Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5. Linux ve Özgür Yazılım Şenliği 11-14 Mayıs 2006
5. Linux ve Özgür Yazılım Şenliği 11-14 Mayıs 2006 Linux Kullanıcıları Derneği, 5. Linux ve Özgür Yazılım Şenliği'ni 11-14 Mayıs 2006 tarihlerinde, Ortadoğu Teknik Üniversitesi'nin katkılarıyla ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenliyor.
Sağol paylaşım için.Geçen sene milli kütüphane deydi.Ben görev almıştım.Bu sene ancak hafta sonu gidebilecem.
Gerçektende görülmeye defer bir şenliktir.Her sene dahada iyi oluyor.Şenlikte çok faydalı ve zevkli seminerler oluyor.Size şenlikte linux hakkında yardımlar yapıyolar.Ve bunları gerçekten hiç sıkılmadan of püf demeden yapıyolarlar.Heralde bu senede bir internet kafe kurarlar.Linuxu denemek için insanlar gelirler.Bu sefer odtu de yapıyolar.Bence katılım inanılmaz olur.Bütün bütün odtu gelir.
Eğer giderseniz.Şenlikten çok yararlı bilgilerle dönüceksiniz.
şu an ben odtüdeyim ve gerçekten çok güzel bir ortam linux hakkında hiç bir bilgim yoktu en azından ön bilgi edindim ve son çıkan yazılım olan pardus ücretsiz ulaştım burda linux cafe kurulmuş mükemmel herkes gelmeli bence....