5. sezon 3. bölüm çekimlerinde Desmond görüntülenmiş. Çekimler sırasında Desmond, telaşlı bir şekilde koşarak bir pazar yerine geliyormuş. nefes nefese kalmış haldeki Des, düğmeleri iliklenmemiş bir gömlek, açık haki rengi pantolon ve mavi ayakkabı giyiyormuş. Elinde sıkı sıkıya tuttuğu bir kağıt parçası varmış, kağıdı okuyormuş, sonra da kalabalığı gözleriyle tarayarak soyadı Solanga olan bir karakterin adını tekrar tekrar bağırıyormuş. Birini arıyormuş ama umudunu kaybediyormuş.
Solanga, 5. sezonda görülecek yeni karakterlerden biri ;
SOLANGA: Erkek, 50’li yaşlarında, Filipinli. Kırsal bir toplulukta çalışan köy doktoru. Kötü alışkanlıklara sahip fakat gerçek tıbbi yetenekleri var. Nispeten güzel, aksanlı İngilizce konuşuyor..
DESMOND VE PENNY'Lİ BÖLÜMDE;
1-FLASHBACK YA DA FLASHFORWARD OLMAYACAK
2-DESMOND VE PENNY'NİN BEBEĞİ OLUYOR
3-DESMOND VE PENNY BİRKAÇ AYDA BİR YER DEĞİŞTİRİYOR VE ÇEKİMİ YAPILAN BÖLÜMDE MATİ ADLI BİR ŞEHİRDELER
4-BEN İZLERİNİ SÜRÜYOR
5-BEN, WİDMORE GROUP'TAN BİR KİŞİYE İŞKENCE YAPIYOR.
6-DÜNYANIN HER TARAFINDA AVUÇ DOLUSU DHARMA İSTASYONLARI VAR. İSTASYONLAR SADECE ADADA DEĞİLLER.
Solanga, 5. sezonda görülecek yeni karakterlerden biri ;
SOLANGA: Erkek, 50’li yaşlarında, Filipinli. Kırsal bir toplulukta çalışan köy doktoru. Kötü alışkanlıklara sahip fakat gerçek tıbbi yetenekleri var. Nispeten güzel, aksanlı İngilizce konuşuyor..
DESMOND VE PENNY'Lİ BÖLÜMDE;
1-FLASHBACK YA DA FLASHFORWARD OLMAYACAK
2-DESMOND VE PENNY'NİN BEBEĞİ OLUYOR
3-DESMOND VE PENNY BİRKAÇ AYDA BİR YER DEĞİŞTİRİYOR VE ÇEKİMİ YAPILAN BÖLÜMDE MATİ ADLI BİR ŞEHİRDELER
4-BEN İZLERİNİ SÜRÜYOR
5-BEN, WİDMORE GROUP'TAN BİR KİŞİYE İŞKENCE YAPIYOR.
6-DÜNYANIN HER TARAFINDA AVUÇ DOLUSU DHARMA İSTASYONLARI VAR. İSTASYONLAR SADECE ADADA DEĞİLLER.