5 TL'ye G.Saray maçı

TuBeRCuLuM

Active member
Reaction score
0
kadir_has3.jpg

Kayseri'de hafta sonunda oynanacak müsabakada Galatasarayımız, Ankaragücü maçında Anadolu'daki taraftarınının stadı doldurmaları için bilet fiyatlarını 5-10 TL arasında tuttu.

Anadolu'da ve özellikle Kayseri'de çok sayıda taraftarı bulunan Galatasarayımızın ceza maçında bilet fiyatlarında indirim yapması sporseverleri sevindirdi. Bu arada Galatasaray-Ankaragücü arasında cumartesi günü saat 19.00'da oynanacak karşılaşmaya Yozgat, Kırşehir, Nevşehir, Sivas gibi çevre illerden de futbolseverlerin geleceği ifade edildi. Spor alanlarından polisin, 'Spor'da Şiddetin Önlenmesi' kanunu uyarınca çekilmesi üzerine Galatasaray kulübü, Kayseri'de oynayacağı karşılaşmada 170 özel güvenlik görevlisi için bir şirketle anlaştı. Ancak, İl Spor Kurulu, karşılaşmanın (A) grubunda değerlendirilmesiyle bu sayının 500'e çıkarılmasını belirterek, sarı kırmızılı kulübü uyardı.

5 TL'YE BİLET
Galatarasaray-Ankaragücü maçının bilet fiyatları; misafir 5TL, kale arkaları 5 TL, maraton üst tribün 10, alt tribün ise 15 TL'den satışa çıkarıldı.

Kaynak: DHA

kimse gitmez bedava yapmaları lazımdı....

Bizim Milletimiz Kelepir Bilet Gördümü Bedavadan Daha Beter Doldururlar Stadyumu Kimse Gocunmasın.

Gerçekten de Kayseri'de çok sayıda Galatasaray'lı var. En başta da ben :) Ben gidecem şahsen. Tahminim tam dolmasa da epey kalabalık olur.

abi benim anlamadığım şu şimdi gs ceza alıyor ama kendi sahasından daha güzel sahada maç yapıyor ve üstüne tüm stadda kendi taraftarı olacak şekilde gs için söylemiyorum ama TFFnin yaptığı iş bu kadar olur adı ceza yani sadece komik

artık kayserililer bunu iyi degerlendirsin
malum büyük takımların anadolu daki taraftarları
her zaman böle bi imkana sahip değiller.
stad full olacaktır büyük ihtimal

Geri