%47 mi % 100 mü?

ocukbocuk

Banned
Reaction score
0
doğduğu yerden geliyor bolivarcı akım, devirerek e
akp 22 temmuz seçimlerinde büyük bir başarıörneği göstererek %47 oy aldı. yani demek oluyoki oy veren her 2 kişiden 1 i akp ye oy verdi. akp bu oy oranının verdiği rahatlık ve geleneğinden gelen dayatmacılıkla çeşitli yasalar çıkarmaya ve sözler söylemeye başladı.
türban yasası gibi velev ki türban siyasi simgedir gibi bu türban yasası ilk adımdır resmi dairelerdede serbest bırakıcaz türbanı gibi sözler ve yasalar. tabi bunlar sadece türbanla ilgili değil. atatürkle cumhuriyetle ilgili çeşitli sözler söyledi akp liller. ve görevi türkiye cumhuriyeti ve anayasasını korumak olan yargıtay cumhuriyet başsavcısı çıktı akp hakkında kapatma davası açtı. nolduysa ondan sonra oldu. sanki bu sözleri söyleyenler başka şey söylemiş gibi çıktılar yok efendim bu siyasi bir davranıştır falan filan. ve sonra avrupalılar çıkıp akp kapatılırsa tepkimiz sert olur faln demeye başladılar. lafın kısası bi hazımsızlık.
akp liler anayasa mahkemesinş tanımadıkalrını falan söylüyolar yada ima ediyolar. ama atlladıkalrı bişey var akp iktidara %47 le geldi ama türkiye mahkemeleri ilamlarında yani karar metinerlinde en başta şunu yazarlar "YÜCE TÜRK MİLLETİ ADINA" türkçesi o mahkeme ilamı yani karar türk halkının %100 ü adına verilir. yani akp ye oy verenlerinde o kararda payı vardır. o kararlar T.C. hüviyet cüzdanı taşıyan herkes adına verilir. yani sayın R.T.E. söz milletindir mahkemeler milletin kararını hiçe sayamaza derken yanılıyo. çünkü o mahkemeler o millet adına karar veriyo. üzgünüm.

seçmenin %47 sine bakarsan akp desteklesin ee geri kalan %53 ne olacak %47 mi azinlik olur %53 mü ? demokratik ortamlarda %53 mü dediği kabul görür %47 mi ?

eğer adam %53 ü dinlemeyip %47 yi dinliyorsa sadece ve %47 inin istediği birşeyi yapiyorsa ozaman o ülkede o insan demokrasi var diyemez.. şeriat kanunları var padişahlık sistemi var diyebilir ancak...

arkadaşlar bir üklede seçim sistemi yanlışsa, yani halk istediğini seçemiyorsa ( tayyip ya da denizin istediğini seçiyorsa ) orada zaten demokrasiden söz edilemez. eğer ki yüce meclisimizde 1.2 milyon nüfuslu bir ilçeden bir tane bile milletvekili yoksa sorunların çıkması, yasal diktatörlüklerin oluşması normaldir. Bu diktatörlerde ağızlarına geleni söyleyip bürokratik diktatöryayı harekete geçirince Türkiyem kaos ortamına sürüklenir. Amam sanmayın ki siyasi ya da bürokratik diktatörlere birşey olur. Olan sadece yüce milletime olur.

zaten bu ülkede akp gelince herşey değişti adamlar kendi bildiklerini yapıo afedersiniz ama biz burda k*çımızı yırtsakta akp iktidarı yine yapıcak yine yapıcak ama millet uyandı artık onun istediğ*i gibi olmucak baksanıza en basit örneği abdullah gül ü cumhurbaşkanı yaptı adam varmı daha ötesi yine yapıolar akp iktidarı tek başına şeriattır diyebilirim şu durumda mahvetti bizi be yeter artık dur demenin zamanı geldi yoluna daha fazla devam edemicek(!) akp

paylaşım için teşekkürler

yüzde 53 te birleşsin bir parti olsun o zaman. bu mantıkla olmaz o zaman gün gelir bir parti yüzde 60 alır sen yüzde 40 a bakacaksın demek bu da yanlıştır. seçilen parti yüzde olarak kaç oy alırsa alsın halkın genelini gözetmek zorundadır.......bugün akp bunu yapıyorsa yarın onun yerine geçen de aynısını alasını yapar. burası türkiye............

