6gb filmi 2dvdye hangi programla yapabilirm kopyalanır?

LastOttoma

New member
Reaction score
0
Olay şu arkadaşlar 6.gb bir dvd filmi hangi programla 2dvd yazdıra bilirim?Dosyanın mb falan küçülterek değil orijinal halini aynen kopyalayacak program lazım umarım bildiğiniz program vardır.Nero ile oluyorsa nasıl yapılıuyor anlatırsanız sevinirim

total video converter ile bölüyorum genelde dvd çalışmadım ama flash belleklerime zaman ayarlayarak yani film 1 saat 50 dakika misal,55 er dakikalık 2 part yapıyorum

Converter benim bildiğim filmleri sesleri istediğin yerden kesiyor ikiye böldüüğü hiç bilmiyordum ama film dvdsini nasıl böleceğimi bilmiyorum?Tek dosya halinde değil film

Xilisoft Video Converter Ultimate converter programını kullan program çok fazla formatı birbirine dönüştürdüğü gibi video kesme ve edit de içeriyor

v5.1.39 için serial =2EC9-37A8-943B-E39C46415-E478-48D3-5B29
user name = birşeyler yazın önemli değil burası

Converter benim bildiğim filmleri sesleri istediğin yerden kesiyor ikiye böldüüğü hiç bilmiyordum ama film dvdsini nasıl böleceğimi bilmiyorum?Tek dosya halinde değil film

ODvd filimler diğer video formatları gibi tek dosyadan oluşmazlar.Video TS adında bir klasör içerisinde birçok vob uzantılı video ve resim vs dosyalardan oluşur.Bu Video TS klasörünü ikiye bölerek iki ayrı DVD Diske bu filmi Yazdıramazsın Yanlış anlamadıysam DVD video dosyasının boyutu 6GB diyorsun.
Sana bu filmi diske çekmek istiyorsan tavsiyem şu piyasadaki çoğu DVD disk 4.7GB kapasiteden oluşan DVD5 diye adlandırdığımız disklerdir filmin bu disklere sığmaz.Sana lazım olan DVD9 diye adlandırılan herbiri 8.5GB olan DVD disklerdir piyasada araştırırsan bulursun.Gelelim filmi diske nasıl çekeceğineNero expresi açıp vidyolar resimler bölümünden DVD-Vidyo Dosyalarından devam edip TS klasörünü gösterip uygun yazma hızında yazacaksın bu kadar umarım faydalı olur.

Bence hiç uğraşma :) Eğer plazma bir tv var ise taşınabilir hard diske at izle paşa paşa Beyin bedava :durdurun :durdurun

Geri