55. eurovision

sphinx55

New member
Reaction score
0
Norveç'in başkenti Oslo'da gerçekleştirilen 55’inci Eurovision Şarkı Yarışması sona erdi. Yarışmada Manga’nın temsil ettiği ülkemiz, 170 puanla 2'nci oldu.

Sahneye 14’üncü sırada çıkan Manga, We Could Be The Same (Aynı Olabiliriz) isimli parçasını başarılı bir performansla sergiledi. Şarkıların seslendirilmesinin ardından yarışmaya katılan ülkelerin başkentlerine bağlantı yapılarak sonuçlar alındı. Sonuçlara göre 246 puan alan Almanya birinci olurken, ülkemizi temsil eden Manga ise 2'nci oldu.

Türkiyenin şarkısı almayanınkinden daha iyi idi ama neyse bu da iyi

Hiç bir anlam içermeyen sadece nakaratı olan bir şarkı birinci oldu,kız desen zaten çocuk,her zaman ki komşu kayırmaları olmasa manga kesin kazanırdı(almanya hiç boş geçmedi verdeyse herkesden puan aldı,bizim sözde komşulardan yine hiç aldık)Şunu anladın artık yarışmaya rock saunduyla katılmak farz oldu bütün derecelerimiz bu tarzada geldi

arkadaşlar nereye yazacağımı bilemedim ama yıllardır aradığım bişey var geçen fb tv de bank asya liginin gollerini veren bi klip yapmışlar orada çalan şarkının adı ve söyleyenini biliyosanız bu arkadaşınızı yakın zamanda tımarhaneye düşmekten kurtarmış olacaksınız yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler

arkadaşlar nereye yazacağımı bilemedim ama yıllardır aradığım bişey var geçen fb tv de bank asya liginin gollerini veren bi klip yapmışlar orada çalan şarkının adı ve söyleyenini biliyosanız bu arkadaşınızı yakın zamanda tımarhaneye düşmekten kurtarmış olacaksınız yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler

ne alaka haberle onu anlamadım :D

Fener taraftarı Eurovision da 2. olduk alanlara dökülmeyin

Tekrar ediyorum 2. olduk

Bir kerede Rap'Le denesek şansımızı ne kaybederız ?? YoLLayın sansar saLvoyu veya da poet'i görün bakın.. :)

Bu arada o şarkının adı şiki şiki baba..:sigara:

Geri