seçmenin %47 sine bakarsan akp desteklesin ee geri kalan %53 ne olacak %47 mi azinlik olur %53 mü ? demokratik ortamlarda %53 mü dediği kabul görür %47 mi ?

eğer adam %53 ü dinlemeyip %47 yi dinliyorsa sadece ve %47 inin istediği birşeyi yapiyorsa ozaman o ülkede o insan demokrasi var diyemez.. şeriat kanunları var padişahlık sistemi var diyebilir ancak...

Ne yapacaktı peki tüm sol oyların birleştiği ve ancak %20 oy alan chp ve onun seçmeninin dediğinimi yapacak kafasını deve kuşu gibi kuma gömecek başörtüsü sorununu görmezdenmi gelecekti

Ne yapacaktı peki tüm sol oyların birleştiği ve ancak %20 oy alan chp ve onun seçmeninin dediğinimi yapacak kafasını deve kuşu gibi kuma gömecek başörtüsü sorununu görmezdenmi gelecekti

bu ülkede bu gün baş örtüsü gibi bir sorun varsa oda sizin sayın siyasileriniz yüzündendir.
eğer bir devlette yaşıyor ve onun yasalarını içinize sindiremiyorsanız yapcağınız 2 şey var.
1) ya o ülkeyi terk edip istediklerinizin olduğu bnir ülkeye yerleşirsiniz
2) devrim yaparsınız.

ikisinide yapmadan devamlı sorun üretip bu sorunlarıda bütün halka malederseniz hiç bir işe yaramdan yaşamış olursunuz.

ülkeyi terk etmek isterseniz sizin öününüzde durupta gitmeyin dememyiz. yok eğer devrim yapmak istiyorsanız hodri meydan. NO PASARAN

Sen kim oluyorsunda kendin gibi düşünmeyen birinine bu ülkeyi terket diyebiliyorsun
sana kim veriyor bu hakkı kimsenin bu ülkenin kanunlarıyla bir derdi yok birazcık vicdan sahibi biri olsan siyasi düşüncelerini bir kenara bırakıp nedir bu başörtüsü (türban) sorunu neden bu kadar büyüdü Kimler bu işten nemalanıyor araştırır boş boş siyasi parti amigosu gibi konuşmazdın.Şimdi ne oldu başörtüsü sorunu daha içinden çıkılmaz bir hal aldı ne olacak budurumda akp %47 oy almışken şimdi %60 larda oy alabilir.kim kazandı sence?

chp yüzde 47 dinlemez dediğim dedik der..

Sen kim oluyorsunda kendin gibi düşünmeyen birinine bu ülkeyi terket diyebiliyorsun
sana kim veriyor bu hakkı kimsenin bu ülkenin kanunlarıyla bir derdi yok birazcık vicdan sahibi biri olsan siyasi düşüncelerini bir kenara bırakıp nedir bu başörtüsü (türban) sorunu neden bu kadar büyüdü Kimler bu işten nemalanıyor araştırır boş boş siyasi parti amigosu gibi konuşmazdın.Şimdi ne oldu başörtüsü sorunu daha içinden çıkılmaz bir hal aldı ne olacak budurumda akp %47 oy almışken şimdi %60 larda oy alabilir.kim kazandı sence?
:victory:victory

bu ülkeyi kendi kurtardı ya şimdi kendi gibi düşünmeyenleri kovuyo arkadaş.ne güzel dimi!!!.

