560 tl dokunmatik ekran klavyeli wifi samsung b5310

silver0021

New member
Reaction score
0
520 tl dokunmatik ekran klavyeli GPS wifi samsung b5310

ip06xw.jpg

20tfor5.jpg

2G Bant GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
3G Bant HSDPA 900 / 2100
3G Var (2.1Ghz)
Adres Defteri Var
Ağırlık 135 g.
Ajanda Var
Alarm Var
Bas-Konuş Yok
Bluetooth Var
Dahili Bellek 120 MB Dahili Hafıza
Dahili ikinci ön kamera Var
Döküman editor Word,Excel, PowerPoint
EDGE Var
Ekran Ölçüleri 240 x 320 piksel, 2.8 inç
Ekran Tipi TFT resistif dokunmatik
Eller Serbest Var
FM Radyo Var
GPRS Var
GPS Var A-GPS Support
USB 2.0 Var
WLAN (wireless) Var
Hafıza Kartı microSD (TransFlash) yükseltilebilir 16 GBa kadar
HSCSD Var
HTML Tarayıcı Var
Java MIDP 2.0
Kamera 3.15 MP, 2048x1536 piksel, 30fpsvideo
Kızılötesi Yok
Mesajlaşma SMS, MMS, E-Posta, IM
Pil Tipi Standart Pil, Li-Ion 960 mAh
Konuşma süresi 5 saat
Bekleme Süresi 420 saat
Renk Derinliği 16Milyon
Renk Seçenekleri Siyah
Telefon Boyutu 105 x 56.8 x 15.7 mm
Telefon Tipi Kayan Kapak klavye

3g görüntülü konuşma yapılabiliyor.
424mhz işlemci 64 mb ram
wifi bağlantı hızı 7.2 Mbps

size şöyle anlatim..

Telefonu ilk piyasaya çıktığı gün aldım..

Nokianın Takoz olduğunu farkettim.. Zaten öyleydi..

Fiyat bakımından ve içinde barındırdığı özellikler bu kadar az paraya ancak samsungtan çıkardı..

Samsung çıkardığı dokunmatik ekranlarla devrim yaratan tasarımlara ve özelliklere altına ima attı..

bence bugün hemen bitane sizde edinin derim :)

Bence fiyatına göre iyi bir telefon hemde süper demeli ama şunu söylemek gerekirse bende bir dokunmatik ekran kullanıcısıyım Dokunmatikden adam bıkıyor insan tuş istiyor bir yerden sonra :D

aynne ole bende blackberry storm kullanıcısıyım aynı anda blackberry 8820 kullanıcısıyım en fazla hangı telefonunu kullanıyorsun deseler 8820 olurdu cunku dokunmaktık ekrenda maıl yazmak yada sms yazmak ızdırapdan oteye gıtmedı

aynne ole bende blackberry storm kullanıcısıyım aynı anda blackberry 8820 kullanıcısıyım en fazla hangı telefonunu kullanıyorsun deseler 8820 olurdu cunku dokunmaktık ekrenda maıl yazmak yada sms yazmak ızdırapdan oteye gıtmedı

Aynen öyle sms yazması işkence :D hele bu ço msjlaşan sevgililerse :D ilk zamanlar msj yazmaya 10 dkmı ayırdıgım olurdu yazması çok zor hakkat.

tuş olmayan telefona para verenleri anlamıyorum. dokunmatik tel ile anca konsusr 1 saatte mesaj yazar, müzüik dinlerken elde taşırsınız. iphone ve 6630 yan yana koysalar 6630 u alirim

tuş olmayan telefona para verenleri anlamıyorum. dokunmatik tel ile anca konsusr 1 saatte mesaj yazar, müzüik dinlerken elde taşırsınız. iphone ve 6630 yan yana koysalar 6630 u alirim

Sen bi iphone'u alacak parayı bulda sonra 6630'u al :laugh: Bence abarttın kardeşim senin karşılaşdırdıgın telefona bak bi dünyanın en iyi telefonlarından biriyle 6630 :laugh:

Sen bi iphone'u alacak parayı bulda sonra 6630'u al :laugh: Bence abarttın kardeşim senin karşılaşdırdıgın telefona bak bi dünyanın en iyi telefonlarından biriyle 6630 :laugh:

ben bu cep telefonunun klavyesiyle 1 dakikada yazdığım msjı 20 saniyede yazıyorum.. siz halen dokunmatik cebin neden tuş takımı yok diye yakınıosunuz.. anlamıorumki :D ahanda tuş ortada..

dokunmatik pek kullanmadım sevmem de ama kullanış bakımında daha ii olduğunu düşünüyorum
ancak ekranın kirlenmesi beni deli ediyor !!!

Arkadaşlar bu telefonda ekrandan mesaj yazabiliyormuyuz ?

Arkadaşlar bu telefonda ekrandan mesaj yazabiliyormuyuz ?

ekrandan msj yazılabiliyor tabikide.. ancak ekrandan msj yazmak zor olabiliyor..

normal bir cepte 1 dakkada yazdığın bir msjı 20 saniyede klavyeyi açtıktan sonra yazabilirsin..

Evet fiyatları 4 ayda 40 milyon daha düştü ve şuanki fiyatı 510 ve 520 arası

Geri