45 Bilgisayar ve google

dijitall

New member
Reaction score
0
Arkadaslar ben internet cafede calısıyorum ve bu bilgisayarların hertürlü sorumlulugu bana ait 45 adet bilgisayar var ve benim bir sitem var ben bu bilgisayarlardan nasıl faydalanabilirim her bilgisayardan günde 5 --6 defa tıklasam ne olur veya daha deyişik bir yöntem varmı bana ne tavsi ye edersiniz bu arada google reklamlarını yayınladıgım sitem mevcut...

kardşeim boşuna uğraşma senn gbi akıllılık yapcak çok kişi war google önlemini alıo merk etme.

boşuna uğraşma hesabın kapatılır

45 bilgisayarın tamamı kullandığın internet hizmeti sunucudan (ttnet'den) aynı ip ile bağlanıyor. Hatta ben şahsen bazen sabit ip olmama rağmen rapidshare sitesinden daha ilk dosya indirme denememde bu ip adresinden çok indirme oldu bugünkü limitinizi aştınız uyarısı alıyorum. Deli oluyorum. Söylemek istediğim senin yapmak istediğin gazoz ağacı... Olmaz yani.

Arkadasım eger sıtenın tekıl zıyaretcısı varsa tekıl sıyaretcısınız % 10 u kadar tıklama yapabılırsın.Bu konuda sana guvence verebılırım ama tek sart her tıklamada ip ni degistirmeyi unutma yoksa ban yersın.Arkadas guzel bir ornek verdı rapidshare den gunluk dosya lımıtın belldır ama modemını resetledıgın zaman o bile tanıyamıyor.kendıne rapidshare i referans alarak tıklama yapabılırsın cunku benımde bır sıtem var ve yenı olmasına ragmen bu yolla gunde 1 dolar kendıme kazandırıyorum.Kolay gelsin

karizma61_' Alıntı:
Arkadasım eger sıtenın tekıl zıyaretcısı varsa tekıl sıyaretcısınız % 10 u kadar tıklama yapabılırsın.Bu konuda sana guvence verebılırım ama tek sart her tıklamada ip ni degistirmeyi unutma yoksa ban yersın.Arkadas guzel bir ornek verdı rapidshare den gunluk dosya lımıtın belldır ama modemını resetledıgın zaman o bile tanıyamıyor.kendıne rapidshare i referans alarak tıklama yapabılırsın cunku benımde bır sıtem var ve yenı olmasına ragmen bu yolla gunde 1 dolar kendıme kazandırıyorum.Kolay gelsin

Bu yöntemle google dan ödeme alamazsın ;)

dijitall; o bilgisayarların sadece açılış sayfasını senin site yapıp çoğul ziyaretçi sayısını artırabilirsin :) ama bu kez de pc yi kullanan 4-5 kişi tıklasa 1 gün içinde ve sende aynı ağdan adsense hesabına login olursan, googledan bir mail gelir, geçersiz tıklama nedeniyle banladığını anlatır :)

IP lerin çıkıs noları aynıdır . Baska sponsorlar var. Belki onlardan yararlanabilirsin :)

Aynen arkadaşların dediği gibi tüm bilgisayarlar aynı IP üzerinden bağlı olduğu için 45 değil 450 bilgisayarda olsa tek bilgisayar gibi düşünceksin..
Google amca hemen anlıyor ve banlıyor.. hiç deneme.

evet 45 makinaya 45 ayrı int. al o zaman hallolur senin sorunn :D ben bi ara hesap yapmıstım hiç hilesiz parasını cıkartıyorsun aslında.. şu KURT TELEKOM fiyatları düşürürse olabilecek bir şey :D birde 2 yıl mecburi kampanyası kalksın o zaman sorun çözülür heralde :D

off ulen off şu işe bi çözüm bulan olamıcakmı :S

karizma61_' Alıntı:

Peki bu %10 luk payı nasıl ayarlayabiliriz bilen varmı

honda_cbr600' Alıntı:
off ulen off şu işe bi çözüm bulan olamıcakmı :S

Peki bu %10 luk payı nasıl ayarlayabiliriz bilen varmı
adsense e login olucaksın o gün bağlana kişi adetinin %10 u kadar tıklama olucak ancak bu şekilde ayarlayabilirsin

ya bos isler bunlar hep hayal para mara yok bu amerikalilar enayimi bunlar parasini faiziyle geri aliyolar arkadaslar

Geri