:clap:clap:victory.aynen katılıyorum.

chp yüzde 47 dinlemez dediğim dedik der..

chp akp tartismasi yapilmiyor.. akp kapanması tartismasi yapiliyor.. kusura bakma millet sadece chp deil akp de deil.. %53 akp gitsin kapansin diyor &47 kalsin diyor pardom pardom o çaresizlikten oy veren insanlar asıl akp nin ana taşları %20 lerde yani şeriatci dinci tarikatci kesim... :goz:

kısacası %47 kalsin diyorsa %53 gitsin diyor... akp kapatilirsa millet kapatmıs olacak.. yargıya öle çamur atmayın.. burası cumhuriyet ülkesi laik demokratik bir ülke padişahlık sistemi tarikat şeriat sistemi yok.. şehler isteyecek yargıclar yapacak diye birşeyde yok.. hukuk devleti burası.. anayasayı çiğniyorsan ülkeyi bölmeye satmaya calisiyorsan ATATÜRK ün kurmus olduğu bu ülkedeki laik demokratik sistemi beyenmeyip bozmak istiyorsan vatan i satıyorsan hayinsen seni kimse tutmaz sen tutunmak için çırpınsanda tutunamazsın.. kapanırsın... millet istediği için kapanırsın...

bu ülkede nedense akp gelince birde erbakan gelince baş örtüsü sorunu oldu.. başka hiç bir dönemde baş örtüsü sorunu olmadı.. nedense sizler aşırı dinci laik düzeni bozmaya çalışarak ülkeyi bölmeye çalışarak kendi kafasına göre yargıya laf atarak anayasayı tanımadığını söyleyerek anayasayı gereksiz görerek ATATÜRK e dil uzatarak siyaset yapmayan insanların din ve mezhepleriyle oynamayan namuslu üstünde en ufak bir suç bulunmayan siyasetçiler zamanında susuyorsunuz ama nerde namussuz dolandırıcı hayin insanların akıllarıyla oynayan milleti aşağılayan milletten çalan millete milyar dolarlık borçlar bırakan ülke topraklarını satan vatan haini insanlar siyasete geldiğinde konusuyorsunuz.. madem böle bir sorun vardı geçmişte akp ve erbakan yokken aklınız neredeydi...

iş böle olunca şöle düşünmemek elde deil... sizler türk düşmanı türkiyeyi bölmeye türkiyeyi bitirmeye yemin etmiş ATATÜRK ten ve onun kurduğu sistemi beyenmeyen şeriat düzenini tarikat düzenini benimseyen köle olmayı seven padişah ları özleyen babası gelsin sonra oğlu gelsin bizi yönetsin biz seçmeyelim çalışalım onu besleyelim o hareminde rahat olsun ki diyen insanlardansınız...

diyecem ki bu ülkede bir gariplik var siyasetçilerde bir gariplik var ama sizin bu aşırı dinci partiler gelmeden önceki tutumunuz sizde sorun olduğunu gösteriyor... madem baş örtüsü sorununuz vardı akp yokken erbakan yokken de dile getirseydiniz.. ya sizde bir sorun var düşünce tarzinizda.. yada hakikaten bu ülkeye ve türklere düşmansınız saygılarımla

chp akp tartismasi yapilmiyor.. akp kapanması tartismasi yapiliyor.. kusura bakma millet sadece chp deil akp de deil.. %53 akp gitsin kapansin diyor &47 kalsin diyor pardom pardom o çaresizlikten oy veren insanlar asıl akp nin ana taşları %20 lerde yani şeriatci dinci tarikatci kesim... :goz:

kısacası %47 kalsin diyorsa %53 gitsin diyor... akp kapatilirsa millet kapatmıs olacak.. yargıya öle çamur atmayın.. burası cumhuriyet ülkesi laik demokratik bir ülke padişahlık sistemi tarikat şeriat sistemi yok.. şehler isteyecek yargıclar yapacak diye birşeyde yok.. hukuk devleti burası.. anayasayı çiğniyorsan ülkeyi bölmeye satmaya calisiyorsan ATATÜRK ün kurmus olduğu bu ülkedeki laik demokratik sistemi beyenmeyip bozmak istiyorsan vatan i satıyorsan hayinsen seni kimse tutmaz sen tutunmak için çırpınsanda tutunamazsın.. kapanırsın... millet istediği için kapanırsın...

