65 TL YE ihtiyacı olanlar ..
öncelikle belirtmek isterimki ben lise öğrencisiyim ve bu işe merak saldım .. Sizden rica ediorum Fiata yorum yapmayın . Bu fiata bunları yapabilecek kardeşlerim var ise lutfen pm yada konuya cvp yazarak bana yardımcı olursalar memnun olurum ..
Arşivinde full çalışan asp scriptler olanlar varsa ( premium dağıtılanlar veya paralı olanlar ) ücretsizleri istemiorum ...
Kişisel SCRİPTler
Emlak scriptleri
Alışveriş Scripti
Ürün Tanıtım Scripti
Firma Şirket Scriptleri
Otomobil ilan satış kiralama scriptleri
Dershane scriptleri
ve diğerleri
Katagori biçiminde ayırıp en az 150 çalışan full(premium) asp script
not: aspx istemiorum
Template Monster Flash Templatelerinden
( Özellikle Love AŞK templateleri + kişisel olan lar) ve diğerleri
ADOBE Creative Suite 4 Web Premium programları
web tasarım programları (logo vs.)
grafik yüz güzelleştirici programları
bu isteklerimi yapabilecek ve cdye aktarıp kargoya verebilecek (kargo ücretini ben ödeyeceğim ) aarkadaşlar var ise lutfen buradan pm yoluyla yada konuya cvp yazarak ulaşırsalar memnun olurum sevgi ve saygılarımla :blushing:
öncelikle belirtmek isterimki ben lise öğrencisiyim ve bu işe merak saldım .. Sizden rica ediorum Fiata yorum yapmayın . Bu fiata bunları yapabilecek kardeşlerim var ise lutfen pm yada konuya cvp yazarak bana yardımcı olursalar memnun olurum ..
Arşivinde full çalışan asp scriptler olanlar varsa ( premium dağıtılanlar veya paralı olanlar ) ücretsizleri istemiorum ...
Kişisel SCRİPTler
Emlak scriptleri
Alışveriş Scripti
Ürün Tanıtım Scripti
Firma Şirket Scriptleri
Otomobil ilan satış kiralama scriptleri
Dershane scriptleri
ve diğerleri
Katagori biçiminde ayırıp en az 150 çalışan full(premium) asp script
not: aspx istemiorum
Template Monster Flash Templatelerinden
( Özellikle Love AŞK templateleri + kişisel olan lar) ve diğerleri
ADOBE Creative Suite 4 Web Premium programları
web tasarım programları (logo vs.)
grafik yüz güzelleştirici programları
bu isteklerimi yapabilecek ve cdye aktarıp kargoya verebilecek (kargo ücretini ben ödeyeceğim ) aarkadaşlar var ise lutfen buradan pm yoluyla yada konuya cvp yazarak ulaşırsalar memnun olurum sevgi ve saygılarımla :blushing: