6 Maç 165 TL =)

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
wsp9bl.jpg

Kuponda Bazı DeğişikLikLer Yaptık Bu Kuponda Bizzat Oynanmıştır...

21nh2bn.jpg

Hadi BakaLım :goz:

ooo kupon keısn tutar...

Tutarsa ßeni ßanla

kesinLikLe iyi kupon

uygundur birader,tutmaz görünen bir tek shaktar maçı var ....))))

Kupon cok iyi ben GS'ye üst verdım 2-1 alıcak dıye gecıyor ıcımden :)

kupon yatar..

ben bugün bi kupon yaptım. eve geldiğimde fark ettim 1-0 çifte şans yaptığım maçı 1-0 işaretlemişim Ç'yi işaretlememişim. oran kısmında hem 1in oranı olan 2,20 hem de beraberliğin oranı olan 3,10 vardı. şimdi o maç ne olursa nasıl tutar :D

bende oynayacam sımdı 5 mıslı cakıom hayırlısı

ben bugün bi kupon yaptım. eve geldiğimde fark ettim 1-0 çifte şans yaptığım maçı 1-0 işaretlemişim Ç'yi işaretlememişim. oran kısmında hem 1in oranı olan 2,20 hem de beraberliğin oranı olan 3,10 vardı. şimdi o maç ne olursa nasıl tutar :D

var mı benim durumuma bir yorum yapmak isteyen :D

celalibo...senin o mac 1-0 cifte sans oynamissin gibi hesaplanir,yani 1 de olsa beraberede olsa 1x oynamissin gibi hesaplanir.....gösterilen kuponunda g.saray macina ALT oynanmis,en bastan yatcagi yer burasi...ben tek maca (almanya da oynuyorum) 400 euro bastimÜST...saygilarimla...iddaa oyniyan arkadaslar 4 macin üstünde yapilan kuponlarin cogunda KASA kazanir...sevgilerimle...

sen bi kupon yaptında hangi maç kaç tane maç var :D maçıda söle bari :D yorum yapsın arkadaşlar :D

yaw benim merak ettiğim o maç nasıl sonuçlanırsa benim oynadığım gibi olur :D
ben ev sahibi kaybetmezi oynadım ama çifte şansı işaretlemedim. kuponda da hem ev sahibinin hem de beraberliğin oranı yazıyo du yan yana :D

celalibo...senin o mac 1-0 cifte sans oynamissin gibi hesaplanir,yani 1 de olsa beraberede olsa 1x oynamissin gibi hesaplanir.....gösterilen kuponunda g.saray macina ALT oynanmis,en bastan yatcagi yer burasi...ben tek maca (almanya da oynuyorum) 400 euro bastimÜST...saygilarimla...iddaa oyniyan arkadaslar 4 macin üstünde yapilan kuponlarin cogunda KASA kazanir...sevgilerimle...

oo çok saol dostum

BoL sans orti güzeL kupon :goz:

ARKADASIN KUPON ÖLMÜS....AMA BENIM ÜST GELDI...400euro*2.00=800 euro...herkese bol sans

Geri