600 Mb'lık Kimya Döküman Arşivi (Linkler Yenilenmiştir)

Internette Türkçe Kaynak Bulabiliyormusunuz?

• Kullanılan toplam oy
    173

ulasyasar

New member
Reaction score
0

Tüm Partları İndirdiğinizde Aşağıda Görmüş Olduğunuz Arşive Sahip Olacaksınız

e.jpg

Download Part 1 - ( 47.68 MB )

Download Part 2 - ( 47.68 MB )

Download Part 3 - ( 47.68 MB )

Download Part 4 - ( 47.68 MB )

Download Part 5 - ( 47.68 MB )

Download Part 6 - ( 47.68 MB )

Download Part 7 - ( 47.68 MB )

Download Part 8 - ( 47.68 MB )

Download Part 9 - ( 47.68 MB )

Download Part 10 - ( 47.68 MB )

Download Part 11 - ( 27.37 MB )

NoT:İndirdiğiniz Rar Uzantılı Dosyaları Tek Tek Açamazsınız. Hepsini İndirip Daha Sonra Açabilirsiniz. Açılmış Halde Boyut 600 Mb'dır. İndirdiğiniz Dosya Boyutu İse 510 Mb ( yaklaşık ) Olacaktır. Dosyalar Şifresiz Ve Virüs Taramasından Geçirilmiştir...

Bilgi İçin Mail Atabilirsiniz

nasılmı?

bak bu dokuman aslında 600 mb lık bır butn ben bunu 10 parcaya boldum ve sıkıstırdım. orda yukarıda tek tek bolum olarak verdım. yanı senn hepsını ındırmen gerekıyor normalde ok. 1.ci bolumden basla 1,2,3,4,5...... dıe tek tek ındırmen gerekıyor en sonuncuyuda ındırdıgınde artık dosyalarını kullanıo olacaksın ok

üstad o da neyin nesi,biyerlerden birisi alkışlıo mu
yok canım alkış falan yok aleni tezahurat yapıolar.
Sen mükemmelsin ya,hemen indirmeye başlıorm wallam.

emeğine sağlık.

kardeş saolasın benimm bide asit yağmurlarına ihtiyacım vaar yaredımcı olursan sevinirim

cok super olmus tesekkur ettım ;) banada bişey lazım ama ? bulabilirmisin kimya projesı lazım okul için hoco kaynak www.samanyolu.k12.tr burdan yapın dedı ınıdıryom dosyayı acmıo ama bu kımya dokumanın cok manyaq olmus :D:D

sagopa_cz' Alıntı:
cok super olmus tesekkur ettım ;) banada bişey lazım ama ? bulabilirmisin kimya projesı lazım okul için hoco kaynak www.samanyolu.k12.tr burdan yapın dedı ınıdıryom dosyayı acmıo ama bu kımya dokumanın cok manyaq olmus :D:D

tam olarak ne aradıgını yazarsan yardımcı olabılrım

peki bunun içindeki konuları bi yazabilir misin???

Hocam öncelikle paylaşımın için teşekkürü borç bilirim hll olsun senden bi ricam var tabi mümkünse bana ilköğretim düzeyinde bir kaç kimya deneyi lazım şöyle okulumuzun basit şartlarında yapılabilicek şimdiden tşk ...

saolasın emegıne saglık yalnız banada acele sarap ve bıra uretımı hakkında yazı lzmn yardımcı olabılırmısınız

içinde neler var acaba kardeş söyleyebilirsen çok sevinirim :) indirmeden merak etttimde

..çalışmaya bak be::!!
eline koluna sağlık ..çok saooll....

Bİ Tanesİnİ İndİrdİm Ama DİĞerlerİne İzİn Vermİyo Yokmu Bİ Kisayolu

Geri