6 saat Aralıksız seks yaptık

Liη & Liη

New member
Reaction score
0
sonyas03.jpg
6 saat Aralıksız seks yaptık

Manchester United’ın Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo’nun beş fahişeyle yaptığı kaçamağın detayları ortalığa saçıldı.

22 yaşındaki yıldızın evinin havuzunda ve jakuzide alem yaptığı fahişelerden ikisi yaşadıklarını anlattı:

“6 saat boyunca, havuzda, saunada, tuvalette, jakuzide, ayakta seks yaptık. Bize sadece 5 bin 800 dolar ödedi. Yanında 2 futbolcu arkadaşı daha vardı. Tek kelime bile konuşmadı. Bugüne kadar 200 kadar erkekle yattım. Müşterilerimiz bize normalde saygı gösterir fakat onun tek istediği şey seksti. Duygularımızı hiçe saydı. Bir restorana gidip arkadaşlarıyla yiyip içse bile bundan daha fazla hesap öder. Bizi çağırdığını duyunca tüm randevularımızı iptal ederek onun evine gittik.

Saati 300 dolardan anlaştık. 6 saat boyunca evinde kaldık ve tahmin edebileceğiniz her yerde seks yaptık. Bizimle tek kelime bile konuşmadı. Arada bir votka içip televizyon seyretti, sonra yine seks yaptık. 6 saat boyunca sadece nefes almak ve sigara içmek için vaktimiz oldu. Duygularımızı hiçe saydılar. Sonunda bize 5 bin 800 dolar verip gönderdiler.'

n1.jpg

kaynak.. milliyet

bgün görmüstüm .. okudum da ..

waLa artık ne diim .. karıLarda yattııı yerden para kazanmıs sikayet edio :D

işin iLginç yanı duyguLarımızı hiçe saydı dio . tööwwwbeee ... Lan adam parayı senLe dertLesmek için diiiL .. şeetmek için werio .. yemişim duyguyu :D

+ bu performansı sahadaqinden biLe iyi :D

güzin ablamı o senın duygularını sorucak adam vermıs paranı daha ne..

iSpiK' Alıntı:
güzin ablamı o senın duygularını sorucak adam vermıs paranı daha ne..
:durdurun :durdurun dimi ama

6 saat haaa aLkışLıyorum :clap

Bu adam altı saat birlikte geçirmiş.
Artık altı ay sahalarda göremeyiz Ronaldoyu...

Hürriyet yine buyuklugunu göstermıs ve denıze cıplak gıren kız gıbı bunun da galerisini hazırlamıstır
ulen hem toplum ahlakı felan dıyorsun hemde bu ahlaksızlıgı yapıyorsun hadii lenn.

Ayrıcana ronaldo kardesım Futbol grup ısıdır de sex ı karıstırma

paranı almışşın daha ne konusuyosunkı:D

ronaldo bu . daha öncede böyle çok olayı var..

adam paranın hesabını mı yapcak karılarla harcıyor işte :D

adamda manyak enerjı var hem 6 saat hemde jakuzıde tunalette yatakta ayakta adam yerınde duramamıs

Paranı Aldınmı Kızım Aldın, Eeee Daha Ne? Adamda Para Var İmkan Var...

enerjisine hayan kalmamk elde degil .. :)

bu adamın en sevdiğim yanı bireysel yeteneklerini içinde bulunduğu grubun menfaatine kullanıyor :D adam da grup ruhu var :p

Ka$arın kızına ßak ya:D
ßirde iLan ı a$k yapsaydı.. :D

Hakketetnn Bende Tebrik Ederim 6 Saat AraLıksız Ne Demek Bravoo ;)..

Geri