6000 tane font yükledim.Bunları Nasıl geri silebilirim?

planck

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar vistaya 6000 tane font yükledim (fonts klasörüne atarak).
Nereden bilebilirdim ki uygulamaların bu kadar kasılacağını?

Bu yüklediğim fontları geri silmek istyorum. Ama malesef yüklediğim yerde [tarihe göre düzenle] seçeneği yok. Eğer öyle olsaydı son yüklediğim 6000 taneyi tarihlerinden ayır edecek ve silecektim.

Şimdi nasıl tekrar font klasörünü eski haline getiririm.?

NERDEN BULDUN OKADAR MASALLAH ,, HERNEYSE SAYET KENDI MICROSOFT YAZI STILLERI DOSYASINA YÜKLEME YAPDIYSAN ORIJINALLERI DISINKAkileri <<<<<burasi ÖNEMLI ( " BILGISAYARI O TARIHE GERIYÜKLEME YAPARAKDA KOLAYINA KACABILIRSIN "....)
Baslat calistir %windir%\fonts yaz dosya klasörünün oldugu yeri göster ( C : WINDOWS >Fonds )STRG Yap tanidigin degistirilme tarihine yakin Yüklediklerini gör ve sil ,,istersen komple de silebilirsin DIKKAT ET microsoft update yapmak zorunda kalabilirsin !!! OFFICE veya vista tamir etmek sartiyla YÜKLEYEREK UPDATE GELMESINI saglarsin az da degil yaklasik 339 Mb 590 Dosyacik :)))

hocam ben fontları sileceğim zaman elimle tek tek siliyorum şekillerinden ayırt ederek...zaten windows'un fontları sabit şekilde eklenen fontlar değişik şekilde olur...arada bir kaç font kaçıyor ama onada yapacak bişey yok .)

Arkadaşlar tek tek silinebilir tabi de bu 3-4 tane değil ki 6000 tane ya az değil!!

Ben diyorum ki yüklenen fontlar yüklendiği tarihe göre sıralansın. (sort by date) ben böylelikle son yüklediklerimi hemencecik görüp topluca sileyim

Ama yok işte!! "yüklendiği tarihe göre sırala" seçeneği yok! sorun bu zaten! bunu nasıl çıkartacağım???

Arkadaşlar tek tek silinebilir tabi de bu 3-4 tane değil ki 6000 tane ya az değil!!

Ben diyorum ki yüklenen fontlar yüklendiği tarihe göre sıralansın. (sort by date) ben böylelikle son yüklediklerimi hemencecik görüp topluca sileyim

Ama yok işte!! "yüklendiği tarihe göre sırala" seçeneği yok! sorun bu zaten! bunu nasıl çıkartacağım???

Evet arkadaşlar yok mu bunun cevabı?

Geri