400 ineğe tecavüz etti sonra öldürdü

undead5858

New member
Reaction score
0
Bir ineğe tecavüz ederken yakalanan Brezilyalı'nın itirafı şoke etti: Bugüne kadar 400 ineğe tecavüz ettim ve öldürdüm..

Brezilya'da temizlikçilik yapan bir adam, alışılmadık bir cinsel saldırı suçundan tutuklandı. 53 yaşındaki Getulino Ferreria Parazio, 400 ineğe tecavüz edip öldürdüğünü itarf etti. Parazio, son tecavüz girişiminde yakalanarak polis tarafından gözaltına alındı. Sorgusunda "Şimdiye kadar 400 ineğe tecavüz ettim. Kadınlar cinsel anlamda bana hiç çekici gelmiyor" dedi. Daha çok sakin görünümlü ineklerin kendisine çekici geldiğini söyleyen Parazio ineğin cinsi hakkında ise herhangi bir özel tercihinin bulunmadığını belirtti.

'ATLARI DA SEVİYORUM'
Tecavüzün ardından kurbanlarının çoğunlukla boğazını kestiğini belirten Parazio "15 yaşındayken bir kadınla cinsel ilişkiye girmeye çalıştım. Ancak yapamadım. Bu kendi cinsimle hayatımdaki tek denememdi. Cinsel arzuyu yalnızca ineklere, bir de atlara karşı hissediyorum" diye konuştu.

AA

yuuuhhhh! gerçi bu gene iyi bazı şerefsizler ufacık çocuklara yapıyo aynısını

yenilen hayvan .......mi yha ne ayıp:):):)

acaba nasıl tecvüz ediyormuş gazozlarına ilaçmı katmış :D yok ama bunlar inek samanlarına ilaç katmıştır:D

yahu hayvandan ne iston ya ne adamlar var tam odun yaniii

adama bak yaaa brazilya gibi bi ülkede kadınlar çekici gelmiyo ve ineğe saldırıyo hayvan :saskin

bunu içerde o yaptıgı ineklerin haline çevirirler siz merak etmeyin sonrada ineklerden tiskinir:)

sakin görünümlü inekleri demiş :D :D :)

YUUUUUH be ne günlere kaldık ineğe tecavüz edenmi eşeğe tecavüz edenmi kimi ararsan var:saskin:saskin:saskin

Geri