6230i mi?6630 mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence ikiside kotu :)))

dostum 6630 alalı 4-5 gün oluyor ben beğendim telefonu.Gerçi zevkler aynı olmuyor ama ben 6630 önereyim sana :)

adamım bencede 6630 çünkü symbian destekli olduğu için program filan her şeyi destekler ama 6230i de program olmaz tema olmaz

6630 derim... ben de kullanıorum... baya güzel... hem symbian yeni versiyonla gelio yeniler... benimki daha 1 aylık :D

Bence Samsung D600 aL yada D500 COq guseL bı telefon..

symbian cok onemli abi 6630 derim yada istediin baska bi s60

bana sorarsan ikisinide kullandım 6230 derim

çünkü belli bi müddetten sonra insan büyük telefon kullanmaktan bıkıyor...

6630-6670-6680-7610 Şaşma Abi Bunlardan :D

Eyer bir dolu tema istiyorsan 6230 benim telefon memlunum yani ;)

bence cep telefonunda asıl kullanışlı olma özelliği ufak olması ve 6230i bu konuda ideal çok kullanışlı temada yüklenebiliyo.. uygulamalarda alıyo. bence en babası bu.. eğer 6630 nası dersen onu alacağına bi ipac al onu cebinde gezdir daha karizma olursun derim...

6630 baska soze gerek yok 1 seneden berı kullanıyorum harıka hıcbır sorun cıkmadı

Kesinlikle 6230i...

Ben teknik servisim yani telefonlarınız bozuldugunda ben yaparım tabi bana getirenler :) Benim tavsiyem 6230i olurdu nedeni ise 6630 ların daha cok bozulması bildigimiz gibi bu symbian destekli telefonlara virus cok cobuk bulasıyor ve ortalama bana haftada 30 adet virus bulasmıs telefon geliyor anormal calısın ve bu her 10 telefonda en az 1 ' i virusten dolayı icinde bulunan flash ve işlemciye zarar veriyor ve buda telefonun bozulmasına ve icinin acılıp tamir gormesi ile sonuclanıyor ve tabiki tekrar sattıgında fiyet dususu ve duzgun calısmama ihtimalleri de oluyor 6230 i de is vurus bulamasınz ihtimal yok işletim sistemi series 40 oldugunda
tabiki sadece virusden dolayı 6230i demiyorum daha hızlı işlem yapma acısından kameranın netligi acısısında muzik seslerinin daha fazla yuksek seste cıkmasından şarzının daha uzun gitmesi acısından 6230 i derim .....

bende 6630 taviye ederim.6230i agır takılanlar için guzel fakat 6630 canavar gibi telefon.Virus olayındada cebine yukle bi antivirus rahat rahat kullan

6630 bencede şaşma nokıada dostum ... :).

Bende 6630 Vardi Sattim, 6230 Aldim Yİne 6630 A DÖndÜm. Yani 6630 Daha Iyi Cunku Kamerasi Daha Iyi Resim Cekiyor Ve Ekran Avantaji Var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri