5 yaşındaki kıza tecavüz, Mobese'ye takıldı

KorsanhabeR

Editör
HH Üyesi
Reaction score
0
04112009140213.jpg

15 yaşındaki Ş.K., para vermek bahanesiyle kandırarak Çorlu Kalesine götürdüğü akrabası 5 yaşındaki H.Y.'ye tecavüz etti....

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde 15 yaşındaki Ş.K., para vermek bahanesiyle kandırarak Çorlu Kalesine götürdüğü akrabası 5 yaşındaki H.Y.'ye tecavüz etti. Tecavüz anı Mobese kamerasına yansıyınca Ş.K. polis tarafından suçüstü yakalandı ve daha sonra tutuklandı.

Hıdırağa Mahallesi'nde ailesi ile birlikte yaşayan Ş.K., dün aynı mahallede oturan ve akrabası olduğu belirtilen H.Y.'ye "Gel sana para vereceğim" diye kandırarak Çorlu Kalesi'ne götürdü. Ş.K. iddiaya göre burada küçük kıza tecavüz etmeye başladı. Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Muhabere Büro Amirliği Kent Güvenlik Yönetim Sistemi'nde görevli polis memuru, Kale mevkiindeki Çorlu Meyve Sebze Hali önünde bulunan Mobese kamerasını döndürünce Çorlu Kalesi'ndeki tecavüzü fark etti. Bunun üzerine telsizle durumu ekiplere bildirdi. Kısa sürede ihbar edilen yere giden polis ekipleri Ş.K.'yı tecavüz anında suçüstü yakalayarak gözaltına aldı. Ağlayan H.Y. ise Çocuk Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi. Çorlu Devlet Hastanesi'nde doktor ...

Devami...

Böylelerinin s....ni keseceksin ibreti alem için.

onu ibreti alem için o kaleden sallandıuracan bak bakıyım bi daa yapabiliyolar mı

bunların gözünü kör, kulaağı sağır edip dilini kesip bırakıcan.. ööle solucan gibi gezicek ortalıkta

onun bunun cocugu....ah ben denk gelmem kı bole yapanlara.....seyını kopartıp bı taraflarına sokmassam adam dıılım.....kansız serefsız....

Piçççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççç

ya suan ne kadar küfür biliyosam saydırıyorum içimden ama yetmiyo sanki... elime geçse yemin ediyorum binbir çeşit işkenceyle öldürmeden süründürürüm böylesine kansız serefsizi...

Onun bunun Cocugu.

15 yaşındaki çocuk mu suçlu onu yetiştiren aile mi bu sistemmi düşündürüyor insanı.daha bunun gibi niceleri var.yazık

Geri