50 bin Aziz Yıldırım!

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
Fenerli taraftarlardan yeni eylem...
Başkanlarının haksız yere tutuklandığını düşünen taraftarlar, çarpıcı bir eyleme hazırlanıyor: 21 Temmuz Perşembe günü Shakhtar Donetsk ile oynanacak maçı Aziz Yıldırım maskeleriyle izlemek.

3 Temmuz’da başlayan “ Şike Soruşturması”nda, Başkan Aziz Yıldırım ile yöneticiler Şekip Mosturoğlu, İlhan Ekşioğlu, mali işler müdürü Tamer Yelkovan ve altyapı koordinatörü Cemil Turan’ın önce gözaltına alınması, ardından tutuklanması Fenerbahçe camiasında şok etkisi yaratmış, şampiyonluğun geri alınması ve küme düşürülme olasılığı, bu şoku katmerleştirmişti. Kimse yaşananlara ve suçlamalara inanamıyordı. Camiadaki kanı, haksız yere suçlandıkları yönündeydi.

Bu doğrultuda harekete geçen binlerce taraftar, İstanbul’dan yola çıkıp, Topuk Yaylası’na giderek, takımla bütünleşmiş, yaşananlara karşı tepkisini ortaya koymuştu. Ardından Bağdat Caddesi’nde toplanan on binler büyük bir yürüyüş gerçekleştirmişti.

Daha sonra internet ortamında örgütlenen taraftarlar, “Bozulmaya çalışılan imajımız, lekelenmeye çalışılan şanlı tarihimiz ve yok sayılan emeklerimiz için mücadeleye devam etmeliyiz” diyerek, “Sevgi eylem gerektirir” sloganı altında “5 günde 5 eylem” adını verdikleri yeni bir eylem programını devreye soktu ve başarıyla uyguladı.

Şimdi sırada yeni bir eylem var. Adı da, “Şükrü Saracoğlu’nda 50 bin Aziz Yıldırım.” Ukrayna’nın Shakhtar Donetsk takımıyla 21 Temmuz Perşembe günü oynanacak hazırlık maçını büyük bir heyecanla bekleyen Sarı-lacivertliler, o gün Kadıköy’ü ve Saracoğlu’nu Aziz Yıldırım denizine çevirmeye hazırlanıyor.

Bu amaçla Aziz Yıldırım maskeleri hazırlanacak ve stada giren herkes, bunları takarak, maçı izleyecek.

Böylece hem tepkilerini ortaya koymayı hem de zor günler yaşayan başkanlarına destek vermeyi düşünen Sarı-lacivertliler’in ayrıca “ Şike Soruşturması” kapsamında yaşananlara da hazırlayacakları pankartlarla tepki göstermeye hazırlandığı belirlendi.

Kaynak

Suçlu!!!

O dediğinin adı yargısız infaz olur

Son duruşma bitip suçlu ilan edilmeyen kimdeye suçlu denemez

Heleki daha soruşturma aşamasında

O tutuklananlara şüpheli deniyor Ceza Muhakemeleri Kanununda

Suçlu!!!

O dediğinin adı yargısız infaz olur

Son duruşma bitip suçlu ilan edilmeyen kimdeye suçlu denemez

Heleki daha soruşturma aşamasında

O tutuklananlara şüpheli deniyor Ceza Muhakemeleri Kanununda

Sinirlendiemeyin Yılmaz amcayı :D

Bi yandan 80 ila 90 yıl arası hapis cezası konusuluyor. diger yanda 50 bin taraftar destek olacagını söylüyor.

Fenerbahce Cumhuriyeti catısı altında toplananların yargıya güveni yok.
Sucluya (hadi senin söyleyisinle şüpheli) destek vereceginize yargı sürecinin tamamlanmasını bekleyin ondan sonra destek veya köstek olun.

ben Organize İşlerle Mücadele ekiplerinin operasyonu sonucu içeriye alınan birinin temiz olduguna inanmıyorum. Şekip Mosturoglunun da sucsuz oldugunu düsünen taraftar diye bi ibare var yazı da ancak adamın pismanlık yasasından yararlanmak istedigi söyleniyor. Hadi onuda gectim örgüt kurma ve şikeyle ilgili bir fb li yöneticide cıkıp ısrarla demiyor ki bizde böyle sey olmaz biz yapmayız.

tekrar söylüyorum ben sucsuz olduklarına inanmıyorum. ben beşiktaşlıyım ama varsa beşiktaşta bu işlere adı karısan ceksiz cezasını. Bizde bilirdik serdar adalı olmayı , tayfur havutcu olmayı. Ama sizin gibi sucsuz oldukları ispatlanana kadar kimseye destek olmuyoruz. neyse yazı zaten uzatmaya müsait..

Geri