# [ '50 MiLyon DoLar Da VerseLer Fener'de Oynamam..!! ] # HeLaLLLLLLLLL...!!!'

MozoLe Miяach

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Beşiktaş Kulübü'nün dün anlaşmaya vardığı Mehmet Topuz transferi, bugün Fenerbahçe Kulübü'nün Kayserispor ile anlaşması sonucu çıkmaza girmişti...

2afy2af.jpg

Öğle saatlerinde yaşanan bu gelişmenin ardından hem Kayserispor, hem Fenerbahçe ve hemde Beşiktaş Kulübü'nden çeşitli açıklamalar gelmiş ve transfer tam anlamıyla noktalanamamıştı. Bu akşam Beşiktaş Başkanı Demirören ile konuşan Mehmet Topuz'un, Fenerbahçe'de oynamak istemediğini söylediği öğrenildi. Topuz'un yapılan bu konuşmada Demirören'e, "Ben Fenerbahçe'de oynamak istemiyorum. Kulübüm ile anlaşmaları beni çok ilgilendirmiyor. 50 milyon Dolar da verseler Fenerbahçe'de oynamam" dediği öğrenildi.

MEHMET TOPUZ BEŞİKTAŞ FORMASI GİYDİ
Üsküdar Beşiktaşlılar Derneği'nin bu gece düzenlediği şampiyonluk kutlamalarının son bölümünde, salonda yer alan ekrandan Mehmet Topuz'un Beşiktaş formalı fotoğrafı yayınlandı. Mehmet Topuz'un Beşiktaş formasını tuttuğu fotoğrafın ardından salonda büyük bir coşku yaşandı ve taraftarlar, tezahüratlar eşliğinde transferi kutladılar...

fnebra.jpg

Fanatik.Com

ßEŞİKTAŞLI OLUNMAZ ßEŞİKTAŞI DOGULUR..!! GÖRÜN ßAKIN ßU RENKLER UGRUNA INSANLAR NELER YAPIYOR.. ßİR ßAŞKA AŞK ßEŞİKTAŞ'K..!!​

Artık Mehmet Topuzun bu hareketleri bu tavırlarını duyan Beşiktaş taraftarı Mehmet Topuzu Nouma gibi sevecektir..Helal Olsun..Beşiktaşlılık nasıl olur herkese gösterdi..Nede olsa HERKESE NASİP OLMAZ,Beşiktaşlılık..

aman alın alın bulunmaz hint kumaşı oldu başımıza kişiliksiz adamın gereği yok Fenerbahçede

Ya Bu Adam Kim Allah Aşkına Sanki Fener Beşiktaş Kaka yı alıyorlar...

Çok abartıldı.....

Bu da gaza gelmiş 50 milyon dolar verseler oynamam diyor....

50 milyon dolar verse sana fener kopek olur kapaısında yatarsın klubun

Pek FazLa Sevmezdim Eskiden Ama Şu Son DemeçLeriyLe Beni Utandırdı.

Her Beşiktaş'Lının Takdir Etmesi Gereken Bir FutboLcu, GönüLLerin KartaLı...

Ayrıca Bu Adam DuygusaL Davranıyor,50 MiLyonu Görse AkLı Gider DiyenLere;

BeşiktaşLıyız BeşiktaşLı AnLayamaz Kimse Bu Aşkı!

O bu lafı dedi ya feriştahı gelse alamaz artık Mehmet' i Beşiktaşa gelmese bile istemediği için fenerde de oynamaz. Fenerin elinde patlar. sonra gelir Beşiktaşa. İşte Kartal oldu mu böyle çıkacaksın ortaya bağıra bağıra Ben Beşiktaşlıyım diyeceksin. Hatırlıyorum da Holosko da yapmıştı bunu Denizlide oynarken giymişti formayı. devre arasında da geldi zaten.

Bonservisi bizde olduktan sonra kiralarız siirt köy hizmetleri spora orda oynar bu kadar basit

Ya Bu Adam Kim Allah Aşkına Sanki Fener Beşiktaş Kaka yı alıyorlar...

Çok abartıldı.....

Bu da gaza gelmiş 50 milyon dolar verseler oynamam diyor....

50 milyon dolar verse sana fener kopek olur kapaısında yatarsın klubun

sana 50 tl verseler kim bilir neler yaparsın. kendinle karıştırma herkezi.....

İyi de bu bir zamanlar da çocukluktan beri Kayserisporluyum diyordu :D

Hayde bir de buradan yakın..

Paha biçilemez baby olmuş bu da.Milyon dolarlık bebek mi ne öyle bir filmdeki gibi.

Fenerbahçenin malıdır..Mehmet Yozgatlı......fb istemezse kimse alamaz.......

Fenerbahçenin malıdır..Mehmet Yozgatlı......fb istemezse kimse alamaz.......

FeLLs2 aLLah Aşkına ßiqünde ßi Haßeri Adam Gißi Okuyup,Sonra Mesaj At. . .

Orda Mehmet Topuz Yazıyor,Taßi Sen Direk Post Kasma Muhaßßetine Geçtiqin İçin Mehmet YozqatLı Fener Oyuncudur Dıyorsun..

Heee HakLısın Mehmet YozqatLı..Töße Töße...:vur

Geri