bu ülkede nedense akp gelince birde erbakan gelince baş örtüsü sorunu oldu.. başka hiç bir dönemde baş örtüsü sorunu olmadı.. nedense sizler aşırı dinci laik düzeni bozmaya çalışarak ülkeyi bölmeye çalışarak kendi kafasına göre yargıya laf atarak anayasayı tanımadığını söyleyerek anayasayı gereksiz görerek ATATÜRK e dil uzatarak siyaset yapmayan insanların din ve mezhepleriyle oynamayan namuslu üstünde en ufak bir suç bulunmayan siyasetçiler zamanında susuyorsunuz ama nerde namussuz dolandırıcı hayin insanların akıllarıyla oynayan milleti aşağılayan milletten çalan millete milyar dolarlık borçlar bırakan ülke topraklarını satan vatan haini insanlar siyasete geldiğinde konusuyorsunuz.. madem böle bir sorun vardı geçmişte akp ve erbakan yokken aklınız neredeydi...

iş böle olunca şöle düşünmemek elde deil... sizler türk düşmanı türkiyeyi bölmeye türkiyeyi bitirmeye yemin etmiş ATATÜRK ten ve onun kurduğu sistemi beyenmeyen şeriat düzenini tarikat düzenini benimseyen köle olmayı seven padişah ları özleyen babası gelsin sonra oğlu gelsin bizi yönetsin biz seçmeyelim çalışalım onu besleyelim o hareminde rahat olsun ki diyen insanlardansınız...

diyecem ki bu ülkede bir gariplik var siyasetçilerde bir gariplik var ama sizin bu aşırı dinci partiler gelmeden önceki tutumunuz sizde sorun olduğunu gösteriyor... madem baş örtüsü sorununuz vardı akp yokken erbakan yokken de dile getirseydiniz.. ya sizde bir sorun var düşünce tarzinizda.. yada hakikaten bu ülkeye ve türklere düşmansınız saygılarımla

tipik bir partizan tavrı daha
daha önceki mesajları bir oku aklında tart tekrar tekrar oku
bidaha düşün anlamadıysan bir bilene sor ne demek istediğimi.
beni yargılamak TÜRK düşmanı demek için senin gibi biçare zavallılar durup o küçük beyinleriyle günlerce düşünmesi lazım
seni ciddiye alıp görüşlerine yorum bile yapmıyorum
bi şeyleri tartışalım farklı düşünceler karşılıklı dile gelsin ortak bir paydada buluşalım derken verilaen cevaplara bak birisi ülkeyi terket diyor birisi TÜRK düşmanı diyor

ALLAH sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın.

tipik bir partizan tavrı daha
daha önceki mesajları bir oku aklında tart tekrar tekrar oku
bidaha düşün anlamadıysan bir bilene sor ne demek istediğimi.
beni yargılamak TÜRK düşmanı demek için senin gibi biçare zavallılar durup o küçük beyinleriyle günlerce düşünmesi lazım
seni ciddiye alıp görüşlerine yorum bile yapmıyorum
bi şeyleri tartışalım farklı düşünceler karşılıklı dile gelsin ortak bir paydada buluşalım derken verilaen cevaplara bak birisi ülkeyi terket diyor birisi TÜRK düşmanı diyor

ALLAH sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın.

birincisi zavallı olanların kimler olduğu belli... zavallılıklarından akp ve erbakan yokken gıkları çıkmamış söyleyememişler baş örtüsü sorunu var diye ama şimdi densizin biri başbakan diye yırtınıyorlar lafta baş örtüsü sorunu varmış gibi.. bir densizde çıkıyor avrupaya türkiyede islam dini yaşanamıyor diyor ülkeyi dünyanın gözü önünde çaresiz düşürüp aşağılatıyor.. bunlar hep akp ve erbakan zamanında vardı... ben sana asla ve asla türk düşmanısın demedim genelleme yaptim.. geçmişle erbakan ve tayyipi birleştirince onlar zamanında böle bir sorun var denmesi nekadar doğru nekadar yanlis onun yorumunu yaptim.. sen benim yorumlarımı iyice okumadan böle densizce cvblar verme istersen.. kendi üstünede alinma.. sana hitaben öle birşey yazacak olsam direk adini yazıpta belirtirim... ben o cümleyi kurarken üç farklı düşünce sergiledim.. o üç farklı düşünceden hangisinin içindesin kendin karar vericeksin.. ama sen kendini türk düşmanı olarak hitap ediyorsan orasınada ben karısmam... yorumları okumadan sadece bir iki cümleyi okuyupta yorum yapan bir insandan da başka birşey beklenemezdi herhalde..

