!7 ağustos depremi!!!

Jackal47

New member
Reaction score
0
1999 Gölcük depreminden sonra ortalıkta bir sürü esrarengiz olaylar anlatılmakta. Ne kadar doğru bu söylenenler bilinmez ama hayret edilmeyecek türden de değil bu anlatılanlar...(Buradan 1999 Gölcük depreminde hayatını kaybeden insanlarımıza YÜCE MEVLAMDAN rahmet diliyorum.)

OLAY-1=> O gece bayanın birisi doğum için eşiyle beraber bir taksiyle hastahaneye gidiyorlarmış.Taksi tam Eyüp şehitliğinden geçerken doğum sancıları tutan bayan kafasını sağa sola çevirmeye başlamış.İşte tam bu sırada bayanın gözü şehitliğe ilişmiş.Bayan gördüğü manzara karşısında dona kalmış.Bütün şehitler kabirlerinden kalkmış elleri semada dua ediyorlarmış.

OLAY-2=> Aynı saatlerde Eyüp Sultan Camisinin önünde taksicilik yapan bazı kişilerin anlattıklarıda insanı hayretler içerisinde bırakıyor.
-Taksinin içerisinde oturmuş müşteri bekliyordum.Gözüm birden Cami'nin duvarına ilişti.Duvarları nurdan varlıklar kaplamış tutuyorlardı.Mezarlıklarda yatanlar kalkmış hep beraber dua ediyorlardı.

OLAY-3=> Enkazdan 4 gün sonra çıkan bir çocuğa su ikram etmişler.Çocuk;
-Su ve yemek ihtiyacım yok.Yaşlı bir amca bana suda yemekte verdi.

OLAY-4=> Denizden çok büyük bir ateş topu yükselmiş.

OLAY-5=> O gece yıldızlar bir başkaymış.Çoğu insanın anlattığı - sanki elimi uzatsam yıldızları tutacak gibiydim

Yıldız konusunda sana kayılıyorum gerçekten öyle idi o gece hakkında en iyi hatırladıgım şey yıldızların haddinden fazla paralak ve yakın olması idi belki biz yıldız diye nitelendirdik ama onlar farklı şeylerdi bunu kimse bilemez

okurken tüylerim diken dike oluo ama biras düşününce bu kadar da olmaz diyorum (bknz:eek:lay-4 denizden ateş topu yükselmiş.. yok artıq:eek:ha )

çok ilginç paylasımın için saol

Bazıları Gerçekten Doğru. Ateş Topu Güvenlik Kameraları Kayıtlarında İzlemiştim.
Ama Öbürlerini Bir Kaç Kişi Tarafından Dinlemem Lazım...

yaa bazıları doğru olabiliyor ama çoğu uydurma bnm duyduğum ayvalıkta anlatmışlardı yıkılan enkazların üstünden beyaz sakallı beyaz elbiseli bi dede atlayarak uçarak insanları kurtarıyormuş ben pek inanmadım ama allah göstermesin diyelim

Aydoğan VATANDAŞ Kitap İsmi: HAARP okuyun ve 17 ağustosun nasıl olduğunu annayın arkadaşlar.....

arkadaşlar bu eyüp şehitliğ olayı doğru çünkü bu olayı yaşıyan benm yan kapı komşum

düzceliyim ve doğal olarak gölcük depremini düzcede yaşadım ve en az gölcük kadar etkilendik.hava cok sıcaktı gec saate kadar dışarda oturduk ve gercekten yıldızlar bir acayipti 23 yaşındayım ve o zamana kadar yıldızları o kadar parlak ve yakın görmemiştim.ya arkadaşlar aslında bunlar önemli değil depremi yaşamak yeterli olağan üstü bir güç.deprem yaşayan arkadaşlar beni anlayacaktır.2 deprem yaşadım ve ikisindede deprem süresi boyunca hiç bir şey yapamadım.kaçmak mümkün değil ayakta bile duramadım.Allah kimseye yaşatmasın yanlız deprem ülkesinde yaşıyoruz buda bir gercek

adım hakan düzceliyim 17 gecesi saat 3 kadar otordum gece yıldızlara bakmayı severim bayada bi seyettim yanlız yıldızlar çok parlaka ve sanki çok yakın gibiydi o güne kadar hiç bukadar yakın şekilde görmedim. 3 dk sonra zaten küçük kıyamet koptu şunu söyleye bilirim bir agacın sağa sola yatıp yani yere vurduğunu gördüm o kaca ceviz ağacı yerle çarpıyordu. allah yardım etsin herkezze

Arkadaşım çok teşekkürler.Tüylerim ürperdi belki çoğu kişiye anlamsız gelebilir ama ben inanıyorum.Sana da çok teşekkür ediyorum.Çok ilginçti.

Vala ben istanbul da olmama rağmen çok korkmuştum.Gölcülkte düzcede sakarya da yalova da olanların hali nasıldır bilemem.Gece uyurken yatagın içinde bir dönüş yaptım.İnanılmaz bir çatırtı.Dedim herhalde gök gürültüsü .sonradan aklıma geldi yazın ortasında böyle havamı olur diye.Bir kalktım ki evde ki vütün eşyalar sallanıyor.Aynen arkadaşların dediği gibi hiç birşey yapamıyosun.Şok durumu.Deprem ülkesi olduğumuza göre Allah herkese deprem anında ve sonrasında sabır versin.

Yıldızlar konusunda eminim ama bir konu daha var biz arkadşlarımla denizdeydik ve denizin yükseldiğini hissttik o gece ankaraya dndük gece ertesi gecede deprem oldu

diğreleri doğru olabilir ama ateş topu doğru deyidir

arkadaşlar gölcük depreminde olan ateştodu denilen şey aslında elektirik yoğunaşması bu deprenin şiddetine göre değisen bişeydir eğer deprem büyükse yer kürenin bir çatlağından yoğunlaşan elektirik çıkarve uzayda dağılır!!!!

Geri