İki yıl önce Beyaz Show'da evlenen Petek Dinçöz ile Can Tanrıyar, dün sabah resmen ayrıldı. Çift, boşanmakta kararlı olduklarını söyleyince duruşma beş dakikada bitti
Sekiz yıllık birlikteliklerini iki yıl önce nikah masasına oturarak resmileştiren Petek Dinçöz ve Can Tanrıyar, dün sabah beş dakikada boşandı. Beyaz Show'da evlenen çiftin 'jet hızındaki' ayrılığı; Fatih Adliyesi'nde yaşandı.
Bu saaten sonra çok geç!
Fatih 2. Aile Mahkemesi Hakimi Ruhi Özdemir, çifte 'boşanmakta emin olup olmadıklarını' sordu ve son kararları için 15-20 dakikaları olduğunu söyledi. Duruşmada üzgün olduğu gözlenen Petek Dinçöz, Tanrıyar'a kısa süre baktıktan sonra "Bu saatten sonra artık çok geç. Kararımdan eminim" dedi. Can Tanrıyar da hakime "Boşanmak istiyoruz" yanıtını verdi. Çiftin ayrılık kararı üzerine saat 09.00'da başlayan duruşma, beş dakika sonra bitti. Duruşma sonrası Tanrıyar ve Dinçöz el sıkışarak vedalaştı. Petek Dinçöz, adliye çıkışında koşarak siyah renkli cipine bindi.
Kapalı telefon evliliği bitirdi
Petek Dinçöz'ün boşanma davası açması üzerine Can Tanrıyar, şu açıklamayı yapmıştı: "İstanbul'dan bindiğim uçak hava muhalefeti yüzünden Marmaris yerine Antalya'ya inmek zorunda kaldı. Bu süreçte telefonum kapalıydı. Geceleri hep dışarıda olduğum için Petek'in bana karşı bir şüphesi vardı. Telefonum 6 saat kapalı olunca benim ortalıktan kaybolduğumu düşünerek sinirlendi. Ben de hak verdim ve anlaşmalı boşanmayı kabul ettim."
kaynak