400 Mb lık hacking araçları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

react

Admin
Süper Moderatör
Reaction score
0
Bende daha indirmedim bu paketi. 400 mblık hacking araçları içeriyormuş. deneyebilirsiniz... Download

Aman Kardeş Bu Link Pc'yi Dondurmasın yine :D Sana güveniyorum heheh vaLLa yorum yapanda yoq saoL kardeş ..

Yok dondurmas:D o kdr söledim anger yayınlama diye ama dinletemedim :p

ufff saoL kardeşte program çok uzun bea :) Sabaha bırakaLım merak ettim Şimdi Ama yinede çOk Uzun..

Evren içeriği bende bilmiyorum deneyeces artık :) hacking tools tek bildiğim. Yararlı şeyler vardır mutlaka. Tabi anlayanlar için

Evet indiren oLursa yorumLarını bekLiyorum :D Pc donarsa vaLLa karıŞmam ehehe zaten Yeni geLdi kasa deLi oLdum az önCe Dondu pc! :D

sorunlu sağol kardeşim ben indiriom bakalım..
yorum yaparım 3 saat sonra :D

abi indiren yokmu... :(

DrEaM_y' Alıntı:
abi indiren yokmu thelegolas abi 3 saat oldumu sitenin saatine bozuk alo dark saati düzelt kardeşim
yok olm daha yüzde 5 i doldu :D

hahaha:D:D

SaMuRaY' Alıntı:
Aman Kardeş Bu Link Pc'yi Dondurmasın yine :D Sana güveniyorum heheh vaLLa yorum yapanda yoq saoL kardeş ..

dilinizdende kurtulmayız artıq :D:D ee neyse bende çeqiom baqim ne imiş aha makina dondu hehehe desem amma gülerdiniz dimi ama demicem :D

1024 lük bağlantıya 4 saat diyor ne kadar doğruysa artık sorunlu yine yaktın beni..
ne demişler atalarımız !! insanın başına ne gelirse meraktandır ...diğerini soylemeye terbiyem yetmiyor yetsede kady in korkusunda diyemem banlar manlar neme lazım :)

eywalla ellerine saglik sorunlu

Sorunlu benim KOTAyı doldurur yaww buu! Zati 3 gün önce baktıımda 550MB fln kota kaldıydı şimdi olmuştur 400 :D neyse linki sağlam tutabilirsen ben TEMMUZ başında çekicem!

valla çekmeye başladık bi bakalım nasılmışş :)

benim kotayı doldurur bu ya
indiren birisi açıklama yapsın

Ya indiren kimse yok mu yaw , en azından içinden çıkan dosyaların adını fln yazın da ona göre indirelim...

Valla legolas indirmiş çok karmaşaymış denemeyin :D Ben yazdım ama olsun

arkadaşlar bir sürü karışık kuruşuk dosyalar var bi bok anlaşılmıyo ondan bnece indirmeyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri