56 çocuktan sonra korunma kararı verdi

ѕυѕкυη

Banned
Reaction score
0

Hamo Ağa durdu

56 çocuk ve 85 torunu olan Diyarbakır Bismilli 'Hamo Ağa' lakaplı Mehmet Arslan (63) "Artık çocuk yok" dedi. Nedeni: Masraflar arttı... Arslanlar yılda 50 ton buğday tüketiyor.

56 çocuktan sonra korunma kararı verdi

İnternational Herald Tribune gazetesine haber olan 56 çocuk ve 85 torun sahibi 'Hamo Ağa' lakaplı Mehmet Arslan, çocuk yapmaya 'paydos' diyerek, artık baba olmamak için korunmaya karar verdi. Yıllarca aile planlamasını reddeden ve kendisine verilen prezervatifleri balon gibi şişirip çocuklarına dağıtan Arslan'a bu kararı verdiren etken ise geçim sıkıntısı.

YILDA 50 TON BUĞDAY...

Diyarbakır'ın Bismil ilçesi - Işıklar Köyü'nde 5 eş, 56 çocuk ve 85 torunu ile yaşayan 5 bin dönüm arazi sahibi Mehmet Arslan (63), bu özellikleri
nedeniyle ABD ve Avrupa'da yayınlanan International Herald Tribune gazetesine haber oldu. Geçmişte yaşadıkları kan davaları nedeniyle 'Her çocuk güçtür' düşüncesiyle çok çocuk yaptığını belirten Mehmet Arslan, "Bugünkü şartlar olsaydı bu kadar çok çocuk yapmazdım. Çocuklarımın çoğunun ismini bile bilmiyorum" diye konuştu. Evlenen çocuklarına ve torunlarına da kendisi bakan, bu nedenle sadece ekmeklik buğday giderlerinin yılda 50 tonu bulduğunu ifade eden Mehmet Arslan, geçinememekten yakınarak şöyle dedi: "Çocuklar büyüdükçe masrafları artıyor. Çocuklarımın hepsi tarlada çalışıyor. İşleri güçleri yok. Köye fabrika yapılmasını istiyorum. Bu nedenle devlete 300 dönüm arazimi vermeye hazırım. Köyde yatılı ilköğretim bölge okulu yapılması için kaç yıl önce arazi vereceğimi söyledim. Köyde okul yapılırsa da 20 dönüm arazimi vermeye hazırım."

biraz hızlı olmamışmı bu kararı vermek için

56 çocuk ve 85 torunu olan Diyarbakır Bismilli 'Hamo Ağa' lakaplı Mehmet Arslan (63) "Artık çocuk yok" dedi. Nedeni: Masraflar arttı... Arslanlar yılda 50 ton buğday tüketiyor.
yok canım daha durma ne olmuşki daha 56 tane çocuk devam devam hamo aga bi 56 daha kim tutar seni :)

zararın neresinden dönerse kardır ;=)

Adamın 5 karısı var,biz bir tane bulamadık daha ;]

Allah akıl fikir versin bu ne rezillik ya geri kaldığımızın resmi

ѕυѕкυη' Alıntı:
Yıllarca aile planlamasını reddeden ve kendisine verilen prezervatifleri balon gibi şişirip çocuklarına dağıtan Arslan'a bu kararı verdiren etken ise geçim sıkıntısı.

cok güldüm ya yorum yok : )

Ulan afrikada bile kalmadı bu kadar çok çocuklu adam yuhhh diyorum hatta çüşşş diyorum.:mad:

oooo , çabuk pes etmiş ama :D:D:D

Bunun Adina Cahİllİk Denİr ArkadaŞlar Hor GÖrmeyİn Bence

Geri