5 dalda şampiyon!

lucian

Stay Away
Reaction score
0
Müthiş final serisinin 6. maçında, Galatasaray Cafe Crown'ı Abdi İpekçi'de yenen Fenerbahçe Ülker, Beko Basketbol Ligi şampiyonu oldu.

Beko Basketbol Ligi'nde final serisinin 6. maçında, Fenerbahçe Ülker, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda Galatasaray Cafe Crown'ı 91-88 yenerek şampiyon oldu.

Böylece Fenerbahçe, 2010/11 sezonunda; futbol, bayan voleybol, erkek voleybol, bayan basketbol ve erkek basketbolda şampiyon olarak 5'te 5 yaptı.
FANATİK

Tüm branşlarda yüzümüzü güldüren ve şanlı FENERBAHÇE formasını üzerinde taşıyan sporcularımızı kutlarım

süper:)

Epeydir kullanıyorsunuz bunu demek ki ağzınızdan hiç düşürmediğinize göre:)

Ben başka takımın başlığına gelip orda oyunbozanlık etmeyi, tartışma çıkarmayı sevmem, laf sokuşturmayı sevmem.

Arkadaşım ben TÜM BRANŞLARDA ŞAMPİYON OLDUK anlamında yazan arkadaşa tüm branşlarda şampiyon olmadınız şampiyon olduklarınızın dışında da branşlar var dedim. çünkü bu yanlış bir yazıydı, onu düzeltmek istedim.

bunda gocunacak ağlayacak ve yalancı memeyi emmeni gerektiren bir şey yok, doğru değilse "doğru değil" de, "biz türkiyedeki tüm branşlarda şampiyon olduk" de, tabi diyebiliyorsan:)

5 i bi yerde yakışır fenerbahçeye tebrikler kanaryalar .

süper:)

Epeydir kullanıyorsunuz bunu demek ki ağzınızdan hiç düşürmediğinize göre:)

Ben başka takımın başlığına gelip orda oyunbozanlık etmeyi, tartışma çıkarmayı sevmem, laf sokuşturmayı sevmem.

Arkadaşım ben TÜM BRANŞLARDA ŞAMPİYON OLDUK anlamında yazan arkadaşa tüm branşlarda şampiyon olmadınız şampiyon olduklarınızın dışında da branşlar var dedim. çünkü bu yanlış bir yazıydı, onu düzeltmek istedim.

bunda gocunacak ağlayacak ve yalancı memeyi emmeni gerektiren bir şey yok, doğru değilse "doğru değil" de, "biz türkiyedeki tüm branşlarda şampiyon olduk" de, tabi diyebiliyorsan:)

doğru söyle bu sensin dimi

Geri