6630 zoom problemi yardım?

fifaman

New member
Reaction score
0
arakdaşlar bu nokia 6630 herşey süperde zoom yapıp foto çekince görüntü bozuluyo buna bi çare proğram yokmu bi bilen varsa yardım ederse çok ii olur şimdiden eyv.:eek:

zoom yapıp ta çektiğin foto tam net olamaz ama çektiğin normal resimleri görüntü açısından baya bi dğiştiren düzenleyen bir program verilmişti...

fifaman' Alıntı:
arakdaşlar bu nokia 6630 herşey süperde zoom yapıp foto çekince görüntü bozuluyo buna bi çare proğram yokmu bi bilen varsa yardım ederse çok ii olur şimdiden eyv.:eek:

Zoom ikiye ayrılır:

1. Optik Zoom: Dzzt die bi ses çıkar ve mekanik yakınlaştırma türü olarak tanımlanır -ki eğer görüntünün bozulmasını istemiyorsan gereklidir.

2. Dijital Zoom: Ses mes çıkmaz. Yazılımsal (ingilizce taibriyle softwöyır) zoom türüdür. Yani her türlü görüntü bozulur -ki 6630'da dijital zoom kullanır.

Umarım aydınlatmışımdır :D

sülFiriK' Alıntı:
Zoom ikiye ayrılır:

1. Optik Zoom: Dzzt die bi ses çıkar ve mekanik yakınlaştırma türü olarak tanımlanır -ki eğer görüntünün bozulmasını istemiyorsan gereklidir.

2. Dijital Zoom: Ses mes çıkmaz. Yazılımsal (ingilizce taibriyle softwöyır) zoom türüdür. Yani her türlü görüntü bozulur -ki 6630'da dijital zoom kullanır.

Umarım aydınlatmışımdır :D
baba eyv teknik bilgin varda yardımcı olamadın.

Cep tel. bölümünü biraz dolaş derim çeşitli foto çekme programları var çektiğinde güzel görüntü almanı sağlayan...

kardeş dijital zoom demek fotografın aynı bilgisayarda büyütülmesi demek. yanı bi fotografı bilgisayarda nasıl büyültüyorsan senin telefonunda öyle yapar.

sülFiriK arkadaşımında dediği gibi optik zoom mekanik bi olaydır ve görüntü bozulmaz.

yanı o telefonda en net görüntüyü sadece zoom suz çekimlerde yakalayabilirsin.

SAYGILAR..............

Geri