER yakalanmıyor nedense.......

Geri