bu ülkede bu gün baş örtüsü gibi bir sorun varsa oda sizin sayın siyasileriniz yüzündendir.
eğer bir devlette yaşıyor ve onun yasalarını içinize sindiremiyorsanız yapcağınız 2 şey var.
1) ya o ülkeyi terk edip istediklerinizin olduğu bnir ülkeye yerleşirsiniz
2) devrim yaparsınız.

ikisinide yapmadan devamlı sorun üretip bu sorunlarıda bütün halka malederseniz hiç bir işe yaramdan yaşamış olursunuz.

ülkeyi terk etmek isterseniz sizin öününüzde durupta gitmeyin dememyiz. yok eğer devrim yapmak istiyorsanız hodri meydan. NO PASARAN

Başörtülü bacılarımız üniversiteye girerken çok mu gerideydik de şimdi başı açık girince ilerliyoruz ?
Ülkenin yasalarını içine sindiremiyorsan devrim yapacakmışsın bak sen o zaman sen sosyalist devrim,diğeri Kemalist devrim,diğeri İslami devrim peşinde koşsun ne oldu bu ülkeye yarar mı kar mı ?

Şu Başörtüsüne sataşmaktan yorulmadınız ve yorulmayacaksınız.
He şimdi gelip beni akp taraftarı yapanlarda olur ama şu Başörtü sorununu çözmede bile yabancılardan yardım isteyen partiye lanet olsun!
Kimse yardım istemedi demesin yargıtaydan geçmeden önce avaz avaz konuşurken red yanıtı gelince Başörtüsü Türkiyenin iç sorunudur diyen amerikancıklar desem hatırlarsınız herhalde :goz:

sayın R.T.E Abdullah Gül benim cumhurbaşkanım değildir diyen bekir çoşkuna çok net bir cevap vermişti. beğenmiyorsan bu ülkeden gidersin diye. bilmem hatırladın mı??

Başörtülü bacılarımız üniversiteye girerken çok mu gerideydik de şimdi başı açık girince ilerliyoruz ?
Ülkenin yasalarını içine sindiremiyorsan devrim yapacakmışsın bak sen o zaman sen sosyalist devrim,diğeri Kemalist devrim,diğeri İslami devrim peşinde koşsun ne oldu bu ülkeye yarar mı kar mı ?

Şu Başörtüsüne sataşmaktan yorulmadınız ve yorulmayacaksınız.
He şimdi gelip beni akp taraftarı yapanlarda olur ama şu Başörtü sorununu çözmede bile yabancılardan yardım isteyen partiye lanet olsun!
Kimse yardım istemedi demesin yargıtaydan geçmeden önce avaz avaz konuşurken red yanıtı gelince Başörtüsü Türkiyenin iç sorunudur diyen amerikancıklar desem hatırlarsınız herhalde :goz:

devrimler her toplum için gereklidir. çünkü devrimler sayesinde 50 sende yapamayacağın işleri 2-3- sende yapabilirsin. devrim diyince bunu kan dökme oalrak almayın sadece. devrim kültürel anlamda da olabilir siyasal anlamdada. hani ülkü ocakları genel başkanı vardı bi tane alpaslan türkeş öldüğünde mhp kongresinde kürsüyü yıkıp (illegaliteyi başlatıyorum) demişti ve kongre birbirine girmişti. işte o da bir devrimdir.

ve bir parantez ben en başta bu konuyu açarken hukukun üstünlüğü kavramına değindim.

Geri